Kui mind venemeelseks, mardikaks ja agendiks tembeldatakse, siis puudub mul õigus end verbaalselt kaitsta? Tulge ja pilduge selliseid solvanguid mulle otse näkku, siis puuduks ka vajadus enese verbaalseks kaitsmiseks siin foorumis.Reigo kirjutas:Üheteistkümnes halapostitus. Kes esimesena või mitte, fakt on, et sinul on see vingumine ja (kaudne) enesekiitmine kohe eriti arenenud. On see midagi vaimudinosaurustele iseäranis omast?
Mis Ukrainas toimub? vol.1
Re: Mis Ukrainas toimub?
Ukraina kõige moodsamatel BTR-idel mille kuulipildujat juhitakse digitaalselt neil peaks vist olema juba standardis infrapuna prožektorid öösel toimetamiseks?
Öövaatlusseadmetest (nende vajadusest Ukrainas) on juttu olnud konflikti algusest peale ameerika spetside poolt. Ameeriklastel läheb mõne asjaga sama kaua aega kui ukrainlastel - suure riigi probleem vist.loyalist kirjutas:Suurepärane uudis. USA ilmselt varustab UKR armeed öövaatlus-seadmetega.
Siis tekib poistel öise ründamise võimekus ja ka blokkpostidele tehtud öised rünnakud saab selliste "prillide" abil kiirelt tagasi lüüa.
http://uk.reuters.com/article/2014/06/0 ... P420140604
Ja ere näide sellisest "enesekaitse"-postitusest on 04 Juun, 2014 10:16 :Kui mind venemeelseks, mardikaks ja agendiks tembeldatakse, siis puudub mul õigus end verbaalselt kaitsta?
Loogiline mõtlemine huvita siin foormumis küll kedagi. Kui sinu väljapakutu ei lange kokku üldise jamaga, mida siia postitatakse, siis tembeldatakse sind venemeelseks, mardikaks ja agendiks.

Kavatsed sellist "enesekaitset" siin lõputult jätkata? Muudkui tsiteerid postitusi ja annad kaudselt mõista, et sina oled väga tark? Äkki kaalud teisi variante?
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Gripen kirjutas:Vostoki võitleja räägib oma versiooni sellest kuidas toimus lahing Donetski lennujaamas
http://youtu.be/4JWNocKwKz8
Денис Панов
3 päeva tagasi (muudetud)
+Invoker Power В Чечне, в первую чеченскую, на стороне чеченцев тоже воевали латышкие снайперы-женщины, и так же стреляли в пах. Система - ранение в пах, раненый орёт, зовет на помощь, а каждого пытающегося помочь кладут рядом, так пока раненый не умрёт.
Ja mis ülesannet või agendat sinu viimased postitused siin teemas täidavad?Reigo kirjutas:Ja ere näide sellisest "enesekaitse"-postitusest on 04 Juun, 2014 10:16 :Kui mind venemeelseks, mardikaks ja agendiks tembeldatakse, siis puudub mul õigus end verbaalselt kaitsta?Loogiline mõtlemine huvita siin foormumis küll kedagi. Kui sinu väljapakutu ei lange kokku üldise jamaga, mida siia postitatakse, siis tembeldatakse sind venemeelseks, mardikaks ja agendiks.
Kavatsed sellist "enesekaitset" siin lõputult jätkata? Muudkui tsiteerid postitusi ja annad kaudselt mõista, et sina oled väga tark? Äkki kaalud teisi variante?
Sinu põhjendatud kottimise agendat. 

Mida sa siin teemas mind siis kotid? Tule ja ütle otse välja.Reigo kirjutas:Sinu põhjendatud kottimise agendat.
Oli üldine jama ja siis ei suutnud mahlamüts enam vaikselt kannatada ja hüüatas - hoopis kassettpomm oli! Räägiks nüüd lollidele asja lihtlausetega lahti, mis peen kassettpomm see selline oli, mis mõned madalad augukesed tekitas ja mille üks pommike vastu maja seina põrkas?
Ou - ausalt ma nagu harva login sisse et midagi kirjutada, aga PALUN LÕPETAGE SEE JAHUMINE ÄRA JA PÜSIGE TEEMAS. Keegi plõksib - las plõksib, lähme edasi ja räägime asjast (karavan ja koerad eks).
Parimat,
Priit
Parimat,
Priit
Pauk või paar peab ikka olema - kasvõi selleks et 50 aastat hiljem avada debatt teemal "okupatsioon".
No ma küsiks mahlamütsilt seda, et mis Sa arvad ruDelfist? Oled seal käinud? Oled sealseid komme lugenud? Kui pole siis mine: garanteerin: loed vaid humanismist, altruismist ja rahu armastusestmahlamüts kirjutas:Ma kujutan ette, et umbes sarnasel seisukohal on ka vene meedia tarbijad. Ükskõik milline info tõsiseltvõetavus ka reaalselt on, andku ainult ette. Kõik läheb söögiks/müügiks. Kokkuvõttes ongi mõlemal poolel tegelikkusest välja kujunenud väärarusaamad, mis külvavad ja õhutavad vaenu ning vihkamist.Avatar kirjutas:Ma loodan et seda teemat siiani infoga varustanud isikud jätkavad oma tänuväärset tööd ja ei lase ennast provotseerida ega heidutada:).
Igas infokanalis tekib müra ja see on normaalne. Ka siin jookseb läbi valeinfot. Igal ühel mõistus peas ja suudab omale sobiva välja noppida. Ma ei ole leidnud ühtegi teist nii kontsentreeritud, laiahaardelis ja adekvaatset infoallikat Ukraina teemadest. Nii et tänud lugupeetutele ja loodan, et moded hoiavad asja kontrolli all.

Üldisemalt on mulle näiteks arusaamatu vene meediakanali loomise teema Eestis. ruDelfi on sellisena täiesti olemas aga kuigi domeen lõppeb .ee-ga siis artikkleid lugedes jääb küll tunne, et neid kirjutatakse Kremlist. Mu Putja vastaseid komme kustutavad moded imekiirelt. Samas võid sinna minnes vabalt rääkida kuidas Eestit ära vallutada, kuidas aholle peaks lõikuma, kuidas Obama võiks ennast vastavaid organeid pidi iseennast üles riputama jne ning seda muidugi vastavate venekeelsete rikkustega emaarmastusest alates.. Miks seda kanalit ei modereerita vähemalt neutraalseltki?
Tuli jah kuidagi lihtsameelne küssa

Viimati muutis Laiakas, 04 Juun, 2014 12:19, muudetud 1 kord kokku.
Mul on tunne, et keegi on juba oma eesmärke saavutamas. Äkki lõpetaks selle pulli?
Natuke tolahuumorit ka - Ponomarjov tahab Slovjanskit Putinskiks ümber nimetada, siis olevat vene abi kindel. Häid ettepanekuid on tal ka teist Ida-Ukraina linnade ümbernimetamise kohta. http://inforesist.org/ponomarev-pereime ... v-putinsk/
Aga sina ju "kaitsed ennast" samuti just nimelt siin teemas. Olgu, minu poolt lõpp.Mida sa siin teemas mind siis kotid? Tule ja ütle otse välja.

Nõustun Reigo ja teiste foorumikülastajate arvamusega, et meie foorum pole koht, kus solvatud enesearmastust rahuldada. mahlamütsile tuleb minu meelest kasuks päevake puhkust siit, et oma närve rahustada. Ja soovitan tõsiselt tagasi tulles seda diskussiooni mitte uuesti alustada, saa asjast üle ja lõpeta spämmimine!
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist