Põllutöökoja II klassi lüpsimärgi otsingud:)

Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Vasta
tossom
Liige
Kontakt:

Põllutöökoja II klassi lüpsimärgi otsingud:)

Postitus Postitas tossom »

Tere,

ma tean, et militaarfoorumil ja lüpsmisel ei ole suurt midagi ühist eksole, aga kuna siuke papper kätte juhtus, siis uuringi, et äkist kellelgi vedeleb siuke märk kuskil.
Ise ennesõjaaegse aegsete Eesti märkidega kodus ei ole, pole just Minu teema a ehk keegi teab rääkida palju võib maksta ja kui reaalne seda leida on. Ütlen veel, et Ma ei ole teda muidugi ka aktiivselt taga ajanud:)
Ilus tükk eesti ajalugu ja väga ilusa kujundusega tunnistus ikkagi, huvitav, milline see märk välja näeb?

Et siis veel, kelle müüa on, andku teada

tunnistus on siin:

http://www.pilt.ee/view/518857

:wink:
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

ah et siis selline nagu kaanel kujutatud...
Mis nende hinnasuurusjärk on ja on nad liikuvad või mitte eriti?

Tänan!
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

Lisa lüpsimärgile:

http://photobucket.com/albums/v86/kuldk ... interval=3

Sellisest klaasist piima juues unustad ka õlled külmkappi :D .
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
cartridge
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas cartridge »

Oot mis tähendus sellel tassil on?
Tean,et vanaisal on kaks sellist tassi (väiksena kutsusin neid lehma tyassideks ja olid minu lemmikud :D )
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Ilma teemat tundmatagi võib ju julgelt arvata, et kuna kõigil kolmel objektil leidub identne kompositsioon, siis on need samalt ürituselt pärit.
Kusjuures see piimaklaas on tõesti sümpaatne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline