Borja kirjutas:Moskoovia (tänased) põhieesmärgid on:
- krabada ära kogu Ukraina kivisöe- ja hüdroenergia ressurss (ühtlasi ka sellest toituv rasketööstus)
- taastada Venemaa Musta mere suurriigina, luues kindel maismaasild nii Krimmi kui Moldaavia piirile
Moskoovia kaasuvad eesmärgid on:
- jätta muu Ukraina üldse ilma energiast ja rasketööstusest (sh miljonid töökohad)
- jätta muu Ukraina ilma merepiirist pannes ta sõltuvusse (nüüd juba) vene Mustamere sadamatest
- peale maismaasilla loomist liita Venemaaga Dnestriäärne pseudovabariik
- peale maismaapiiri loomist võtta Moldova tagasi Venemaa mõjualuseks
Moskoovia lõppeesmärgid on:
- Venemaa on jälle Musta mere valitseja ja nillib (taas) Mustamere väinu
- Venemaa piir käib (taas) vastu Rumeeniat
- ja ülejäänud Bandeera-Ukraina (mida Venemaa ei suuda ära seedida) võib nälga kärvata..
Aga loodetavasti ajab suur tükk suu lõhki![]()
Kopisin siia ühe oma vana posti päris teema algusest ja osa kellegi teise viimastest postidest - no ei saa aru, kes kelle pealt maha on kirjutanud...
3. Текущая задача — наладить канал снабжения войск Новороссии, поэтому будут колонны гуманитарной помощи пострадавшим из России. Именно поэтому сейчас говорится о беженцах, вскрывается украинская граница. Наладив снабжение можно будет резко увеличить численность армии Новороссии до 10-20 тыс. бойцов.
4. Следующая задача — "измотать" Украину, т.к. впереди дальнейший обвал гривны, резкий спад экономики. Плюс отсутствие средств на нормальное снабжение украинской армии. Все это позволит за 5-7 месяцев деморализовать население и армию. В этот момент армия Новороссии должна окрепнуть и пойти в наступление.
5. Конечная цель — воссоздание независимой дружественной Новороссии.
Остальная Украина теряет выход к морю, не будет иметь границ с Россией, не имеет промышленности и экпортных товаров, не будет иметь возможность перекрывать "трубу". В этом виде Украина теряет какую либо ценность для России, и мы на нее "забиваем" — по важности она становится в один ряд с Молдавией. На нее также "забивают" ЕС и США, поэтому в итоге Украина самостоятельно возвращается в адекватное состояние (как Грузия).

Nende postide tegemise ajaline vahe on kõva neli kuud.