Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas Fucs »

mx77 kirjutas:
Fucs kirjutas: Täitsa võimalik.
Selle 100 kohta on igasuguseid jutte.
See kaalu jutt on muidugi jama (nagu oleks 100, 200 ja 300 kirstu/saadetise kaalu jms kaasavara järgi)
Siin hr meedik väidab, et on asja sees olnud, andnud omal ajal vaikimsvande 25 aastaks sellel teemal ja 100 on hoopis doonororganid (mida hangitakse vastasvõitlejate kehadest).
http://mkazak.livejournal.com/12907.html
See on küll BS, igaüks kes vähegi meditsiini ja inimese anatoomiat ja funktsionaalsust tunneb saab aru et see on tõeline umbluu.
Täpsustame siis üle neile, kes üle kolme sõnalisi lauseid endale mõtestada ei suuda, et BS on http://mkazak.livejournal.com/12907.html

BS ei ole
Fucs kirjutas:
Yks kirjutas: Kaup "100" tähistab Vene sõjaväe žargoonis laskemoona. Ilmus kasutusele teise Tšetšeenia kampaania ajal. Oletatavasti seoses iseloomulike (tsink)kastide tõttu.
On veel väidetavalt kasutusel termin kaup "700". Tähistab rahatähti ehk palka.
Täitsa võimalik.
Selle 100 kohta on igasuguseid jutte.
Yks kirjutas:Milleks oletada, kui Venemaal ilmub järjepidevalt (üle 200 aasta, alates esimesest Пословицы русского народа) näiteks selline tore entsüklopeedia, milles käsitletakse venekeelset žargooni ja vanasõnu? 2007.aasta üllitises (Большой словарь русских поговорок) on sõna kenasti sees. Tegu ei ole keldritoodanguga vaid autoriteks on omaala asjatundjad.
Ja mõtelge nüüd natukene loogiliselt, keda kuradit huvitavad laste laibad või doonorelundid Ukrainas, muul põhjusel kui vaid propaganda (ja sel juhul ei kasutata koode vaid SinuTuubi paisatavat materjali - isegi võltsitud). Ilmselgelt on antud juhul tegu militaarsest aspektist huvipakkuva "koodiga". Laskemoona, haavatud võitlejate ja lahingus langenute kohta käiv on operatiivinfo, mida oodatakse, vajatakse ja teinekord ka kuulujuttudena levitatakse...

PS! Loomulikult on põnev ja pakub õudusvärinat tõlgendus, et kaup "100" tähistab lastelaipu (mõeldes välja fantastilisi selgitusi küll vastava kirstu üldkaalu küll tsinkkirstu pikkuse kohta). Ainult, et neid pole sealses konfliktis eriti kuskil veel õnneks tekkinud. Selleks, et neid "tekiks" (ja kasvaks viha ühe või teise osapoole vastu) tuleb käima tõmmata "kaevikutelefon" ning genereerida mida-iganes. Ka seda, et kuskil streamis pealtkuuldud kõnet, teel liikuvast kaubast "100", tuleb mõista kui teel liikuvat laste laipade killavoori. Unustades, et lapsi ei ole vaja mingite vooridega kuhugi edasi (või tagasi Venemaale) transportida. Kohalikuna ta sinna samase hukkumispaiga lähedale enamasti maetud saaks. Võtke ükskõik milline Beslani pantvangi kriisi käsitlev raport või dokument või kirjeldus ja leidke mulle sealt kasvõi üksainus märge kaup "100" kohta! Esineb kümneid märkmeid küll Alfa (a la Альфа в Беслане: «10 человек «груз 200», 23 человека «груз 300») küll muude üksuste kaotuste kohta just kaup "200" või kaup "300" kontekstis, kuid mitte ühte märget laste kohta kaup "100"'na. Allikakriitiliseks lähenemiseks ja loogiliseks mõtlemiseks kutsutakse sellist tegevust!
Keegi ei oletagi ega väida siin midagi :wall:
Ma tõin näited, milleks erinevatel aegadel "груз 100" erinevates allikates peetud on, või kuidas tõlgendatud.
Kõik. Mina pole seda enda jaoks kuidagi tõlgendanud.
Kui on tähistanud laskemoona, siis OK. Loogiline. Seda ka ütlesin.
Samas võivad igasugused "koodid" tähendada kokkuleppeliselt erinevatel perioodidel erinevates konfliktides midaiganes. Afgaanis oli "200" asemel kasutusel ka "021". Nii ka praegu Ukraina puhul selle "100" taga võib olla midaiganes. 2007a vanasõnade ja žargoonileksikon kohe kindlasti ei pruugi seda objektiivselt kajastada, mida tarakanid 2014 Ukrainas "kood 100" all mõelda võivad ja millele kokkuleppeliselt selle koodi on andnud.
mahlamüts kirjutas: Loogiline mõtlemine huvita siin foormumis küll kedagi. Kui sinu väljapakutu ei lange kokku üldise jamaga, mida siia postitatakse, siis tembeldatakse sind venemeelseks, mardikaks ja agendiks.
:lol:
mahlamüts kirjutas:Millist venemeelset propat? Kui ma ei nõustu siinse hüpleva õhutõrjeraketi teooriaga, siis olen ma venemeelne propagandist?
Sa pole siiani aru saanud, et ÕHUtõrje raketist ei räägi siin ammu enam keegi ?
Samuti mingitest raketi "põrkamistest".

Tegelikult täismõttetu jahumine.
Mul oma ajaga targemat teha.
Loovutan aupaklikult oma edaspidiselt potensiaalselt raisatava foorumipinna siin tänuväärselt korda looma tulnud uutele loogiliselt mõtlevatele härradele. Hoidke aga oma lippu kõrgel siis.
:write:
Viimati muutis Fucs, 04 Juun, 2014 10:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

Mahlatopsik: Ma eeldaks et kui inimene pole millegagi nõus, siis ta esitab oma teooria. Sinu see oma teooria esines aga üliemotsionaalse väitega et kõik teised on lollid jne. Muide, vaadates su kirjapilti, "Räbane sõda" JM selline, mhm..
mahlamüts
Uudistaja

Postitus Postitas mahlamüts »

PaganHorde kirjutas:Mahlatopsik: Ma eeldaks et kui inimene pole millegagi nõus, siis ta esitab oma teooria. Sinu see oma teooria esines aga üliemotsionaalse väitega et kõik teised on lollid jne. Muide, vaadates su kirjapilti, "Räbane sõda" JM selline, mhm..
Minu kirjapilti? Tsiteeri mulle palun minu postitus, kus ma sellist terminit kasutasin?
Fucs kirjutas:Sa pole siiani aru saanud, et ÕHUtõrje raketist ei räägi siin ammu enam keegi ?
Ja milles seisnes minu venemeelne propa? Selles, et tegemist oli Ukraina õhurünnakuga?
Viimati muutis mahlamüts, 04 Juun, 2014 11:04, muudetud 1 kord kokku.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Siin oli video 51 mehest, kes ühinesid Asovi pataljoniga. Siit saame teada, et need olid (suures osas vist) Kiievi Dnepri jalkafännid e. ultras. http://glavnoe.ua/news/n179080
Sellele viitas ka wolfsangeli ruuniga lipp, mida üks mees hoidis, teisel oli Ukraina lipp. Saabki vist varsti kuulda sõjahüüdu "Putin huilo!"
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Ma loodan et seda teemat siiani infoga varustanud isikud jätkavad oma tänuväärset tööd ja ei lase ennast provotseerida ega heidutada:).
Igas infokanalis tekib müra ja see on normaalne. Ka siin jookseb läbi valeinfot. Igal ühel mõistus peas ja suudab omale sobiva välja noppida. Ma ei ole leidnud ühtegi teist nii kontsentreeritud, laiahaardelis ja adekvaatset infoallikat Ukraina teemadest. Nii et tänud lugupeetutele ja loodan, et moded hoiavad asja kontrolli all.
mahlamüts
Uudistaja

Avatar kirjutas:Ma loodan et seda teemat siiani infoga varustanud isikud jätkavad oma tänuväärset tööd ja ei lase ennast provotseerida ega heidutada:).
Igas infokanalis tekib müra ja see on normaalne. Ka siin jookseb läbi valeinfot. Igal ühel mõistus peas ja suudab omale sobiva välja noppida. Ma ei ole leidnud ühtegi teist nii kontsentreeritud, laiahaardelis ja adekvaatset infoallikat Ukraina teemadest. Nii et tänud lugupeetutele ja loodan, et moded hoiavad asja kontrolli all.
Ma kujutan ette, et umbes sarnasel seisukohal on ka vene meedia tarbijad. Ükskõik milline info tõsiseltvõetavus ka reaalselt on, andku ainult ette. Kõik läheb söögiks/müügiks. Kokkuvõttes ongi mõlemal poolel tegelikkusest välja kujunenud väärarusaamad, mis külvavad ja õhutavad vaenu ning vihkamist.
Viimati muutis mahlamüts, 04 Juun, 2014 11:23, muudetud 1 kord kokku.
richard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas richard »

Siin online sõnaraamatus on ka seletatud antud termineid.
http://dic.academic.ru/dic.nsf/proverbs ... 1%83%D0%B7

OT:

Mis puututab organiäri siis organeid saab võtta veel elus olevatelt või haavatud sõduritelt. Organeid võetakse ikka haiglates ja transpordivad mitte sõdurid vaid kindlasti meditsiinibrigaadid. Kindlasti kuskil väikehaiglas või rindel ajutises laatsaretis selliseid asju päris tasemel ei saa teha. Illegaalseks üle piiri toimetamiseks on muidugi sõjaväe lennukid hea vahend. Iisraelis on seda teemat käsitletud, kas see araablastelt organite varastamine ka tõele vastab see on muidugi iseküsimus.

Eestit on ka peetud ida-euroopa organiäri keskuseks. Eriti aktuaalne oli see teema 10+ aastat tagasi.

The COE report indicates that young people from Eastern Europe sell their kidneys for
$USD2,500 – 3,000.100 Israelis and Western Europeans recipients travel to Turkey, Estonia,
Bulgaria, Georgia, Romania and Russia for illegal transplants.

http://www.gender-in-german-development ... 004[1].pdf

Eesti sai endale selle staatuse mingi 1999 aastal kui Iisraeli kodanikud hakkasid Eestis neerude siirdamise operatsioonil käimas.

Vaeste riikide häda! Raha armastavad kõik ja mida suurem summa seda suurem on kiusatus. Üldjuhul raskelt vigastatuna haiglasse sattudes on sellisel juhul parem kui ei kõlba doonoriks.
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Mahlamütsi seni kümnes postituses on vaid üks asjassepuutuv info/arvamus (et oli kasettpomm). Ülejäänu on vingumine, hala, omaenese tarkuse ja objektiivsuse esiletõstmine ning laiahaardeliste sildikeste kleepimine ("kedagi siin ei huvita loogiline mõtlemine" jne). Äkki oleks aeg mõttegigandil väike puhkus võtta? :)
mahlamüts
Uudistaja

Reigo kirjutas:Mahlamütsi seni kümnes postituses on vaid üks asjassepuutuv info/arvamus (et oli kasettpomm). Ülejäänu on vingumine, hala, omaenese tarkuse ja objektiivsuse esiletõstmine ning laiahaardeliste sildikeste kleepimine ("kedagi siin ei huvita loogiline mõtlemine" jne). Äkki oleks aeg mõttegigandil väike puhkus võtta? :)
Kordan veelkord küsimust. Kes siin silte kleepima ja halama kukkus?
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Üheteistkümnes halapostitus. Kes esimesena või mitte, fakt on, et sinul on see vingumine ja (kaudne) enesekiitmine kohe eriti arenenud. On see midagi vaimudinosaurustele iseäranis omast?
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68813631

Huvitav kuidas nad pideva rünnaku all end ümberpaigutada said.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68813053
Kuna siiani on pägaliku jutt tema enda sõnadele vastupidine olnud...
„Tahan rõhutada, ükskõik, kus inimesed ei ela, on neil õigus olla kaitstud. Küsimus on ainult selles,“ lisas ta oma maailmavaate kohta.
Ukrainas muidugi "piinati venelasi ikka hullult, igapäev tõmmati mõni jalgupidi üles jne". Riigis kus vene keelt kasutatakse sama palju kui ukraina keelt. Naeruväärne mula.
Viimati muutis PaganHorde, 04 Juun, 2014 11:47, muudetud 1 kord kokku.
loyalist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loyalist »

Suurepärane uudis. USA ilmselt varustab UKR armeed öövaatlus-seadmetega.
Siis tekib poistel öise ründamise võimekus ja ka blokkpostidele tehtud öised rünnakud saab selliste "prillide" abil kiirelt tagasi lüüa.

http://uk.reuters.com/article/2014/06/0 ... P420140604
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Avatar kirjutas:Ma loodan et seda teemat siiani infoga varustanud isikud jätkavad oma tänuväärset tööd ja ei lase ennast provotseerida ega heidutada:).
Loomulikult võib igaüks eksida infot edastades ka ise. Kuid siin foorumis vähemalt võetakse asjatundlikult sõna ja eksija on ise ka ettevaatlikum järgmine kord.
Vaadates seda räiget infosõda mis seal toimub, peaks Eesti asuma looma samasugust, ka Läänele suunatud inglise-prantsuse keelse infosõdalaste gruppi. Tänapäeval on juba paratamatu et selline asi ka vajalik on.
U.S. President Barack Obama on Wednesday called Ukraine President-elect Petro Poroshenko a "wise selection" to lead the country and discussed with him ways the United States can help train Ukrainian law enforcement and military personnel.
Mulle tundub ka et treening on eriti vajalik.
Gripen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gripen »

Vostoki võitleja räägib oma versiooni sellest kuidas toimus lahing Donetski lennujaamas
http://youtu.be/4JWNocKwKz8
"The brighter burn bridges behind you, the lighter the road ahead..." Omar Khayyam
loyalist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loyalist »

Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist