Kas see?
http://henc.ee/?p=620
Ennast täis poisinolgi ärplemine.
See ei tõesta riigi jäärapäisust vaid ainult ühe kodaniku ääretut rumalust ja lollusest tingitud enesekindlust.wambambola kirjutas:Omajagu naeru saab kätte ja tõestab KRA/riigi jäärapäisust.
Tundub, et noormees Henry peab enne veel veidi arenema kui teda saab Eesti sõjaväeteenistusse üldse lasta.
See kasarmukohtade puudus on üldiselt teada probleem. Küll aga ei saa ma aru, miks on selles valguses vaja peetida mingit Kagu-Aasia trippi sooritavat kodanikku jättes sealt kõrvalt võtmata mõne kodumaal viibiva teenistuskohuslase, kes tahaks ja saaks teenistuses ära käia. Paari aasta pärast, kui seda võtmata jäetut tahetakse, on võibolla see samuti käega löönud ja Vietnamisse rännanud ja hakkab sama asi uuesti pihta.herman30 kirjutas:Aha, nii et Eestil ei ole piisavalt kasarmuid köigile korraga? Seda ma ei teanud.
Valges ilmas saaks teha individuaalseid mööndusi. Seal, kus sihtgrupp ja nende tegevusi suunavad vanemad on mitte sovjetiaja viilid. Kahtlane, kas nt Soomes hakataks end painutama (võimalik, et seal pole ka taolisi probleeme eriti). Sovjetikommetega rottide hulgas aga mitte, sest kui sedasi pikendust saanud tegelane pläkutab pärast kogu ilmale feissbukis, kuidas "ära viilida", saab järgmisel kutsumiskorral KRA taolisi juhtumeid 1-2 asemel võibolla 20 tükki ja kogu üritus muutub suuremaks naljanumbriks kui ühe tegelane seda oma blogiga eales teha suudab.See kasarmukohtade puudus on üldiselt teada probleem. Küll aga ei saa ma aru, miks on selles valguses vaja peetida mingit Kagu-Aasia trippi sooritavat kodanikku jättes sealt kõrvalt võtmata mõne kodumaal viibiva teenistuskohuslase, kes tahaks ja saaks teenistuses ära käia. Paari aasta pärast, kui seda võtmata jäetut tahetakse, on võibolla see samuti käega löönud ja Vietnamisse rännanud ja hakkab sama asi uuesti pihta.
Sedasorti pilt ei pruugi veel suurt midagi kõnelda, ka Paavo Nurmi oleks ülikonnas välja näinud umbes samane, aga füüsisel polnud ju häda midagi.Kas kangelane ja see nadi kehaehitusega tegelane fotol on üks ja sama?
Nii kaua, kui kasarmukohad täituvad vabatahtlikest soovijatest, ei ole viilimine ju tegelik probleem. Jäik suhtumine värbamisse on õigustatud ikkagi alles siis, kui kohad ei täitu. Täna teeb KRA õnnetuks kaks inimest - Selle, kes ei taha, või ei saa minna ja ka selle, kes hirmsasti tahaks minna, aga ei võeta.Kapten Trumm kirjutas: Valges ilmas saaks teha individuaalseid mööndusi. Seal, kus sihtgrupp ja nende tegevusi suunavad vanemad on mitte sovjetiaja viilid. Kahtlane, kas nt Soomes hakataks end painutama (võimalik, et seal pole ka taolisi probleeme eriti). Sovjetikommetega rottide hulgas aga mitte, sest kui sedasi pikendust saanud tegelane pläkutab pärast kogu ilmale feissbukis, kuidas "ära viilida", saab järgmisel kutsumiskorral KRA taolisi juhtumeid 1-2 asemel võibolla 20 tükki ja kogu üritus muutub suuremaks naljanumbriks kui ühe tegelane seda oma blogiga eales teha suudab.
Seepärast ongi vajalik taoline näiline peaga vastu seina jooksmine.
...
Samal teemal. Olen pannud tähele, kui vaatan televiisorit või juutuubist, et üldiselt paistab nagu USA sõduritel on suurem lihasmass kui näiteks briti söduril. Aga vaevalt et briti sõdurid füüsiliselt nõrgat oleks. Seda ma ei usu.Lemet kirjutas: ka Paavo Nurmi oleks ülikonnas välja näinud umbes samane, aga füüsisel polnud ju häda midagi.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline