Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
alax
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas alax »

d23 teiste inimeste rahakotis pole küll viisakas sorida, aga ikkagi puht sportlik huvi, et palju sulle päevas makstakse ja kas makstakse rublades?
Teemat valdamata võiks veidi tagasi tõmmata.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Ma eeldan,et need luurelennukid on hakanud tegema tõhusat tööd ning vägede liikumine on küll suure luubi all,samuti side Venemaa relvaüksuste vahel on võetud luubi alla.Sellest ka see kindrali kindlus.
Ma tuletan veelord meelde hr.Lebedevi intervjuud Norra ajalehele VG,kus ta ütles:Venemaa peab aru saama,et ei Euroopa ega USA pole huvitatud situatsoonist,mis oli enne I Maailmasõda ja nad teevad kõik selleks,et seda ära hoida.Mehel on kindlasti sidemeid Kremlis,kuna ega superrikaks ilma selleta ei saa.Seega on Venemaa eesmärk Tsaari-Venemaa piiride taastamine,kunagise Impriaalse Venemaa taasloomine(vähemalt nende juhtide peas).Ja selleks tuleb Ukraina alla neelata.Aga ajalugu on näidanud,et teist korda asja katsetades,lõpeb asi grimassiga.Juhtus see nii Hitleriga,kes proovis võita Saksamaale uut sõda ning juhtub see ka Venemaaga,kes proovib hakata võitma uut sõda.Kas see kujuneb soojaks või külmaks,seda näeme paari nädalaga.Igatahes tuleb see pikk ja allakäik hullem,kui oli NSV Liidul.
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Ühes kommentaariumis oli link allolevale leheküljele. Kuna mu vene keel on otzen plohhoi, kasutasin googli tõlget. tundub, et kui te soovite minna Ukraina parema ja fashismivaba tuleviku jaoks teisi ukrainlasi toetama, siis sealt leiate kontaktid, kelle poole pöörduda. Kui sain õigesti aru, on seal lehel soovitus mitte mingitesse diskussioonidesse laskuda, aga kui miskit küsitakse, siis tuleb öelda, et "olen turist".
Mulle jääb küll mõistetamatuks, miks peaks turist sekkuma oma sihtkoha poliitilisse võitlusesse, aga ega ma ei olegi kõige targem inimene siin ilmas. Võimalik muidugi ka see, et googel tõlgib natuke valesti.
http://vk.com/topic-11336883_29768921
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Piir oli Ukrainas varem sisuliselt lahti, viimasel ajal on hakatud saabujaid kontrollima ja kahtlased saadetakse tagasi. Repsi inf. võib olla natuke vananenud, aga turistid, kes varem sisse tulid, tuuritavad nüüd mööda riiki ühelt miitingult teisele.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

edasine otsene sõjaline eskalatsioon pole vajalik Venemaale ja Putinile. Venemaa vajab tervet Ukrainat selle uue Euraasia liidu jaoks. Selleks on vajalik Ukrainas venesõbralikum võim. Varsti on tulemas valimised ja kõike praegust tegevust tuleb vaadelda selles kontekstis.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

alax kirjutas:
d23 teiste inimeste rahakotis pole küll viisakas sorida, aga ikkagi puht sportlik huvi, et palju sulle päevas makstakse ja kas makstakse rublades?
Teemat valdamata võiks veidi tagasi tõmmata.
Ära oiga.
Infosõda käib ammu ja täiega ning käib ka selles foorumis - muuseas.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
atnekas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas atnekas »

allatah kirjutas:Ühes kommentaariumis oli link allolevale leheküljele. Kuna mu vene keel on otzen plohhoi, kasutasin googli tõlget. tundub, et kui te soovite minna Ukraina parema ja fashismivaba tuleviku jaoks teisi ukrainlasi toetama, siis sealt leiate kontaktid, kelle poole pöörduda. Kui sain õigesti aru, on seal lehel soovitus mitte mingitesse diskussioonidesse laskuda, aga kui miskit küsitakse, siis tuleb öelda, et "olen turist".
Mulle jääb küll mõistetamatuks, miks peaks turist sekkuma oma sihtkoha poliitilisse võitlusesse, aga ega ma ei olegi kõige targem inimene siin ilmas. Võimalik muidugi ka see, et googel tõlgib natuke valesti.
http://vk.com/topic-11336883_29768921

Muide, kogu see jama on ilusti ette planeeritud ja juhitud:

Founding date:
23 February 2014

http://vk.com/oborona_ua

Aksjonovi video seal kohe eesotsas.
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

, aga turistid, kes varem sisse tulid, tuuritavad nüüd mööda riiki ühelt miitingult teisele.

Valimisteks valmistumise algus
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

On ukrainlastel veel üldse mingeid üksuseid/laevu Krimmis mis ei oleks alistunud?
Scuall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Scuall »

Ei peaks olema enam. Odessas vaid lipulaev ainsana vist.
kibek2si
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kibek2si »

Fedosyas olev merejalaväe üksus?
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Poti soldat kirjutas:On ukrainlastel veel üldse mingeid üksuseid/laevu Krimmis mis ei oleks alistunud?
Vahet pole.
See taktikalise tasandi kirbutsirkus seal Krimmis nende äravõetud // mittevõetud pooletoobiste väeosadega (mis nagunii ei kavatsenudki mingit tõsist vastupanu osutada) peab täna vaid juhtima tähelepanu kõrvale putleri võimalikust järgmisest rünnakusuunast...

KLITŠKO rääkis juba kõva nädal tagasi vajadusest tuua Krimmist välja niipalju mehi kui võimalik (loe: kõik ukrainameelsed :mrgreen: ) - küllap nad seda ka teevad. Tehnika ja laevad jäävad aga ilmselt 99% t i b l a d e -le.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Teisipäeval 25.03 21:30 on TV3 pealt dok "Operatsioon Krimm".
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

allatah kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=68297275

Oskab keegi kommenteerida, mis värk selle piiriga seal on, et seda lihtsalt lukku ei panda? On seal mingi selline piiriületuskord nagu meil Shengenis või mis põhjusel ei ole kahtlastele inimestele piiri kinni pandud? Julgen arvata, et meil oleks sellises olukorras juba piir lukus ja 10km patrullitav buffertsoon püsti pandud. Ja kui mingi kaubaauto soovib läbi sõita, siis otsitakse füüsiliselt läbi.
Ma ka ei saa aru mis kuradi nali seal käib neil.

Sellest Venemaa väitmisest et pole vägesid koondanud jne. Krt täiesti ajuvaba tekst. Tänapäeval on sateliidid nii head et näevad pingutuseta ära mitu kirpu karul seljas on. Mõttetu mula. Kui Nato seda juba hoiatab, siis nii see ka on.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Mitte väga ammu postitasin Putinist ühe videolõigu naljarubriiki. Praeguses situatsioonis poleks paha seda ka siin meenutada. http://www.g391.ru/video.php?yt=5eSniU_GPzc
Vaadates, mis marki see klaver on, tekib küsimus, kas see on mingi vihje?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist