Ma kuulan neid Zello kanaleid ja vaatan muid foorumeid. Ja selle tulemusel on mul tunne, et ...
Nimetage mind kuidas tahate, aga seal läheb minu meelest väga tõenäoliselt veriseks konfliktiks.
Seal käib kohati konkreetselt sõjaõhutamine. Väga ropus kõnepruugis lubatakse kõiki igale poole ära jebida, mättasse lüüa jne. Selline madala-laubaline täiega sisse sõitmine.
Kui ongi isegi mingeid mõistlike inimesi kes tahavad käe sirutada siis on mitu süsteemset provokaatorit, kes kõik hüsteeriaks ja pea peale keeravad.
Kui sellisel tavainimese tasemel isegi jõutaks kokkuleppele varaste valitsuse väljavahetamises ja riigikorralduses. Tavainimene seal sõda ei taha.
Siis kõrgemal geopoliitilisel tasemel susib, tundub, Venemaa nii nagu saab ja valab aga õli tulle.
Inimeste vastuolude üles kütmine, ähvardamised, rahaga meelitamised, hirmutamised, valetamised, "Kogu Venemaa ...", "Geiroopas hakkad homoklubi peldikut koristama." jne.. kogu täis-arsenal.
Venemaal on konkreetselt laipu vaja ja siis viib oma "rahuvalve väed" sisse. Selleks tundub, et valmistutakse kogu hooga.
http://www.stopfake.org kirjutas, et see pilt ise: "10.000$ Moskali eest" oli fake. Aga raha pakuti vist ikkagi reaalselt.
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.