Mis Ukrainas toimub? vol.1
Re: Mis Ukrainas toimub?
Vahepeale ka veidi propagandat - tuhanded Ukraina vangid tahavad minna rindele okupante tapma. Liikuv pilt ka. Samasugune patriotismipuhang oli ka Suure Isamaasõja ajal. http://glavnoe.ua/news/n169279
Täpsemalt, mis probleemid? - Gazprom otsustas lõpetada ära soodustuse gaasihinnale, seni kuni Ukraina ei ole ära tasunud senist gaasivõlga. Iga firma lõpetaks sellistes oludes (kus sisuline lepingupartner ootamatult vahetub) igasugused soodustused ja keskenduks võlgu oleva raha kättesaamisele. Kui enne maksis Ukraina kollapsit ja korruptsiooni kinni Venemaa, siis edaspidi maksab lääs, kaasa arvatud meie.Kilo Tango kirjutas:Poole hinnaga müüdi senikaua kui oma nomenklatuuri esindaja pukis. Kui see minema aeti hakkasid kohe probleemid gaasiga. Sama toimus pärast 2004 oranži revolutsiooni.Actual kirjutas:...Teatavasti müüdi Ukraina fašistidele gaasi suisa poole hinnaga, mida EL-i ja lääne kontekstis võiks isegi nimetada turukonkurentsi rikkumiseks ja ebardlikuks kingituseks Ukrainale
Vii end kurssi uuema ajalooga, mitte aga ära levita bolševistlikku propagandat ja desinformatsiooni! NSVL reorganiseerimine toimus partei ja KGB enda vabatahtlikul initsiatiivil! NATO Venemaa toimetamistesse oma endisel NSVL territooriumil reaalselt ei sekku ega hakka ise kordama Napoleoni, Hitleri rumalusi! Anatoli Golitsõn on juba ammu oma raamatusse "Perestroika pettus" ("Perestroika Deception") selle ka kõik ilusti kirja pannud!Kapten Trumm kirjutas:See on ka muide üks vene peavoolupropaganda eesmärke "lähivälismaal" - selgitada pidevalt, et seal elatakse täna vaid ja ainult suurriikide armust ning need lähivälismaa riigid on niiiiiii piiisikesed, et lennuk lendab ühe minutiga üle ja Pihkva dessant vallutab 20 minutiga. Pole mõtet kultiveerida siin vene propaganda agendat, et Eesti elab üksnes Venemaa armust.
http://www.spiritoftruth.org/The_Perest ... eption.pdf
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
-
- Liige
- Kontakt:
Vaata rubla,hetkel teeb Punin ise Hitlerit(viimane läks abistama sakslasi Tsehhoslovakkias),Putin aga kaasmaalasi Krimmis.Niimoodi saab sellest aru ka Eurooopa,USA ja kindlasti Hiina(aga tema aasialikult veeretab ainult sõnu,pannes Venemaa käitumise ilusasti kõrva taha).
Seda demogoogiat ära aja,et Euroopa ja USA tahavad Hitlerit teha.
Seda demogoogiat ära aja,et Euroopa ja USA tahavad Hitlerit teha.
Ma arvan selle gaasiga ei ole väga lihtne kõik.
Müüa Ukrainale gaasi selle hinnaga mis võib seedima Euroopa pole võimalik. Selles mõttes - need keemia- ning metallurgiatööstused, kes on gaasi suuremad tarnijad lihtsalt jäävad seisma. Turg kukub ära.
Alternatiivset turgu Ukrainale pole. See tähendab, et Euroopa võtab nii palju kui ta võtab. Venemaa võtaks võib olla ka rohkem, aga seda Ukrainast odavama hinnaga. LNG terminaalid ning Hiina turg on veel korralikult lahti tegemata.
Selles mõttes selle gaasiga lood nagu on. Kas müüd 10 miljonit kuupmeetrit hinnaga 250 usd/m3, või müüd näiteks 3 miljonit hinnaga 400 usd/m3. Ehk siis valik on tegelikult selline.
Müüa Ukrainale gaasi selle hinnaga mis võib seedima Euroopa pole võimalik. Selles mõttes - need keemia- ning metallurgiatööstused, kes on gaasi suuremad tarnijad lihtsalt jäävad seisma. Turg kukub ära.
Alternatiivset turgu Ukrainale pole. See tähendab, et Euroopa võtab nii palju kui ta võtab. Venemaa võtaks võib olla ka rohkem, aga seda Ukrainast odavama hinnaga. LNG terminaalid ning Hiina turg on veel korralikult lahti tegemata.
Selles mõttes selle gaasiga lood nagu on. Kas müüd 10 miljonit kuupmeetrit hinnaga 250 usd/m3, või müüd näiteks 3 miljonit hinnaga 400 usd/m3. Ehk siis valik on tegelikult selline.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Ma olen kuskilt kuulnud, et Ukrainal on kivisüsi olemas... See ju paremgi kui põlevkivi? Kas vaikselt gaasilt kohalikele energiaallikatele liikuda ei saaks? St, miks gaas asendamatu on?
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Humoorikalt kirjutatud aga head lood mõlemad, mis seal Ukraina koha on.
Aga see süsikaevandus on ju enamast venemeelsete käes ju? Eks ole.Some kirjutas:Ma olen kuskilt kuulnud, et Ukrainal on kivisüsi olemas... See ju paremgi kui põlevkivi? Kas vaikselt gaasilt kohalikele energiaallikatele liikuda ei saaks? St, miks gaas asendamatu on?
Ukraine's coal reserves are located in the Donets Basin (easternmost part of the country) and in the northwestern area between the cities of Lviv and Volodymyr-Volynskyi.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Ukrainas on väga palju energeetilist sütt, teoreetiliselt võiksid nad oma soojuse ja elektri tõesti sellest toota.Some kirjutas:Ma olen kuskilt kuulnud, et Ukrainal on kivisüsi olemas... See ju paremgi kui põlevkivi? Kas vaikselt gaasilt kohalikele energiaallikatele liikuda ei saaks? St, miks gaas asendamatu on?
Metallurgias vajalik nn. kokseeruv süsi aga praktiliselt puudub. Just sellel suvel oli planeeritud uue suure suure söeterminali ehituse algus Juznõi sadamas, et seda Ameerikast hakata sisse vedama. Terminali omanikuks Rinat Ahmetov.
Rubla kurss on viimasel kahel päeval jälle veidi langenud: http://themoneyconverter.com/RUB/EUR.aspx
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
Kivisüsi omahind pidi gaasist suurem olema, kui ma õieti mäletan.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
http://www.postimees.ee/2726700/austria ... ippoligarhAustria võimud teatasid täna, et nende politsei vahistas Ukraina ärimehe Dmõtro Firtaši. Tippoligarhiks peetava Firtaši vahistamise aluseks oli USA föderaalse juurdlusbüroo (FBI) pikaajaline uurimine ja Ühendriikides välja antud vahistamisorder.
Hakkab mõjuma...
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Gaas ongi fossiilsetest kütustest kõige mugavam ja puhtam tarvitada. Lihtne transportida (kui torud olemas). Ei mingit ümberlaadimist, vedudega mässamist, lihtsalt keerad kraani lahti ja tuleb. Gaasikatlamaja võib töötada kuid ilma inimese vahele segamata.denis23 kirjutas:Kivisüsi omahind pidi gaasist suurem olema, kui ma õieti mäletan.
Kivisüsi on tahke kütus ja tahkekütusega on see põletamisprotsess märksa keerukam.
Lisaks on kivisöega igasugu tahma, väävli jne probleemid.
Täpselt samamoodi on keerukas automatiseerida halupuu põletamist.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Omahinda ei tea, aga müügihindades paistab kivisöest saadav energia kaks korda odavam olema...denis23 kirjutas:Kivisüsi omahind pidi gaasist suurem olema, kui ma õieti mäletan.
http://www.kalesy.ee/pdf/kalkulaator/K% ... rtused.pdf
Nii et põhimõtteliselt saaks Ukraina vähemalt energiasektori Venemaast sõltumatuks teha. Väetist jah odavam vast gaasist teha, aga usun et energia on põhiline.
Gaasi on muidugi mugavam kasutada ja säästab keskkonda. Samas Eesti siiski eelistab tahkekütust elektriks teha? Ja saame hakkama küll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline