Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas Jaanus2 »

Ukrainlaste Lenini-armastus hakkab ka lõpuks otsa saama - üks stiilinäide http://interfax.com.ua/news/video/191849.html
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Borja kirjutas:Ei muuda asja - mis asja nimelt? Et puutja primitiivne bande ainult sellisele (eel)arvamusele ju mängibki :x

Ja oled sa ikka kindel, et "eesti aarialased" sinu mitteametlikus korruptsioonireitingus oluliselt paremad on :?: Mis annab sulle üldse alust ennast ukrainlastest paremaks pidada :?: :?: Oled sa ise näit võimeline sööstma vineerkilbi varjus mõrvarist snaipri tule alla oma haavatud kaaslast ära tooma :?: :?: :?:
Lugupeetav, kas te olete natuke ... sedamoodi?
Kaks esimest küsimust on ehtne möga, minu aju sellist asja välja ei mõtleks. Kolmas ... Ukraina on mingi kant, kus kangelaste kontsentratsioon on kõrgem kui mujal?

Miks ma arvan nii nagu arvan. Inimesed ootavad, et peale verevalamist saabuks õuele õnn(üldiselt rahulik ja küllane elu). Kui õnne ei saabu siis otsitakse süüdlaseid. Süüdlased on need, kes võimul. Need, kes on võimul, vajavad õnne loomiseks raha. Raha on nö klannidel. Neid, nö klanne, on Ukrainas mitu(üks just võeti võimult maha).
"Kes maksab, see tellib ka muusika".

Ütleme nii, et mul puudub usk ideaalide püsima jäämisesse, varem või hiljem kaaperdatakse need karjeristide/oligarhide/krtteabkelle poolt.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

mutionu kirjutas:Mis vahet seal on, mis Ukrainas toimuma hakkab? Kas üleüldse on olemas mõni, slaavlastega asustatud, riik, kus ei võimutseks klikid, korruptsioon ja demokraatiast pole haisugi?
Olen üsna kindel, et ka Ukrainas tuleb võimule seltskond, mis vaatab EL -le ja Venemaale eelkõige läbi oma tasku ning ei hakka seda varjamagi.
Ja meil on kõik hoopis teistmoodi? :mrgreen: Enne teiste sõimamist ei tee paha korra peeglisse vaadata.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Kena õhtut sullegi, TOOMAS.

Mind üldiselt ei koti, millesse sul (mingit) usku on või ei ole - võõras mure :mrgreen:

Sinu sügavad teadmised slaavi rahvastest on aga justament see, mida sa siin ise "mögaks" oled nimetanud :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
mutionu
Liige
Kontakt:

Kurjam kirjutas: Ja meil on kõik hoopis teistmoodi? :mrgreen: Enne teiste sõimamist ei tee paha korra peeglisse vaadata.
Meil on ka revolutsioon vää? Selline "reset" -i moodi võimalus?
Või olen ma kogemata kuskil kirjutanud, et meil on pudrumäed ja piimajõed.

Üldiselt oli mu postitus mõeldud rohkem küll konstateeringuna. Samas on tore kui sellest erinevalt aru saadakse.
Tegelikult, et veel rohkem hagu anda, ei usu ma, et Ukrainas midagi eriti muutub.
mutionu
Liige
Kontakt:

Borja kirjutas:Kena õhtut sullegi, TOOMAS.
Mind üldiselt ei koti, millesse sul (mingit) usku on või ei ole - võõras mure :mrgreen:
Sinu sügavad teadmised slaavi rahvastest on aga justament see, mida sa siin ise "mögaks" oled nimetanud :lol:
Naljamees.
Tegu on foorumiga internetis, kuhu, erinevad inimesed, postitavad oma arvamusi. Arvamusega, 1) ollakse nõus(uraaa), 2) ei olda nõus(nimetatakse mögaks). Pean häbiga tunnistama, et isiklikult pean enamikke postitusi(üle 50%) mögaks, andes seejuures endale aru, et sellise liigituse taga võib olla mitte see, et postitus on ka tegelikult möga, vaid see, et ma olen, sel teemal, lihtsalt loll.
Ehk siis, kõik on normaalne.

Minu sügavad teadmised slaavi rahvastest on ääretult puudulikud, muideks. Mida rohkem ma nendega suhtlen, seda vähem ma neist aru saan. Mentaalsus on vist liiga erinev.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

On sealgi arvamusi seinast seina Ja hunnikus tarkpäid...

Pilt
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Lugu sellest, kuidas Ukraina Putinile paistab - pole päris riik, pool Venemaa oma ja Regioonide Partei Moskva looming. Vaevalt, et Putinit laimatakse. http://focus.ua/politics/285661/#4452
Viimased sündmused vaid kinnitavad seda üleolevat ja elukauget suhtumist.
Hauneburg
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hauneburg »

Tegutsevad ja küllalt julgelt on filmitud. Vastusena mutionule. Jääb mulje et on munade konsentratsiooni küll.

http://www.youtube.com/watch?v=kg9fjOfP ... e&index=10

Panen BTR-i teise vaate ka samasse postitusse.
http://www.youtube.com/watch?v=zhH6W1kvDSg
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

Jalutu kirjutas:
Ei ole selleks korraks läbi...
Nüüd olen ma segaduses. Väitsin, et selleks korraks on läbi ja pidasin silmas tänavarahutusi ja avalikku vastasseisu hukkunute ja haavatutega.
Sul oli õigus, et selleks korraks on vist tõesti läbi. 2 päeva tagasi ma lihtsalt ei uskunud, et see Janukovitchi "tank" nii kiirelt susinaga kokku vajub. Retoorika oli ikka oluliselt ähvardavam. Lisaks veel voli kasutada snaipreid ja sõjaväge.
Igasugu Kernesid ja Dobkinid lubasid ka kodusõda jne. Aga nüüd on kõik kuskile pakku pannud. Peaprokurör kah relvastatud turvameeste abiga Valgevenesse emigreerunud.
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jalutu »

Siin on paljudel milleski õigus olnud, ka Sinul:
pagan kirjutas: Eurooplased vahemeestena püüavad asja rahustada. Aga selle rahustamisega nad pikendavad agooniat tegelikult.
Maidaanlased tahavad kriminaalse establishmendi lõplikku auti löömist.
Venemaa üritab sellest jälle kodusõda ja separatismi välja võluda. Rahulolematus on väga suur ja paljudel osapooltel seal rusikad sügelevad.
Näis, mis sellest kõigest tuleb. Lääs on sundolukorda pandud, Venemaa mängis ennast ise sundseisu ja ukrainlased ei tea kuidas olukorrast välja tulla...
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
eldrp
Liige

Postitus Postitas eldrp »

Mul on selline karvane kartus, et äkki õnnestunud revolutsioon mängitakse maha...
1) Kuidas teile tundub, kas praegused sammud on adekvaatsed olukorrale või mis hädavajalikke (kiireid) samme soovitaksite teha, nö edasine tegevuskava+ajakava (mis minu meelest on äärmiselt oluline> AEG)...
2) Kuidas tunne on, kas revolutsioon on juba nö kaaperdatud patsiga tädi klanni poolt... Või on kõik ok

Repliigi korras pean nentima, et revolutsiooni nii kiire võit on minule tõsine üllatus. Venemaa ja Ukraina endise võimuladviku tegevused olid äärmiselt ja üllatavalt nõrgad. Mulle tundub, et ka Venemaa valitseb hetkel totaalne shokk, et asi nö nii käest ära läks... Palju meil veel olümpia lõpuni aega on... Mulle tundub, et peagi läheb Venemaa poolel rabistamiseks ja revansi nõudmiseks, ka pead hakkavad lendama. Aga võib olla võetakse hoopis aeg maha, lastakse ukrainlastel tegutseda, jägitakse olukorda ja oodatakse võimalust...ning valmistutakse võimaluse kasutamiseks. Sel juhul on muidugi oht, et ukrainlastel hakkab äkki ok minema ja siis on Ukraina kaotatud.
Kasutaja avatar
rbl
Liige

Postitus Postitas rbl »

eldrp kirjutas:Repliigi korras pean nentima, et revolutsiooni nii kiire võit on minule tõsine üllatus. Venemaa ja Ukraina endise võimuladviku tegevused olid äärmiselt ja üllatavalt nõrgad.
Näib, et igasugune Venemaa toetus Janukovõtšil reaalselt puudus. Muidu poleks see asi seal vist päris nii libedalt läinud? Tõenäoliselt jõudsid USA ja Venemaa Janukovõtši tagandamises omavahel kokkuleppele. On ju nende lääne- ja venemeelsete taga seal suures plaanis sisuliselt ühed ja samad globalistlikud jõud kes “jaga ja valitse” meetodil ukraina rahvast ja riiki lõhestavad. Ukrainlased on hetkel lihtsalt etturid USA Venemaa malelaual. Olenematta kumb osapool neist võidab, kaotajaks jääb ikka ainult Ukraina ise. Samas see märulipolitsei oli seal ka suht nutuselt varustatud. Janukovõtš nähtavasti alahindas opositsiooni. Barrikaadide laialilükkamiseks oleks ju võinud kasutada roomikutel pioneeritehnikat, kasutada hoopis laiemalt pisargaasi, kummikuule, veekahureid, rajada betoonist tõkkeid jne. Esimestel päevadel seisis Berkut kivirahe all isegi lausa ilma kilpidetta. Ometi aega ju selleks kõigeks valmistuda oli. Opositsiooni üllatava edu taga on kindlasti ka mitmete riikide eriteenistuste karvane käsi.

http://uk.news.yahoo.com/ukraine-protes ... ml#x5pC7hB
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Haruldaselt asjalik blogija :idea:

Venemaa reaktsiooni küsimus kujunenud olukorras vist selles ongi, kuipalju sellist tervet mõistust puutja lähikonnas võib hetkel leida - või on kõik LAVROVi sarnased kivipallurid :lol: :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist