Küsimus

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Re: Küsimus

Postitus Postitas kalleb »

võin ka muidugi eksida aga nagu oleks see väliüritus ikkagi peale keskooli lõpuklassi olnud , minuarus võis olla juuni näiteks sest kasarmus sai magada küll ka külm ei hakanud

konkreetselt leidis see trall aset Koigi lennuväljal , näidati ka ekskursioonikorras mingeid antiikseid lampide peal töötavaid raadioseadmeid jne

ajateenijatest olid vist osalised paar -kolm seersanti ilmselt lennuvälja isikkoosseisust

see 11 vs 12 tuli jah , lihtsalt tõsteti 1 klass edasi ja ega muud polnudki (mingi nn. haridusereform as la rohkem haridust vähema ajaga)
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

70-ndate teises pooles ja Kilulinnas toimus see üritus ikka keskooli teise aasta kevadel kolme päeva jooksul. Koos piirikate Viimsi lasketiirus automaadist laskmise, takistusraja läbimise, narjaadi ja muu sihukese värgiga.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

selge , meile usaldati ainult puuautomaadid , mingeid imelikke luuremänge vist mängiti ka ikka ja punane plagu tõmmati vardasse , narjaadi kohta ei mäleta täpselt, rivistused nagu oleks olnud
Unistaja
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Unistaja »

reedel lähen arsti juurde kontrolli ja siis viin paberid ära, aga enne seda veel üks küsimus, ega see ei ole mingiks takistuseks, et mul ei ole mingit kogemust kaitseliiduga? Pole käinud noorkotkastes jne....
Kasutaja avatar
swatest
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas swatest »

Mine tee ajateenistus läbi kõigepealt, saad Kaitseväe süsteemi ja asjaajamisest teise vaatenurga. Kui arvad, et oled kõige meelsamini jalaväelane, proovi Viru jalaväepataljoni saada, usu mind Sa ei kahetse. Sai ise seal käidud ning eelmise aasta Kevadtorm kinnitas, et kui tahad korralikult actionit ja keha ning vaimu korralikult proovile panna on see ainuõige koht, kus jalaväelasena teenida. Kui teenistus läbi vaata edasi, kas lähed scouti või sõjakooli. Minu soovitus on kõigepealt ajateenistus läbida.
Unistaja
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Unistaja »

Ei ole veel 18 ja kool ei ole läbi, aga suurtahtmine on astuda kaitseliitu, seega ma olen endas kindel ja lähen proovin selle ära. Ega see midagi hullemaks ikka ei tee pigem paremaks(uued kogemused jne)..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist