M:Wehrmahti gaasimask koos torbikuga
M:Wehrmahti gaasimask koos torbikuga
Pakkuge hinda ise.
Re: M:Wehrmahti gaasimask koos torbikuga
sobib hind.
helistge 53977098
hetkel on 50 pakutud,ootan homseni siis saab parim pakkuja endale
torbik müüdud.Ivalo on uus omanik.Tänud tähelepanu eest.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Mis moodi saab siis asi nüüd müüdud olla kui ise kirjutad siin et ootad homseni ja siis saab selle parim pakkuja?Mis kuradi tsirkus see selline on.Hunnik oksjoneid on välja kuulutatud kus puuduvad igasugused reeglid ja kokkulepped mingi hämamine käib ainult.rene69 kirjutas:hetkel on 50 pakutud,ootan homseni siis saab parim pakkuja endale
Minu arust tegi müüja kõik väga korrektselt.
Pakkusin eile 40 euri ja müüja oli sellega nõus.
Sellest hetkest võib müügi lõppenuks lugeda.
Kuna mina ei olnud ühendust võtnud, teavitas müüja, et pakutud on juba 50 ja minu mittereageerimise korral saab torbiku parim pakkuja.
Pakkusin eile 40 euri ja müüja oli sellega nõus.
Sellest hetkest võib müügi lõppenuks lugeda.
Kuna mina ei olnud ühendust võtnud, teavitas müüja, et pakutud on juba 50 ja minu mittereageerimise korral saab torbiku parim pakkuja.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Korrektsusest on asi kaugel!Rääkides kõrgemast pakkumisest siis kaks tundi enne sinu poolt tehtud pakkumist tegin kõrgema pakkumise kui sinu poolt pakutud summa.Lisaks pidi oksjon alles homme lõppema!Hommseni on veel aega piisavalt aga oksjon on mingitel segastel põhjustel läbi.Mul on savi sellest plänikust lihtsalt inimene võiks käituda vastavalt oma sõnade järgi.Antud hetkel on see kepiga sita segamine mitte oksjon!
Lugupeetud Kõrbekotkas,lubasin tõesti kasutajale Ivalo kauba 40-ga ära ja see et ootan homseni oli rohkem talle mõeldud,loodan et Sa pikka viha ei pea,seda enam et Sul plänikust savi on,loodan et uuel omanikul ei ole savi.Kõike head!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist