Langenud Vene poole sõdurid?

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

RONG on venelasele muidugi suure märgilise tähendusega - esimene laupäevakki tehti veduridepoos, et saaks ikka rohkem inimesi tapale vedada ja vilja kokku röövida 8)
Saksa ja vene olid pooli tähistavana, mitte rahvuseid märkivana mõeldud - oli ju maailmasõda, mitte mingi Saksa - Vene sõda.
"Mis puudutab ümbermatmist - kas küsimus on seaduste puudulikkuses või nende täitmata jätmises?" - Mõlemat! :evil:
Oleg A
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oleg A »

Lugesin mina siin Teie kõike komentaare, Jah näen ainult üks asi. Tegelikult tegeleb sõduritega OTSING aga teised siin lihtsalt oskavad trükkida. Ja kasutada solvanguid. Hea tase Arnold.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kas Oleg solvub terve Vene riigi eest? Kui oleksin venelane, siis tunneksin muret kodumaa (ajaloolise kodumaa :wink: ) käekäigu pärast, selmet solvunut mängida. Ütlesin midagi valesti või?
Oleg A
Liige
Kontakt:

See on teina teema - ei komenteeri.
Reppin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reppin »

Arnold, ma ei vaidle üheski punktis vastu, üritan lihtsalt kõva häälega kaasa mõelda.

Ja Oleg A võiks juurelda, kas solvang ei olnud mitte NARVAKAD postituses.
Tore, et on klubi, kus selliste asjade peale mõeldakse, aga väga halb on, kui selles vallas tegutsetakse ebaprofessionaalselt.
Ja kas Venemaal on ikka õigus kõiki oma poolel sõdinuid südamerahus välja kühveldada või omaks pidada võõra riigi pinnal, kui vastav kokkulepe valitsuste tasandil puudub? Kas Vaivara vallavalitsus annab Vene valitsusele loa?
Oleg A
Liige
Kontakt:

Reppin miks sa arvad, et selles selles vallas tegutsetakse ebaprofessionaalselt. Eesti-Vene lepingu pole. Aga mingi kokku leppe on olemas (lubavad matma ju sinimäel). Mina arvan, et see ei ole õige, kui inimesed vedelevad meie metsades. Jah nende sugulastel vanaisa on kuskil kadunud. Mul on raudne positsioon, et sõduri peab korralikult matma. Jah kui metsad on kontide täis - see ei ole normaalne. Otsinguklubi inimesed ei jätta neid vedelemas. Aga otsivad võimalusi teha inimlikku moodi.
Blitz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitz »

Oleg A kirjutas: Jah kui metsad on kontide täis - see ei ole normaalne. Otsinguklubi inimesed ei jätta neid vedelemas. Aga otsivad võimalusi teha inimlikku moodi.
Kelle jaoks inimlikku moodi? Klubi "Otsing" huvitub vist ainult punaarmeelastest ning kui "otsingute" käigus saab mõne fritsu maistele jäänustele jalaga anda vai mõne Saksa kiivri vai žetooni rahaks teha, siis see on ainult positiivne lisaväärtus?Na starovje! :evil:
Kui igasugu klubikeste tegevus antud (äärmiselt delikaatses) vallas ei ole kontrollitud, läbinähtav ning seadustega kooskõlas, siis tuleks see metsaalune marodööritsemine lõpetada ning oodata kuniks nad seda on...
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Lugesin siin ühte Vene foorumit ja eks sealgi on nad hädas hauarüüstajate ja maradööridega.
Ja neil ilus õpetlik kirjutis seal üleval:

Принцип 2. Уважение к останкам павших воинов.
Чем больше узнаешь о Второй Мировой войне, тем больше поражаешься мужеству солдат с обеих сторон, и условиям их существования. Эта война страшна и ужастна была ДЛЯ ВСЕХ. Вермахт шел в бой ослепленный идеями превосходства над другими нациями, реванша за унижение после Первой Мировой войны. Солдаты Красной Армии шли в бой за смерть и унижение своих близких, за свою Родину. Впрочем, и те и другие погибли за чужие идеи. Какая разница с каким кличем идти в атаку: "За Сталина!" или "За Фюрера!"? От обоих режимов (нацистов и большевиков) народу легче не было.
Уважайте павших в этой войне. Не разбрасывайте их кости. Если уж вы презираете какую-либо из воевавших сторон, то просто закопайте кости в стороне и не обозначайте место. Кому бы ни принадлежали эти кости, но после смерти они уже ни в чем не виноваты и заслуживают только покоя.
Если вам не сложно, то сообщите о факте находки останков воина на соответствующих форумах поисковых отрядов. Для вас это ценности не представляет, а для них - это ценнейшая информация.
Oleg A
Liige
Kontakt:

Blitz sul on hea ja haige fantaasia. Aga kus on faktid, et just nimelt nemad fritsu maistele jäänustele jalaga anavad? Kas sa nägid midagi või see oli sinu unes. :lol:

Muidu inimesed kes müüvad (ja kauplused) kiivrid (saksa-vene) teevad seda ebaseaduslikult? (mina ei räägi zhetoonidest)
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

mitte ainult metsad ei ole konte täis vaid ka veel sinimäed. võiks mingid kondikoristus talgud korraldada, saaks korralikult mahagi matta.
Oleg A
Liige
Kontakt:

ictta - õige, aga mingi vasak inimene, ei saa töötada seal (korjama konte). Ma mõtlen, et selleks vaja luba. Ja saavad (kui üldse saavad) ainult need kellel on head soovitajad ja hea репутация... Aga see töö on ees.
Blitz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitz »

Vaata Oleg A, ma lihtsalt ei usu, et Otsingu või Vironia või mõne muu klubi mehed telepaatilisi võimeid omavad ning mätta või mulla alla näevad ja AINULT Punaarmee poolel sõdinud mehi välja kaevavad. Küllalt suur hulk nendele ette sattunuist on ka Saksa poole mehed. Kui punaarmeelased maetakse hiljem aupaukude saatel maha, siis miskipärast pole midagi olnud kuulda, mis saab nende poolt leitud Saksa sõdureist? Küll on aga kuulda olnud ebameeldivaid jutte Ida-Virumaal toimuvatest n.ö. kondiäridest.

Mis puutub sinu poolt kiidetud otsinguklubide professionaalsusse, siis selle kohta lisasin kunagi pildikese käesoleva foorumi naljanurka:
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t ... c&start=15

Nii et antud juhul ei ole sugugi kindel, kas tegu on kellegi haige fantaasiaga või on mõnel mehel lihtsalt valus tõtt kuulata...
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Blitz kirjutas:...Mis puutub sinu poolt kiidetud otsinguklubide professionaalsusse, siis selle kohta lisasin kunagi pildikese käesoleva foorumi naljanurka:
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t ... c&start=15
Sellel arusaamatul põhjusel naljanurka postitatud pildil näen mina küll täiesti professionaalset tegevust - inimesed harjutavad lihtsalt laiba kandmist... :oops:

Raske õppusel, kerge lahingus! :lol:

ProPatria
Viimati muutis propatria, 13 Dets, 2005 23:21, muudetud 1 kord kokku.
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Sellel arusaamatul põhjusel naljanurka postitatud pildil näen mina küll täiesti professionaalset tegevust - inimesed harjutavad lihtsalt laiba kandmist...
:lol: :lol: :lol:
Muidugi kohe näha, et mehed tunnevad asja, see on lihtsalt treening :wink:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Oleg A
Liige
Kontakt:

Asi on selles, et mina ei hakka teid suunata või упрашивать верить мне. Я просто говорю вам, что если ВЫ не занимаетесь солдатами, то ими занимаются другие люди. А то что вы поставили фото, это ни о чем не говорит! Все мы люди. Сделайте границу между вашей фантазией и то что ЛЮДИ ищут и НАХОДЯТ потеряных людей.
See pole VALUS TÕTT see on ainukene tahtmine öelda inmistele, et keegi Eestis teevad oma töö. Ja mina usun,et neid annavad ka saksa sõdureid kuhu vaja on!
Иногда мне кажется, что я как дон кихот борюсь с ветряными мельницами.
Мне кажеться, что вы просто завидуете

Teil on oma точка зрения, у меня другая. И никто никог не переубедит.

See teema foorumis tekkis sellest, et oli leitud sõdur... siis andke üle sõduri praht nendele kes tegeled sellega, ärge jätke sõdureid vedelema metsas!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist