Mis Ukrainas toimub? vol.1
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Re: Mis Ukrainas toimub?
See kriis erineb veidi, us, uk on solvatud. Eks näis kuhu see välja viib, meie asi on seda ära kasutada.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Sa unustasid selle et poolakaid on oma kodumaal üle 95%, lisaks see riik asub Saksamaa kõrval, mitte Venemaa. Kaliningrad ei lähe arvesse.Rügaja kirjutas:Relvajõudude kohta ei tea, aga Poola ja Ukraina ei olnud ka 25 aastat tagasi võrdsel stardijoonel. Üks oli siiski Euroopa asjade suur osaline, paavsti ja jänkipresidendi julgeolekunõuniku kodumaa, ABBA käis seal kontserte andmas, kirjanikud said nobeleid ja filmimehed karusid ja kappu, purjetajad sõitsid ümber maailma ja Solidaarsuse juhtidega tahtsid ühele pildile mahtuda kõik maailma liidrid. Teisel polnud peale hädise esindaja ÜRO juures midagi - ja tollest esindajastki polnud miskit tolku.alax kirjutas:Vaatasin Wikipedias andmeid Poola ja Ukraina kohta. Rahvaarvult ja pindalalt laias laastus võrreldavas kategoorias. 25a. tagasi olid nende stardiplatvormid ka küllalt võrdsed. Aga Poola reformis ennast tõhusalt. Kas saab üldse võrrelda praeguseid Poola ja Ukraina relvajõude?
Ühtedel oli ajaloost võtta 1364 Krakowi ülikool, Mikolaj Kopernik ja Marie Sklodowska-Curie, teistel???
Ühtedel oli Polonez, teistel teadagi sapikasUmbes nii suur, nagu oli nende autode vahe, on ka Poola ja Ukraina vahe...
Ma Ukraina stabiilse tuleviku suhtes nii kindel ei oleks. Meile võib küll meeldida ette kujutada, et vanad venemeelsed korrumpeerunud tegelased on kukutatud ja Ukrainas on võimule tulnud läänemeelsed ausad Ukraina patrioodid. Isegi kui Krimmi sündmused võisid Ukraina inimesi patriotismipuhanguna ühendada, võib see samakergesti ka jahtuda, ja inimesed hakkavad oma igapäevaelu eest võitlema ning võib selguda õige pea, et korruptsioon ei ole kuskile kadunud ja uued võimumehed ei ole mingid paipoisid vaid lihtsalt uued mehed võimu ligi, kes kummardavad uusi isandaid. Kui majanduslik olukord peaks veel oluliselt halvenema, ei ole välistatud, et seesama Ukraina rahvas (ärme unusta, et ukraina elanikud on vene- vs läänemeelsed sisuliselt pooleks) lükkab tänase pundi võimult ja nõuab endist aga siiski elamisväärset aega tagasi. võrdlusena võib kasvõi Gruusia tuua, kus olud võivad lihtsalt muutuda ja suur läänemeelne väejuht Saakašvili on täna Gruusia kriminaaluurimise all ja reaalselt hoopis USA-sse putkanud, nagu Janukovitš Venemaale.
Ma ei näe, kuidas oleks võimalik Ukrainat EL-i liita, kui tehakse mingi lihtustatud kord, oleks see huvitav sõnum palju-palju tugevamatele riikidele kes ka EL-i järjekorras, millegipärast ma arvan, et ega keegi EL-i vanadest riikidest päriselt Ukraina liitumist tõsiselt ei võta, vähemalt keskpikas perspektiivis. Ukraina NATO-stumist usun veel vähem, lihtsalt ei kujuta ette, et lähiajal NATO Ukraina, kui sisuliselt poolenisti venemeelse slaaviriigiga oma suuri NATO saladusi jagama hakkaks
Loomulikult võidakse teha mingeid kõlavaid koostöö-partneluslepinguid või midagi sarnast.
Ma ei näe, kuidas oleks võimalik Ukrainat EL-i liita, kui tehakse mingi lihtustatud kord, oleks see huvitav sõnum palju-palju tugevamatele riikidele kes ka EL-i järjekorras, millegipärast ma arvan, et ega keegi EL-i vanadest riikidest päriselt Ukraina liitumist tõsiselt ei võta, vähemalt keskpikas perspektiivis. Ukraina NATO-stumist usun veel vähem, lihtsalt ei kujuta ette, et lähiajal NATO Ukraina, kui sisuliselt poolenisti venemeelse slaaviriigiga oma suuri NATO saladusi jagama hakkaks

Noh, sellest Ida-Saksa kõrval olemisest polnud neil 25 aastat tagasi (jutt ikka stardipakust, eks?) erilist tolku. Poolakad olid märksa kõvemad revolutsionäärid ja muutjad. Walesat ju mäletate? Polnd idasakstel kedagi säherduse kaliibriga tegelast ega Solidaarsusega võrreldavat organisatsiooni. Ja ei tulnud neid filmipreemiaid ega nobeli auhindu kah idasakstele kuskilt.PaganHorde kirjutas:Sa unustasid selle et poolakaid on oma kodumaal üle 95%, lisaks see riik asub Saksamaa kõrval, mitte Venemaa. Kaliningrad ei lähe arvesse.Rügaja kirjutas:Relvajõudude kohta ei tea, aga Poola ja Ukraina ei olnud ka 25 aastat tagasi võrdsel stardijoonel. Üks oli siiski Euroopa asjade suur osaline, paavsti ja jänkipresidendi julgeolekunõuniku kodumaa, ABBA käis seal kontserte andmas, kirjanikud said nobeleid ja filmimehed karusid ja kappu, purjetajad sõitsid ümber maailma ja Solidaarsuse juhtidega tahtsid ühele pildile mahtuda kõik maailma liidrid. Teisel polnud peale hädise esindaja ÜRO juures midagi - ja tollest esindajastki polnud miskit tolku.alax kirjutas:Vaatasin Wikipedias andmeid Poola ja Ukraina kohta. Rahvaarvult ja pindalalt laias laastus võrreldavas kategoorias. 25a. tagasi olid nende stardiplatvormid ka küllalt võrdsed. Aga Poola reformis ennast tõhusalt. Kas saab üldse võrrelda praeguseid Poola ja Ukraina relvajõude?
Ühtedel oli ajaloost võtta 1364 Krakowi ülikool, Mikolaj Kopernik ja Marie Sklodowska-Curie, teistel???
Ühtedel oli Polonez, teistel teadagi sapikasUmbes nii suur, nagu oli nende autode vahe, on ka Poola ja Ukraina vahe...
Hiljem jah, on Saksamaa naabrusest Poolale tulu hakanud tõusma.
Idasaksas luuras küll Putin, aga tundub, et ta ei olnud selle töö peal eriti tulemuslik

See rahvuslik koosseis... jah, Poola on homogeenne, samas Ukrainas pole venelasi ka mitte ületamatult suur protsent. Palju on venestatud ukrainlasi, eriti Ida-Ukrainas. Meie Karl Vaino taolised tegelased.
denis - need, kes Ukraina alalt pärit, ei pruugi veel kõik ukrainlased olla. Siia ritta võid ju ka Trotski panna, aga Ukraina riiklust sellega vaevalt edendad. Hruštšov ega Brežnev polnud ukrainlased - ja viimast ei soovita vast ka Sina kellelgi eeskujuks võtta

http://www.postimees.ee/galerii/32298/v ... vaebaasis/ tegemist peaks olema Vene eriüksusega. Alfa või mis?
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Denis23 postitused on huvitavad, aga Actuali omi ei viitsi isegi enam lugeda. Mõttetu mees.
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
Ma oleks mõõdukalt optimistlikum ja panustaks rohkem denisi stsenaariumile. Ehk siis Ukraina hakkab ennast liigutama. Kevad tuleb ja see on selles mõttes justkui armuaeg riiki kõbida, kuna suuremad probleemid on poole aasta taga. Kui praegu oleks sügis, vaat siis oleks küll olukord sos.Actual kirjutas:Ma Ukraina stabiilse tuleviku suhtes nii kindel ei oleks. Meile võib küll meeldida ette kujutada, et vanad venemeelsed korrumpeerunud tegelased on kukutatud ja Ukrainas on võimule tulnud läänemeelsed ausad Ukraina patrioodid. Isegi kui Krimmi sündmused võisid Ukraina inimesi patriotismipuhanguna ühendada, võib see samakergesti ka jahtuda, ja inimesed hakkavad oma igapäevaelu eest võitlema ning võib selguda õige pea, et korruptsioon ei ole kuskile kadunud ja uued võimumehed ei ole mingid paipoisid vaid lihtsalt uued mehed võimu ligi, kes kummardavad uusi isandaid. Kui majanduslik olukord peaks veel oluliselt halvenema, ei ole välistatud, et seesama Ukraina rahvas (ärme unusta, et ukraina elanikud on vene- vs läänemeelsed sisuliselt pooleks) lükkab tänase pundi võimult ja nõuab endist aga siiski elamisväärset aega tagasi. võrdlusena võib kasvõi Gruusia tuua, kus olud võivad lihtsalt muutuda ja suur läänemeelne väejuht Saakašvili on täna Gruusia kriminaaluurimise all ja reaalselt hoopis USA-sse putkanud, nagu Janukovitš Venemaale.
Ma ei näe, kuidas oleks võimalik Ukrainat EL-i liita, kui tehakse mingi lihtustatud kord, oleks see huvitav sõnum palju-palju tugevamatele riikidele kes ka EL-i järjekorras, millegipärast ma arvan, et ega keegi EL-i vanadest riikidest päriselt Ukraina liitumist tõsiselt ei võta, vähemalt keskpikas perspektiivis. Ukraina NATO-stumist usun veel vähem, lihtsalt ei kujuta ette, et lähiajal NATO Ukraina, kui sisuliselt poolenisti venemeelse slaaviriigiga oma suuri NATO saladusi jagama hakkaksLoomulikult võidakse teha mingeid kõlavaid koostöö-partneluslepinguid või midagi sarnast.
Kui Ukrainlased saavad ELi oma kaupu müüa ja korruptandid kohtu alla, siis peaks ju loogiliselt võttes hakkama elu normi minema?
Nii. Ma ei mäleta, kas meil on see siin läbi jooksnud. Siin on ülevaade Ukraina laevastiku laevadest, mis asub, mis seisus, kelle kontrolli all. Mitu laeva on jätkuvalt blokeeritud:
http://www.vmsu.info/
http://www.vmsu.info/
Viimati muutis denis23, 22 Mär, 2014 22:02, muudetud 2 korda kokku.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
-
- Liige
- Kontakt:
Mletšinil oli sarjas vene välisministritest suurepärane koht, kus üks neist? nii-öelda õpilast välja õpetab, kuidas käib "välisdiplomaatia Vene moodi". Umbkaudu, ei mäleta sõna-sõnalt, niimoodi: Kõigepealt tuleb midagi nõuda, iseenesest midagi täiesti absurdset, õigluse või tervemõistuslikkusega pole sel midagi pistmist. Peaasi on esineda enesekindlalt, ähvardavalt ja nõudlikult. Sellega kaasneb sõjalise võimsuse agressiivne demonstreerimine. Lääne haritud kõrgkodanlasest poliitik pole sellise asjaga harjunud, on šokis ja reageerib tüüpiliselt läänelikul moel, see on "räägime läbi", "ehk jõuame siiski mingile kokkuleppele, saate ainult 50%" Tulemus: me taotlesime ilmselgelt ebaõiglaselt midagi meile mittekuuluvat - kuid saimegi suure lahmaka niisama kätte. Vene diplomaatia eripära on see, et kasutab külmalt ära Lääne pehmet kõhualust -"korralikud inimesed ei kakle, kõike on alati võimalik rääkimisega lahendada bla-bla-blaa'le" Ma ei ole kindel, kas näiteks kõik Eesti ministrid Mletšinit hoolega lugenud on - see oleks kohustuslik.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
http://etv.err.ee/index.php?0569454#.Uy3k7c4WJH1
Hetkel netist leidsin mingi ix keelse vaid,
http://www.youtube.com/watch?v=TNio85ziSi8
Deniska siin räägib et 5 a pärast Putinit enam võimul pole
Putin on tsaar, ta läheb jalad ees, või polooniumit juues. Teisi variante ma ei näe.
Hetkel netist leidsin mingi ix keelse vaid,
http://www.youtube.com/watch?v=TNio85ziSi8
Deniska siin räägib et 5 a pärast Putinit enam võimul pole

Sa ikka mäletad kuidas EL-i kaupade müümine käib. See ei ole nii lihtne, et keegi tähtis EL-i nina lubab ja vsjoo. EL-il on tuhandeid kaustu nõudeid, nn euronõudeid, mitte ainult kauba CE märgisele vaid kogu tootmisprotsessile, kõik kraanikausside arvust, kuni saastenormideni välja. Kui Ukraina kaup hakkab EL-i tulema nagu mistahes muu EL-i välise riigi kaup, siis peavad ukrainlased võistlema samal turul teistega, alates kvaliteedist, hinnast, turundusest, muidugi lisandub ka tollimaks. Isegi Eestis on pidevat kiunu kuulda, et kuramuse keeruline EL-i turul konkureerida või üldse löögile pääseda.Rügaja kirjutas:Kui Ukrainlased saavad ELi oma kaupu müüa ja korruptandid kohtu alla, siis peaks ju loogiliselt võttes hakkama elu normi minema?
Seda kõike võinuks Ukraina ka täna ja eile EL-i rikkale turule müüa aga ju ei oldud võimeline. Eks muidugi väljapääsmatus olukorras majandus, tootmine, turud profileeruvad ümber aga see ei ole kiire ega valutu protsess.
"korruptandid kohtu alla" kõlab ka huvitavalt, eriti info valguses, et tänased Ukraina kohtunikukohad on kohtunike poolt omale ostetud, ehk kohtunikud-kohtud on üks riigi korrumpeerunumaid institsioone

räägivad, et SSOruger kirjutas:http://www.postimees.ee/galerii/32298/v ... vaebaasis/ tegemist peaks olema Vene eriüksusega. Alfa või mis?
tüüpiline reaktsioon, neid ei loe, mis ei klapi minu arusaamadega ja visioonidega.Denis23 postitused on huvitavad, aga Actuali omi ei viitsi isegi enam lugeda. Mõttetu mees.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Deniss pakkus välja, et Krimm jääb igal juhul Venemaale. Kuidas seda nii ära vormistada rahvusvaheliselt, et asi viisakas välja näeks? Tegu on suurriigiga, mitte mingi ammuse juutide ja araablaste tüliga, mille algust tavainimene ei mäletagi. Türgi pole ka Kreeka osa enda külge liitnud. Analoogia puudub maailmas peale II MS.
Kusjuures ei häiri mitte see, et ei ühti minu arusaamaga... vaid lihtsalt tema tekste lugedes tundub nagu oleks mingi mees ajamasinaga aastast 1970 siia saadetud. See häirib.alax kirjutas:tüüpiline reaktsioon, neid ei loe, mis ei klapi minu arusaamadega ja visioonidega.Denis23 postitused on huvitavad, aga Actuali omi ei viitsi isegi enam lugeda. Mõttetu mees.
Ma alles eile rääkisin ühe oma vene rahvusest kolleegiga ja olgugi, et jutt ei ühtinud minu arusaamadega oli tema jutt siiski aastast 2014 ja seega huvitav ning arvestatav kui üks võimalik stsenaarium.
Actual meenutab mulle tõesti paari teist tuttavat veel... üks neist käis omal ajal afgaanis (1986) ja hiljem Tsernobylis... traumad, katkine psüühhika ja vaimselt pole mitu aastakümmet arenetud - mingi täielik obsessioon oma vanade vaadete suhtes.. Sry offtopic, aga Actuali mula tekitab kohati okserefleksi küll. Täpsemalt väljendades, siis Actual elab seitsmekümnendate determineeritud maailmas. Edu.
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: eestlane356 ja 2 külalist