Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Krimmi siis saabud Moskvast tähtsad külalised,kes imet imet lubavad kaitsta igati Vene kodanike õigusi.Kuuldavasti on hakatud välja jagama massiliselt Vene passe,nagu tehti Abhaasias ja Osseetias.
Mingi propagandistlikul eesmärgil kärutas eile ka Vene armee BTR ringi,väidetavalt,et tagada julgeolekut oma mingi kontorihoone ees,mis aga jälle ime imet vaadates asub samal väljakul,kus linnavalitsus.
Tõsisemalt aga tahaks asjast paremini teadvatelt foorumlastelt kommentaare,millised on Vene armee sõjalised valikud Ukraina puhul(meenutan,et alles suvel harjutati kaasmaalaste abistamist koos Venemaaga).Ning täna peaks Moskvasse tulema nii Valgevene,kui Kasasthani juhid).
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Parandan vea,ma mõtlesin seda,et Valgevene harjutas koos Venemaaga,mitte Ukraina.
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68107225

HOIATUS!
Järgneb seosetu venemaa kirumine ja vandumine

Ma ei tea kui tavaline see on, et venkude masinad seal ringi sõidavad, aga kui venemaa oleks sõbralik, tsiviliseeritud ja rahuarmastav riik, siis annaks venemaa poolt palju asju teisiti teha.

Miks meil ei võiks venemaa asemel mingi normaalne naaber olla, kasvõi Suur-Läti. Ajab närvi küll, kui igale poole on vaja oma sõjaväega minna. Kui putin on venemaast nii hea riigi teinud, et kõik peaks nende sõbrad olema, siis miks meie või poolakad või prantslased ei lähe tänavatele, et paluda valitsuselt tolliliiduga liitumist ning ELi ja NATO hülgamist?
Kui venemaa hakkab seal Gruusia 2te tegema, siis on jälle paarikümneks aastaks vähemalt üks konfliktikolle lähinaabruses olemas.
Ma arvan, et Ukraina saatus on meie jaoks nii oluline, et me võiks vähemalt kolme balti riigi peale kokku pakkuda ajutisele Ukraina valitsusele ühte rahuvalvebrigaadi+paar miljardit eurot.
Ma kaaluks tõsiselt praeguselt töölt äratulemist, kui oleks võimalus minna "demokraatia arengule kaasaaitamise ja (venemaa poolse) terrorismi vastu võitlemise missioonile" Ukrainasse.
Tõenäoliselt on neil endalgi relvajõude piisavalt, aga no kui näiteks tekib mingi konflikt ja miskine ÜRO peaks sekkuma ja soovib just välisvägesid kasutada, et vältida mingeid isiklikke arveteklaarimise võimalusi.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Antud juhul ÜRO-st abi pole, Venemaa paneb lihtsalt veto, ei taha ta Ukrainasse võõraid toimetama. Ukrainaga ametlikult tülli minemine on üks lollimaid asju, mida võib teha. Nii võivad nad saada lõpuks veel ka ukrainlastest terroristid kaela ja neid juba näo järgi venelastest ei erista. Vastava meelelaadiga tegelasi oli hiljuti juba Kiievis näha - sellised oma elusse suht. ükskõikselt suhtuvad tüübid.
eldrp
Liige

Postitus Postitas eldrp »

Vaat siin ongi vahe slaavlaste ja eestlaste vahel (ükskõik kui väga ma ukrainlastele ka võimalike liitlastena nö pöialt hoiaks).
Kui eestlane teeb revolutsiooni, siis ta laulab, kui venelane vms teeb revolutsiooni siis ta märatseb...
Kui vaadata ajalukku tagasi, siis oli Eesti laulev revolutsioon üks kõige puhtamaid ja kirkamaid revolutsioone üldse kogu maailma ajaloos...
Ja see annab lootust, sest mis valgusest on alguse saanud, selle tulevik on õnnistet...
Nii et olgem uhked selle üle, et eestlastel õnnestus see, mida maailmas läbi ajaloo väga vähesed on suutnud läbi viia> vägivallatu revolutsioon...
Ja seda enam on põhjust endile hästi vaadata, et see revolutsioon andis tugeva tõuke kogu kurjuse impeeriumi kokkuvarisemisele.
MA OLEN JUBA AMMU OODANUD, ET KEEGI MÄRKAKS JA TUNNUSTAKS EESTI RAHVA SUURT SAAVUTUST nö "LAULVAT REVOLUTSIOONI".
Ja eesti rahvas on selle eest vähemalt ära teeninud Nobeli rahupreemia.
kirsa710 kirjutas:Aga äkki oleks ukrainlased pidanud samuti hoopis "Laulva Revolutsiooni" korraldama? Kui endal selles kogemus puudub, tulnud meilt õpetust saama. Kui armas olnuks kuulata kui kogu Kiievi rahvas laulaks kõva ja selge häälega igasuguseid laule. Poleks aega olnud kõrvaliste asjadega tegelda. Ja kõrvale vaataks huvitavat filmi! http://arhiiv.err.ee/vaata/malev-641
eldrp
Liige

Postitus Postitas eldrp »

Pöördugem siis korraks tagasi Managini ennustuse juurde ja vaadakem, kuhu maani see on seni tõeks osutunud (pakuks välja, et bold kirjas sõndmused on juba teoksil):
Venemaa (Putin) lõpetab viisakalt olümpiamängud, enne kui asub tegelema Ukraina suunal.
Antud hetkel (veebruari lõpp 2014) on Ida-Ukrainasse jõudnud VF sõjalised nõustajad ja spetsiaalüksused. Toimub salajane Ida-Ukraina ( vabatahtlike) relvaüksuste koondamine, relvastamine ja üksuste koostöö lihvimine. Rünnakuplaanide koostamine ja nende kooskõlastamine VF peastaabiga.
Ukraina võimuladvik on evakueeritud VF ja Valgevenesse.

Operatsioon algab märtsi alguses 2014.
Lääne suunal: Kaliningradi õhutõrje ja raketiväed viiakse lahinguseisukorda ja positsioonidele veebruari lõpuks. Samal ajal on positsioonidele paigutatud ka Balti mere laevastik. Märtsi alguses jõustub Balti mere idaranniku blokaad, samuti Musta mere põhjaranniku blokaad.
2014 aasta juuniks on Ukraina juba verises (kodu)sõjas. Ida-Ukraina relvajõud VF otsesel toetusel on jõudnud Hmelnitski joonele. Endine Ukraina võimuladvik on naasnud Ukrainasse. Janukovits residents on taas Kiievis.
Lääne maailma liidud ja ühendused on kehtestatnud Ukraina suhtes majanduslikud ja poliitilised sanktsioonid. Arutatakse sõjalise abi andmist Lääne-Ukraina vastupanuvõitlejatele, kes kannatavad tugevalt relvade-lahingumoona puuduse käes. Varem hõivatud rasketehnika on purustatud Ida-Ukraina relvajõudude poolt. Ida-Ukraina relvajõud on tänu Venemaa otsesele abile ülekaalukad. Palju on vene vabatahtlikke, kes paistavad silma ülima julmuse poolest.
Kuid erinevalt VF, mis nüüd avalikult ja otse toetab Ida-Ukraina relvajõude ei suuda/riskeeri EU ja NATO sõjaliselt Ukraina kohflikti sekkuda.
Poola on üle ujutatud Ukraina põgenikega. Humanitaarkatastroof!
Samal ajal uputatakse Venemaal sisevägede poolt opositsiooni demonstratsioonid verre. Algavad massilised arreteerimised, teisitimõtlejad kaovad.

Allikas: www.hot.ee/managin
allatah kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68107225

HOIATUS!
Järgneb seosetu venemaa kirumine ja vandumine

Ma ei tea kui tavaline see on, et venkude masinad seal ringi sõidavad, aga kui venemaa oleks sõbralik, tsiviliseeritud ja rahuarmastav riik, siis annaks venemaa poolt palju asju teisiti teha.

Miks meil ei võiks venemaa asemel mingi normaalne naaber olla, kasvõi Suur-Läti. Ajab närvi küll, kui igale poole on vaja oma sõjaväega minna. Kui putin on venemaast nii hea riigi teinud, et kõik peaks nende sõbrad olema, siis miks meie või poolakad või prantslased ei lähe tänavatele, et paluda valitsuselt tolliliiduga liitumist ning ELi ja NATO hülgamist?
Kui venemaa hakkab seal Gruusia 2te tegema, siis on jälle paarikümneks aastaks vähemalt üks konfliktikolle lähinaabruses olemas.
Ma arvan, et Ukraina saatus on meie jaoks nii oluline, et me võiks vähemalt kolme balti riigi peale kokku pakkuda ajutisele Ukraina valitsusele ühte rahuvalvebrigaadi+paar miljardit eurot.
Ma kaaluks tõsiselt praeguselt töölt äratulemist, kui oleks võimalus minna "demokraatia arengule kaasaaitamise ja (venemaa poolse) terrorismi vastu võitlemise missioonile" Ukrainasse.
Tõenäoliselt on neil endalgi relvajõude piisavalt, aga no kui näiteks tekib mingi konflikt ja miskine ÜRO peaks sekkuma ja soovib just välisvägesid kasutada, et vältida mingeid isiklikke arveteklaarimise võimalusi.
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jalutu »

eldrp kirjutas:Vaat siin ongi vahe slaavlaste ja eestlaste vahel (ükskõik kui väga ma ukrainlastele ka võimalike liitlastena nö pöialt hoiaks).
Kui eestlane teeb revolutsiooni, siis ta laulab, kui venelane vms teeb revolutsiooni siis ta märatseb...
Kui vaadata ajalukku tagasi, siis oli Eesti laulev revolutsioon üks kõige puhtamaid ja kirkamaid revolutsioone üldse kogu maailma ajaloos...
Ja see annab lootust, sest mis valgusest on alguse saanud, selle tulevik on õnnistet...
Nii et olgem uhked selle üle, et eestlastel õnnestus see, mida maailmas läbi ajaloo väga vähesed on suutnud läbi viia> vägivallatu revolutsioon...
Ja seda enam on põhjust endile hästi vaadata, et see revolutsioon andis tugeva tõuke kogu kurjuse impeeriumi kokkuvarisemisele.
MA OLEN JUBA AMMU OODANUD, ET KEEGI MÄRKAKS JA TUNNUSTAKS EESTI RAHVA SUURT SAAVUTUST nö "LAULVAT REVOLUTSIOONI".
Ja eesti rahvas on selle eest vähemalt ära teeninud Nobeli rahupreemia.
kirsa710 kirjutas:Aga äkki oleks ukrainlased pidanud samuti hoopis "Laulva Revolutsiooni" korraldama? Kui endal selles kogemus puudub, tulnud meilt õpetust saama. Kui armas olnuks kuulata kui kogu Kiievi rahvas laulaks kõva ja selge häälega igasuguseid laule. Poleks aega olnud kõrvaliste asjadega tegelda. Ja kõrvale vaataks huvitavat filmi! http://arhiiv.err.ee/vaata/malev-641
Häbene pisut oma rumalust ja mine kummarda kujuteldavaid puuslikke vaikselt mujal! Lõpeta inimestele rumaluste kuulutamine! Nagu pidalitõbine!
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Jalutu kirjutas: Häbene pisut oma rumalust ja mine kummarda kujuteldavaid puuslikke vaikselt mujal! Lõpeta inimestele rumaluste kuulutamine! Nagu pidalitõbine!
Sa valdad omastarust mingit tõemonopoli? "Kõik, kes pole meiega, on meie vastu".
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Ma ei valda midagi. Lihtsalt ei suuda ükskõikseks jääda sellist jama kuuldes.

Täiendan postitust, et mitte ära teenida järjekordseid etteheiteid...
Mulle ei meeldi, et eldrp teeb varjatud ajupesu või propagandat, jutlustab ja kummardab "vägivallatu vastupanu" teooriat erinevate teemade sees.
Nõus, et kõike võib arutada! Kuid tehku selleks eraldi teema ja kirjutagu - miks see tema arvates hea on! Ei tahaks iga suvalise teema alt leida jälle mingisugust laulmist...

Ma olen nõus, et paljudele inimestele laulurahva hulgast tänukummardusi tehakse. Nad on selle auga ära teeninud. Kuid sinna see jäägu!
Viimati muutis Jalutu, 26 Veebr, 2014 10:46, muudetud 1 kord kokku.
mx77
Liige

Postitus Postitas mx77 »

mutionu kirjutas:
Jalutu kirjutas: Häbene pisut oma rumalust ja mine kummarda kujuteldavaid puuslikke vaikselt mujal! Lõpeta inimestele rumaluste kuulutamine! Nagu pidalitõbine!
Sa valdad omastarust mingit tõemonopoli? "Kõik, kes pole meiega, on meie vastu".
Kas Jalautu valdab tõemonopoli pole küll kindel, aga ELDRP möla on ikka asjalikku foorumisse täiesti sobimatu.
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

mx77 kirjutas:
mutionu kirjutas:
Kas Jalautu valdab tõemonopoli pole küll kindel, aga ELDRP möla on ikka asjalikku foorumisse täiesti sobimatu.
Täiesti nõus.

Mis puutub juttu "miks nad laulvat revolutsiooni ei teinud" siis rahumeelsed meeleavaldajad said juba 30 novembril Berkuti käest peksa ja pisargaasi nii et vähe polnud. Järgnev eskalatsioon oli lihtsalt vastureaktsioon.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Jättes nüüd eldrp, manaagin & co mõla natuke kõrvale ja kõneleks jälle teemast ka.

Asjade käik joonistub siis umbes selline:
- urka januuka saadab obšak-i ühes oma haaremiga (kaks õde) Abu Dhabi-sse ja ise "heidab põhja" (-ljog na dno)
- januuka ei saa lahkuda Ukraina territooriumilt, sest tal pole selleks (veel) pahhaan puutja luba
- kindlaim koht enda lahedaks varjamiseks on muidugi 100% venemeelne Krimm
- seal urka januuka tiksubki niikaua kui:
a) obšak Abu Dhabi-s ära "pestakse"
b) pahhaan annab loa lahkuda
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Asjade käik joonistub siis umbes selline:...
Võimalik, et mehike varjab ennast sõjaväebaasis kuni olukord selgub...
pakzmagu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pakzmagu »

Simferoopolis toimub korraga kaks demonstratsiooni, t1blade ja tatarlaste-ukrainlaste oma. Vahepeal olla neil ka omavaheliseks löömiseks läinud juba, kuid täpset infot on raske leida.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4
Kasutaja avatar
kristjan82
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kristjan82 »

Praegu läks suuremaks madinaks just....õhtul hakkab õige märul ma kardan
[b][url]http://achtung.ee/[/url][/b]
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist