Sõjamängud

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Clash
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Clash »

Cossacks seeria on üks vahva asi, neid liigub Eestis päris palju.
Stoori on kusagil 16.-17. saj. sõjad
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Aidake sellise asjaga, et tahaks ka mängida midagi head, arvuti on kõikelubav, kuid ei tea sellest asjandusest midagi. Meeldiks mängida a la deathmatch vms, nii, et ei ole mingeid missioone ja leveleid, vaid lõputu mäng nagu, kus saad ise kõike teha ja eesmärk vaid vastase häsitamine. Seni olen mänginud vaid klassikat :Age of Empires ja Red Alert II. Nii, et aidake ja öelge mingi lihtsasti kättesaadav strateegiamäng.
Kui II maailmasõda huvi pakub, siis kindlasti Sudden Strike. Minu arvamus on, et see on kõige parem II maailmasõja teemaline strateegia. Ükskõik milline osa.
Strateegiast üldse pakuks Empire earthi II-de. Ise mängin seda ja meeldib, see ka age of empires stiilis mäng.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Fuchs
Liige
Kontakt:

Re: Silent Hunter III

Postitus Postitas Fuchs »

Luuraja kirjutas:Olen juba kevadest saati Silent Hunter III küüsis ja pääsemist niipea näha ei ole.
Põhjus on vast selles, et vabatahtlikud modifitseerijad üle ilma on hakanud mängu loojate (UBISoft-i Rumeenia osakond) pakutud võimalustest kinni ja muutnud mängu sellistes piirides, mida alguses ette ennustada ei suudetudki. Poest (Andrico, K-arvuti) ostetav mäng on mõnes mõttes keskpärane - rihitud keskmisele simulaatorihuvilisele, samas väga ilusate graafiliste lahendustega ja ajaloolist II MS-i allveesõja hõngu hästi edasi andev
Modifikatsioonid annavad mängule hoopis teise ilme. Neid on sadu, suurem osa üksikuid mängu aspekte puudutavaid, osa aga suurema haardega - enamasti ajaloolise täpsuse suunas pöördunuid.

Parim alguspunkt allveesõjahuvilisele oleks ilmselt SHIII ostmine - K-arvutisalong on vast soodsaim http://www.k-arvutisalong.ee/index.php? ... _id=009333
Arvestage, DVD-lugeja peab olema!
Enamuse uuemate modifitseeringute jaoks on vaja täiendust 1.4b, milleks tuleb pöörduda SHIII koduveebi poole. Siin müüdavad koopiad kuuluvad EMEA (Europe/Middle-East/Africa) tsooni alla. http://www.silenthunteriii.com/uk/updates.php

Edasiseks soovitan lugeda SubSim-i http://www.subsim.com/phpBB/index.php?c ... f03b201c0e
Siinpool veel üks Silent Hunter 3 fänn, ise seni mänginud veel küll piraatversiooni aga kindel plaan on osta ka originaal. Samuti olemas ja paar korda läbi loetud Das Boot raamat ja ka samanimeline film on üks lemmikutest 8) Mängust siis - minu arvutis istuv versioon on küllaltki bugine (1.4 patch on küll peale lastud), aegajalt viskab mängust suvalisel hetkel välja + muud jamad. Kuna mäng laeb isegi suht kiire arvuti taga end suhteliselt kaua üles ei ole alati pärast crashi tuju jätkata. Seetõttu jõudsin allesi hiljuti originaalmissioonid lõpuni teha. Täpsemini viimase missiooni lõppedes mäng jällegi järjekindlalt viskab windows-i errori. :( Oskad öelda kas mängul on ka klassikalises mõttes mingi lõpp (mingi video vms?) või lihtsalt nii jääbki - missioonide listis The war is ended?
Emuula abiga sai tõmmatud ka ametlik lisapakett Seawolves. Paraku ei teki pärast selle installi mängu midagi uut, oskad kommenteerida ?
Modifikatsioonidest sattus mulle näppu ainult swastika mod mis tegi siis Kriegsmarine lipud õigeks.
Nüüd kus mul on mäng läbi ootaks huviga soovitusi uutele modidele, samuti olen hakanud proovima manuaalset torpeedosihtimist ja ning ka muud seaded reaalsemaks keeranud. 8)
Fuchs
Liige
Kontakt:

hugo1 kirjutas:Kui II maailmasõda huvi pakub, siis kindlasti Sudden Strike. Minu arvamus on, et see on kõige parem II maailmasõja teemaline strateegia. Ükskõik milline osa.
Strateegiast üldse pakuks Empire earthi II-de. Ise mängin seda ja meeldib, see ka age of empires stiilis mäng.
Oskad öelda kas on olemas ka mingit Age of Empire stiilis kuid IIMS strateegiat? Hea oleks veel kui oleks võimalus mängida mõlemal poolel, uued mängud kipuvad olema ses osas väga ühekülgsed... reeglina ainult patriootlik ameerika euroopat vabastamas :?
Kasutaja avatar
Kirveraidur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kirveraidur »

Ma mainiksin ära Rise of Nations'i ja lisaosa Thrones&Patriots. Mäng läbib kõik ajastud ja on minuarust vägagi mõnusa mängitavusega. Ainus mis mind häiris oli igasuguste vallide/müüride puudumine varasemates ajastutes. II ms-is on sakslaste spetsiaalüksuseks MG42-ga varustatud kuulipildujakomandod. :wink:
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Lõpuks sain siis ka "Call of Duty" läbi tehtud ja mäng oli tunduvalt parem esimesest, kuigi oleks võinud olla pikem.
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Oskad öelda kas on olemas ka mingit Age of Empire stiilis kuid IIMS strateegiat? Hea oleks veel kui oleks võimalus mängida mõlemal poolel, uued mängud kipuvad olema ses osas väga ühekülgsed... reeglina ainult patriootlik ameerika euroopat vabastamas
Kui tahad sakslane olla, siis Sudden Strike on tõeliselt hea mäng.
I JA II osa välja lastud, kolmas kohe tulemas, soovitan soojalt.

Mida te Blitzkrieg 2-st arvate on keegi mänginud seda :?:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
ahti
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahti »

ma olen ainult blitzkrieg 2 demo mänginud, täitsa tore mäng on parem kui blitzkrieg 1 ja sudden strike
Fuchs
Liige
Kontakt:

hugo1 kirjutas: Mida te Blitzkrieg 2-st arvate on keegi mänginud seda :?:
Olen ainult esimest mänginud... muidu kõik ok aga sügavalt tundsin puudust sellest majanduslikust ja logistilisest küljest - noh nagu AOE-s, et ehitad aga majad, farmid, kaevad kulda püüad kala ja arendad asja ka muus osas vastavalt soovile paremaks. Veel sõjastrateegiatest jättis omal ajal väga hea mulje Starcraft. Uuemate strateegiate juures on IMHO ebameelidv mängude liigne keerukus ja liigendatus, (võibolla olen muidugi enda jaoks valede mängude otsa sattunud :roll: ) selline pikaajalisem ehitamine ja arendamine on IMHO veidi liiast.
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Wolfi erinevad osad -Castle--Ironcross --- Stalingrad --- op. Trondheim

Call of djuty mõlemad osad.

Silent hunter --- saksa allveelaeva simulaator ww2.

WW II sniper.
gaasimask
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gaasimask »

Ostsin enda x-boxile call of duty2 :big red one -väga hea mäng aga see on vist ainult konsoolidele.Brothes in arms on ka väga hea mäng.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Otsest lemmikut küll pole, aga vahelduva eduga olen mänginud

IL-2 Shturmovik - seejuures hävitajapiloodi osas (keskpärase graafika tõttu on see ründepiloodi roll natuke....noh teate küll :roll:

Piloteerimisomaduste tõttu meeldivad rohkem N. armee masinad. Mig-3 on täpselt selline, nagu Pokrõskin kirjutas ning Jak-3 on teada oma headuses 8)

Viimane missioon on hävitada Berliinis lennuväljal paiknevad Me-262-d, mis õhku ka tõusevad. Me-109 muideks üsna totter oma "ühe silma sihiku" ja lennuomadustega "nagu naaskli otsas".

Teine on Battle of Britain. Muidu ok - välja arvatud loogikavead nagu 1941 laevade ründamine Tempestil :roll:
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Il-2 on hea mäng,kõige rohkem meeldib lennukitest IL-2,saab ka hävitaja osas hakkama,mänguga pole küll kunagi lõpuni jõudnud,sest arvuti on enne lõpuni jõudmist pidevalt peesse läinud ja vajanud op süsteemi välja vahetamist.Kuid mäng ise on parim Teise ilmasõja aegne lennusimulaator mida mänginud olen.Hea on ka IL-2 tootjatelt tulnud Pacific fighters.Soovitan.
Fuchs
Liige
Kontakt:

Kuidas lennusimudega muidu on, kas kannatab ka ilma joystickita mängida või on klaviatuuriga rohkem närvide rikkumine? Sai täna endale soetatud falcon 4, vaatasin kohe huvi pärast kohe ka va rõõmupulkasid aga ei suutnud otsustada, erinevaid variante on suht palju :?
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

IL-2 on hasti mängitav ka joysticuta,aga paljud mängud on tõesti ilma joysticuta närvide rikkumine,mingi mäng(mingi F-18 ega)oli ilma selleta täesti mängimatu,keeramise asemel sai lennuki ainult keerlema ja siis aitas kindlast surmast ainult katapult
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist