Kreeklastele võiks pakkuda diili - andku meile tanke ja me unustame neile antud laenu

Või siis saata minister iga nädal üle suure lombi ameeriklasi moosima.
Uute tankide ostmisest ei ole mõtet hetkel unistada, maksavad ikka 6-8 miljonit tükk.
Oli ikka kindel või..??Saudidele tanki müük oli juba kindel ning ettevalmistused kindlasti nende tootmiseks tehtud võib-olla Saksamaa ostab need omale ära siis tekib jälle võimalus,et tanke jääb üle
Miks see ebaoluline on?Mulle isiklikult meeldiks siinmail näha hoopis oma lemmikmasinat, brittide Challenger 2-te.
Kuid see on ebaoluline.
See on ebaoluline, sest see on minu isiklik subjektiivne eelistus, mis ei tohi mängida rolli ratsionaalses ja kaalutletud valikus.Miks see ebaoluline on?
Miks see sulle meeldib, miks ta parem on kui näiteks Leo?
Chally 2 on parema soomuse ja kehvema kahuriga.Taaniel Tina kirjutas:
Miks see ebaoluline on?
Miks see sulle meeldib, miks ta parem on kui näiteks Leo?
Samuti on brittidel kavas tulevikus vähendada tankiüksusi (hetkel kahjuks ei mäleta, kust seda lugesin).
Challenger-2 ei ole paraku tõsiseltvõetav alternatiiv järgnevatel põhjustel:tommy kirjutas:Mulle isiklikult meeldiks siinmail näha hoopis oma lemmikmasinat, brittide Challenger 2-te.
See suhe võib juba olemas olla. Kas seda ka siinmail tajutakse on ise küsimus.Viiskümmend kirjutas:Meil ei ole täna USAga sellist Kreekaga võrreldavat suhet, mis tasuta varustuses (excess defence article programmi tankides, IFVdes ja APCdes) väljenduks.
Eestit rahuldava koguse ehk 50 põhjalikult moderniseeritud T-72 tanki saaks Harkovist täna u. 20 mln euroga. Ma ei mõelnud aga juba valmis ja ka aegunud lahenduste vaid ikka koostöö peale, et luua nende platvormide põhjal meile sobivad T-72 EST, T-80 EST või T-84 EST versioonid (seda koostöös ka Eesti ettevõtetega).
Ukraina tankid ei ole odavad, Tai T-84 Oplot-M 240 mln. $ 49 tanki, 4.9 mln. $ tank. NB! Varustuskindlus! Poliitiline ebastabiilsus, sõjaoht mis iganes. Ukraina variant ei ole reaalne!Viiskümmend kirjutas:Eestit rahuldava koguse ehk 50 põhjalikult moderniseeritud T-72 tanki saaks Harkovist täna u. 20 mln euroga. Ma ei mõelnud aga juba valmis ja ka aegunud lahenduste vaid ikka koostöö peale, et luua nende platvormide põhjal meile sobivad T-72 EST, T-80 EST või T-84 EST versioonid (seda koostöös ka Eesti ettevõtetega).
Kilo Tango: Varustuskindlus on muidugi üks argumente - mingil ajahetkel võime avastada, et meie tankide hooldustarvikud tuleb osta Venemaalt - nuta või naera.
Ükski põhjus pole tõsiseltvõetav.Challenger-2 ei ole paraku tõsiseltvõetav alternatiiv järgnevatel põhjustel:
Pole eriline probleem.Nõrk mootor, suur kaal ja kehv erivõimsus, ainult 16 hobujõudu tonni kohta
Pole sellist asja nagu NATO standartmoon.NATO standardmoona mittekasutav kahur
Probleem eksisteeris brittidel mõni aeg tagasi tõepoolest, nüüdseks on MoD tootjaprobleemi lahendanud.Kehv laskemoona kättesaadavus ja valik, tootmisliinid Suurbritannias suletud
Probleem pole mitte tankikahuri vahetuses vaid laskemoonahoidikutes.Tanki varustamine tänapäevase 120 mm. Rheinmetall L/55 sileraudse kahuriga ligemale miljon naela
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist