Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Liige

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas Avatar »

PaganHorde kirjutas: Ma ausalt öeldes ei saa aru, mis ...
Äkki midagi sarnast :)
http://www.efis.ee/UserFiles/EfisFilms/ ... f4bfe0.jpg
Viimati muutis Avatar, 12 Juun, 2014 10:59, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Viimaste uudiste pealkirjad infoks, et mis toimub või ei toimu:

Pilt
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

loyalist kirjutas:Lugedes viimaseid uudiseid tuleb tunnistada, et Maidani väljaku rahvas on teinud ōieti ja pole laiali läinud. Ilmselt tuleb Maidan 2 kui uued valitsejad peaksidki alustama terroristidega läbirääkimisi.

Pigem usun, et praegu kasutatakse viimased diplomaatilised meetmed ära ja siis tuleb blitzkrieg. Terroristid oma relvi ilmselt maha ei pane ja läbi rääkima ei hakka.
Teeks siis äkki ennustusvõistluse :twisted:

Minu pakkumine: Maidan 2 ma ei usu - pigem tuleb tõesti väike blitzkrieg :roll: :roll:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Borja kirjutas: Teeks siis äkki ennustusvõistluse :twisted:

Minu pakkumine: Maidan 2 ma ei usu - pigem tuleb tõesti väike blitzkrieg :roll: :roll:

Minu pakkumine: Kumbagi ei tule. :roll:
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Fucs kirjutas:

...ma ei öelnud, KES alustab blitzkrieg-i :twisted: :twisted:
mcraimond
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mcraimond »

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68865009
Ukraina mitu meediakanalit väidab, et viimase tunni aja jooksul on Ukraina-Venemaa piiri ületanud mitu Vene tanki. Tegemist on veel kinnitamata infoga.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Avakovi esimene asetäitja võib olla seotud ATO läbikukkumisega

Первый заместитель Авакова может быть причастен к провалу АТО на востоке Украины
Первый заместитель министра внутренних дел Владимир Евдокимов связан с криминалитетом, который спонсирует террористов на Донбассе. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на программу "Точка кипіння".

http://obozrevatel.com/crime/92503-smi- ... rainyi.htm

Об этом идет речь в сюжете программы «Точка кипіння» на телеканале ТВі.

По данным авторов сюжета, карьера Евдокимова началась в 1986 г. в Харькове. «Во время работы в первой столице Украины он заслужил славу человека, в отношении которого не один раз возбуждали служебные расследования за чрезмерное проявление силы, шантаж и рэкет», — отметили журналисты.

«Позднее, в середине 90-х, нынешний первый замминистра переехал в Луганск, где занимал должность начальника УБОПа. Луганскую эпоху Евдокимова в сети Интернет связывают с криминальным авторитетом Владимиром Полубатко по прозвищу «Футболист», который в те времена держал контроль над всем регионом», — говорится в телепрограмме.

Журналисты отметили, что весной 2014 года Полубатко «засветился на финансировании террористов на востоке».

Учитывая, что планы по проведению Антитеррористической операции там были известны как военным, так и высшим чиновникам из МВД, авторы не исключают, что к частым провалам АТО может быть причастен Владимир Евдокимов.

В связи с этим глава Люстрационного комитета Егор Соболев выразил уверенность, что без полного очищения рядов правоохранителей порядка не будет. «Мы считаем, что всю милицию необходимо набрать с нуля через открытые конкурсы. Мы это предлагали коалиции с самого первого дня. Арсен Аваков (министр внутренних дел, — ред.) согласился набрать начальников областных управлений через открытые конкурсы, но по-настоящему конкурс прошел только в семи областях. После он заблокировал подбор новых начальников и в большей части областей милицию возглавляют некомпетентные люди, которые тесно связаны с коррупцией и точно не проявляли большого желания бороться за Украину», — заявил Соболев.

По данным последних социологических исследований НАН Украины, только 1% украинцев доверяет правоохранителям, 31% — не доверяют и 35% — скорее не доверяют, чем доверяют. Отметим, что ровно 1% населения Украины — это сотрудники правоохранительных органов. // РБК-Украина
http://cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=176214
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

mcraimond kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68865009
Ukraina mitu meediakanalit väidab, et viimase tunni aja jooksul on Ukraina-Venemaa piiri ületanud mitu Vene tanki. Tegemist on veel kinnitamata infoga.
...ja blitzkrieg algaski :|
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Borja kirjutas:
loyalist kirjutas:Lugedes viimaseid uudiseid tuleb tunnistada, et Maidani väljaku rahvas on teinud ōieti ja pole laiali läinud. Ilmselt tuleb Maidan 2 kui uued valitsejad peaksidki alustama terroristidega läbirääkimisi.

Pigem usun, et praegu kasutatakse viimased diplomaatilised meetmed ära ja siis tuleb blitzkrieg. Terroristid oma relvi ilmselt maha ei pane ja läbi rääkima ei hakka.

Mina pakun, et Venemaa hakkab oma vägesid vaikselt Ukrainasse nihutama, neile UKR väed eriti vastu hakata ei julge, lääs sõjaliselt ei aita ja lõpuks kaotab Ukraina ca. 1/3 territooriumist.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
cleo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas cleo »

Mo pakkumine:
Lähituleviku Vene Ukraina piir tõmmatakse Dnepri jõe peale.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Manurhin kirjutas:
Borja kirjutas:

Mina pakun, et Venemaa hakkab oma vägesid vaikselt Ukrainasse nihutama, neile UKR väed eriti vastu hakata ei julge, lääs sõjaliselt ei aita ja lõpuks kaotab Ukraina ca. 1/3 territooriumist.
Pakun sama mis Manurhin. Kaotatakse D. ja L. Ja järellainetust saab olema "na dolgo"
Viimati muutis Svejk, 12 Juun, 2014 11:14, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Borja kirjutas:
Fucs kirjutas:

...ma ei öelnud, KES alustab blitzkrieg-i :twisted: :twisted:

8)

Ma arvan, et UKR Schleppendkrieg jätkub, kui sibulad oma nina jõulisemalt vahele ei topi.
A kui topib, siis tuleb keine Ahnungkrieg :lol:
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

mcraimond kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68865009
Nu vähemalt samal foorumi leheküljel olevat infi võiks enne lugeda ?
ruger Postitatud: 12 Juun, 2014 10:36 kirjutas:Vot sulle "rahuvalvetanke!!!" Kinnitamata andmetel Vene tankid ka "poes" müügis olnud. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68865009
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Lootsin, et Porošenko on juba varakult ettevalmistusi teinud ja niikui ametisse saab, läheb tõsine töö lahti. Tegelikult mees vist alles alustab kompetentsete ja ustavate jõumeeste otsimist ja kas kunagi neid ka leiab (selliseid, kes tema käsku ka täidaks), jumal seda teab. Seni on vist otsustatud võimalikult vähe tulistada - muidu läheb veel midagi päris metsa. Aega on jumal ukrainaste jaoks teinud nii palju, et rohkem ei saagi olla. Tõsine talupoeglik uimerdamine käib (ikka tasa ja targu - see pole argus, ütleb laulusalm) aga mardikad muudkui levivad samal ajal. Pikemas perspektiivis on Ukraina Venele äraseedimiseks liiga suur tükk, aga mingi kümmekond aastat või rohkemgi ei tahaks küll seda absurditeatrit seal jälgida.
Lääs arvab, et Ukraina probleem pole tema probleem, aga nii arvates saab ta mingil ajal ka päris oma probleemi, sellest pääsu ei ole. Siis on selle probleemi allika likvideerimine veel tüütum ja kulukam, aga ajaloost ei õpita ju midagi, isegi mitte omaenda ajaloost. Kui otsese ajaloolise kogemusega põlvkond on mullas, siis järgmine alustab jälle naiivselt lollina ja puhta lehena.
richard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas richard »

Kohalik väidab, et juba 3 tanki (Sneznoje/Snižne kuidas õigem on).
Уже три танка в центре Снежного. А зенитка - на самом верху 10-го бугра, чтоб удобнее.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: diesel ja 1 külaline