Peldikuseina asemel vaata viisakatest ja ametlikest allikatest, mida EKV kasutab ja mida mitte. http://www.mil.ee/et/kaitsevagi/tehnika/relvad/HK-USP
Teiseks on peldikuseinal avaldatud andmed H&K USP standardrelva omad, mitte selle compact versiooni omad. Süüvi teinekord ka teksti, mitte ainult ekslikku pealkirja.
Kilo Tango kirjutas:No sa mees esitad siin igatsorti lollusi tõe pähe. Kui need templirüütlite jutud pole vandenõuteooriad, siis mina olen miki-hiir.
Kus see vandenõuteooria sul seal siis täpsemalt on? Sa soovid valikuliselt mingit osa ajaloost lihtsalt eitada ja kuulutad selle siis vandenõuteooriaks?
Ei saa aru, miks seda USP-d siin trambitakse, täitsa "pandav" aparaat ju......
Olen lasknud nii selle kui Makaroviga, ütleme - et ei näe konkurentsi.....
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kilo Tango kirjutas:No sa mees esitad siin igatsorti lollusi tõe pähe. Kui need templirüütlite jutud pole vandenõuteooriad, siis mina olen miki-hiir.
Kus see vandenõuteooria sul seal siis täpsemalt on? Sa soovid valikuliselt mingit osa ajaloost lihtsalt eitada ja kuulutad selle siis vandenõuteooriaks?
Et ei olegi siis päris vandenõu või mis? Kuidas siis neid igasugu tänapäeva tegelasi nimetada, kes sarnast sümboolikat kasutavad ja endid nende järglasteks peavad?
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
Et ei olegi siis päris vandenõu või mis? Kuidas siis neid igasugu tänapäeva tegelasi nimetada, kes sarnast sümboolikat kasutavad ja endid nende järglasteks peavad?
Need on poisikeste mängud. Kui sa ise sellest aru pole saanud. XXI saj. kontekstis on igasugune templirüütli teemad kellegi püüe oma elu põnevaks teha. Mitte mingi tõsiselt võetav organisatsioon.
Noh foorumi teemasse - et EÜS on ju kah kõigest üks korporatsioon paljude hulgas. Koondab toredaid ja ühiskondlikult aktiivseid , sh olulisel määral riigisektori võtmekohtadel olevad inimesi.....
Lihtsalt selle templirüütamise teema juurde.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
.45 kaliibriga 1911 oli oma loomise ajal tõeline ilmutus, võrreldes teiste kaasaegsetega. Nagu ka Browningu ja Saive ühislooming Grande Puissance, ehk 9 mm Hi Power. Koos Lugeriga lõid need aluse kogu tänapäevasele püstolidisainile. Ning veel lisaks erinevaid FN toodanguid. Kuid on naiivne rääkida tänastest käsirelvadest kui plastleludest.
Politseiniku põhiülesanne ei ole kasutada püstolit, vaid oma pead, ning tuleb omada efektiivseid enesekaitsevahendeid ka raskemate juhtude jaoks. Kui on teada, et tuleb konfrontatsioon, siis vaevalt et püstoliga minnakse, vaid võetakse suuremad abivahendid appi.
"The handgun would not be my choice of weapon if I knew I was going to a fight. ...I'd choose a rifle, a shotgun, an RPG or an atomic bomb instead."
Aga lihtsalt märkusena, mul ei ole midagi heas korras 1911 vastu, kannaks ka heameelega. Kuid ma ei ole politseinik ning relva kaasas kandes oleks peamiseks ülesandeks siiski vaenlasele võimalikult suure kahju korraldamine, mitte tsiviilide seaduskuulekuse jälgimine ja tagamine.
Rubla pole lihtsalt 0.45 elu sees peos hoidnud ning veelvähem sellest lasknud.
Fanboydele kõlbavad interneti tehnilised andmed küll ja veel järelduste tegemiseks.
Kilo Tango kirjutas:Need on poisikeste mängud. Kui sa ise sellest aru pole saanud. XXI saj. kontekstis on igasugune templirüütli teemad kellegi püüe oma elu põnevaks teha. Mitte mingi tõsiselt võetav organisatsioon.
Breivik tapab 77 inimest ära ja mängib poisikeste mänge?
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
Näiteks Walteril on nii sõjaväe kui ka militaarpüstolid ja need siiski eristuvad. Peale selle on tänapäeva politseimoon teistmoodi (et ei läbiks lastavat), kuid alati on olemas eriolukorrad, erimoon ja eriüksused ka politseis.
Ela täiel rinnal ja kui kord kooled, siis ära kahetse elatud elu!