Viimased postitused on ainult üks suur sõimamine ja mölisemine.
Selle võlvi algusest saadik käib üks suur Henry sõimamine ja mölin.
Mitte et see Henry mulle kuidagimoodi imponeeriks või kaitset vajaks, pigem vastupidi, aga see preisi militarismi ajuhiilgus ajab mind naerma nagu tedagi.
Tüübil vist enesekriitika võime tundub olevat tiba vähe arenenud
Ja selle väite kinnituseks lisatakse juurde viide tüübi kirjatükile, mis suures osas koosneb tüübi enesekriitikast ja ammendavast eneseanalüüsist.

Aga mis peaks sinusugust oinast hoidma siis ambasuuril, henrikest kaitsmas?
Võibolla selline märkamatu vendlus omasugustega?
Mmmmm.. beloved dedovshina.

Anname henrikesele peksa ja kes pole koos meiega, on meie vastu ja saab kah koosa.

Vahest just tulekski henrikest kaitsta nende "teistsuguste" omavoli eest?
Tahaks küsida, et oled sa loll või mängid oma sõbra oinaga siin lihtsalt lolli selle küsimusega?
Edasi ainult puhas mölisemine. Äkki lõpetaksid ära selle lolluse?
Puhas rõõm on kohata tarku inimesi.

Mina kirjutan näiteks oma visiitkaardile kohe, arusaamatuste ärahoidmiseks, et ma olen vana, vaene, loll ja kole impotent.
Mulle võib alati loll öelda, siis ma saan teada, et kes on lausa nii loll, puhta idioot kohe, et isegi minu jutust aru ei saa.
Ma olen ka Vaoinaga sarvi sõbralikult kokku löönud väga põhimõttelistel teemadel a la kumb on parem, kas 1:100 või 1:35.
Ja kui juba selline tõsine, rahumeelne ning suhteliselt naljavaba mees vaevub siin julgelt kaikameestele vastu astuma, siis järelikult on probleem olemas ning mina toetan teda 100%.