Küsimus!!
- Relvamees
- Liige
- Kontakt:
Küsimus!!
Tere kallis militaar rahvas!!
Mis te arvate kas oleks vaja tekitada Tallinna üks militaar komisjon pood kuhu saate tuua omle mittevajalikud üleolevad esemed ja samas ka omale midagi uut ja huvitavat vaadata!!
Kõik vastused teretulnud!!
Terv Relvamees
Mis te arvate kas oleks vaja tekitada Tallinna üks militaar komisjon pood kuhu saate tuua omle mittevajalikud üleolevad esemed ja samas ka omale midagi uut ja huvitavat vaadata!!
Kõik vastused teretulnud!!
Terv Relvamees
Rahaliselt ei tasuks ära.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Arvan sama, mis Veltu, ei tasu ära, mitte mingil juhul komisjoni poena.
Kui siis umbes sellises stiilis nagu USA today ja lisaks anda võimalus inimestel oma asju müüa (komisjonimüük), kuid mina arvan küll, et ainult komisjonimüügile lootma jäädes ootab firmat pankrot.
Tallinn on liiga väike linn, et sellisel kujul sellise asjaga äri ajada.
Ärme unusta, et reklaam ja rendihinnad kesklinnas on väga kallid.
Kui siis umbes sellises stiilis nagu USA today ja lisaks anda võimalus inimestel oma asju müüa (komisjonimüük), kuid mina arvan küll, et ainult komisjonimüügile lootma jäädes ootab firmat pankrot.
Tallinn on liiga väike linn, et sellisel kujul sellise asjaga äri ajada.
Ärme unusta, et reklaam ja rendihinnad kesklinnas on väga kallid.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Pigem võiks olla internetis analoogne Osta.ee-le ostu-müügi paik. Kus parim pakkumine võidab. "MilitaarOsta" nt.
Kahjuks ise ei ole IT spetsialist aga arvan , et asi tasuks ära mingi aja jooksul.
Sest seal ma arvan ostaks ja müüks rahvas üle Eesti oma asju ja kui väheke ka välismaa foorumitesse asi sisse panna oleks käivet küllaga.
Meil ju asjad veel tunduvalt odavamad.
Kahjuks ise ei ole IT spetsialist aga arvan , et asi tasuks ära mingi aja jooksul.
Sest seal ma arvan ostaks ja müüks rahvas üle Eesti oma asju ja kui väheke ka välismaa foorumitesse asi sisse panna oleks käivet küllaga.
Kahtlen ka selles idees, probleem jälle Eesti väiksus.Pigem võiks olla internetis analoogne Osta.ee-le osta-müügi paik. Kus parim pakkumine võidab. MilitaarOsta .
Sest seal ma arvan ostaks ja müüks rahvas üle Eesti oma asju.

Osta ee-tundub, et tuleb ka ots-otsaga kokku.
Teised oksjonilehed on naljanumber.
Sellise äri juures on reklaam väga suur ja kallis kulu.
Ära unusta, et post ka maksab. Kõike ei tohi üle piiri saata jne...Sest seal ma arvan ostaks ja müüks rahvas üle Eesti oma asju ja kui väheke ka välismaa foorumitesse asi sisse panna oleks käivet küllaga.
Ei ole need meie hinnad enam nii odavad ka.
Idee oleks, kui keegi oskab ja tahab Venemaalt nänni siia tuua.
Selleks on muidugi tutvusi vaja.
NB! Natsi sümboolika on seal keelatud.
Meie võitluslipp sini-must-valge
Laias laastus on sellel ideel oskusliku asjaajamise korral tõesti jumet!Kessel kirjutas:Pigem võiks olla internetis analoogne Osta.ee-le ostu-müügi paik. Kus parim pakkumine võidab. "MilitaarOsta" nt.
Usun, et aastaga suudab asja korralikult funktsioneerima saada. Tähtis on saada vaid ettevõtmist juhtima erialaste teadmistega ja huviga inimesed.
Seejuures tuleks täita teatavaid tühimikke kohalikul militaarturul, ka peaks pakutava kauba sortiment olema võimalikult mitmekesine.
Kõik see eeldab aga turu-uuringut, kuigi jalgratast ei pea siingi leiutama.
Hetkel on siiski üheks oluliseks kuluartikliks kauba saatekulud. Kuid piisava ulatusega äris saab neid kulusid oluliselt vähendada.
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Avapostitusele võib vastata, et sellist poodi (olgu siis reaalset või virtuaalset) on kindlasti vaja.
Üritust peaks juhtima inimesed, kes näevad oma peaeesmärgina ajaloo säilitamisele kaasaaitamist, mitte aga kohe ratsa rikkaks saamist...
Sellist kauplust võib pidada hobi korras, muu sissetuleku kõrvalt - ise pealemakstes. (Hobid ongi enamasti kulukad...) Kui väga hästi läheb - saab kuidagi ots-otsaga kokku.
ProPatria
Üritust peaks juhtima inimesed, kes näevad oma peaeesmärgina ajaloo säilitamisele kaasaaitamist, mitte aga kohe ratsa rikkaks saamist...
Sellist kauplust võib pidada hobi korras, muu sissetuleku kõrvalt - ise pealemakstes. (Hobid ongi enamasti kulukad...) Kui väga hästi läheb - saab kuidagi ots-otsaga kokku.
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Tean paari tuttavat, kes üritasid mudelraudteeäri ajada. Asi jäi selle taha, et rikkaid asi ei huvitanud ja huvilistele oli see hobi kaugelt üle rahakoti. Ja huvilisi oli vähe ka.
Kardan, et militaarkomisjonipood jääks ka ostjatepuudusega hätta, tõeliselt huvitavat kraamigi liigub suht vähe (kindlasti mitte niipalju, et selle liikumine poe ära majandaks) ja levinumat nõukaaegset kola on antiigiputkad isegi täis.
Kardan, et militaarkomisjonipood jääks ka ostjatepuudusega hätta, tõeliselt huvitavat kraamigi liigub suht vähe (kindlasti mitte niipalju, et selle liikumine poe ära majandaks) ja levinumat nõukaaegset kola on antiigiputkad isegi täis.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Relvamehe mõte on teretulnud (kauplus Tallinna)... aga peale Tallinna on olemas ka muud Eesti piirkonnad.
Vaevalt et keegi viitsib mujalt Eestist (lõuna- kagu) Tallinnasse oma kaupa müüma viia (mina mitte)
Tõepoolest on ju olemas 2 korda aastas Kurtna laat, kust saab osta ja müüa. Kurtna laadal käib ka päris palju "maapiirkondade" militaar huvilisi
Minu ostu- müügi vajadused rahuldab ära Kurtna.
Vaevalt et keegi viitsib mujalt Eestist (lõuna- kagu) Tallinnasse oma kaupa müüma viia (mina mitte)
Tõepoolest on ju olemas 2 korda aastas Kurtna laat, kust saab osta ja müüa. Kurtna laadal käib ka päris palju "maapiirkondade" militaar huvilisi

Minu ostu- müügi vajadused rahuldab ära Kurtna.
No Kurtna laat on küll hoopis midagi muud, sest kui ma ikka ise midagi müüa soovin, siis ma küll ei viitsi seal seda müüa ja võibolla sel päeval ei ostagi seda keegi ära. Poes on ju palju mugavam, viid oma nodi sinna ja tegeled oma asjadega edasi, mitte ei müü seda ja kui ei osteta täna ära, ostetakse homme, või ülehomme, või kuu aja pärast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist