Seltsimehed, kodanikud, härraseddenis23 kirjutas:Mnjahh...nüüd on selgunud et 600 000+ ukraina jõuministeeriumi inimestest on osa naised ning lipsukandjad.
Mitmest tuhandest tankist pool ei ole lahinguvalmis ja lendavate sõjalennukite arv on alla sada tükki.
Huvitav, Eestil on kogu tööjõu alla 600 000 koos minusuguste teabladega, tanke ja lennukeid pole üldse - kas siis meil poleks mõnesaja kergrelvadega paadialuse vastu mingeid sansse?
Muide, on kahju, et enamus ksf-stest pole kunagi ilmselt Ukrainas käinud, ning see jutt õnnetust, nõrgast, tühjaks imetud riigist väga hästi läheb neile peale.
Reaalselt, Ukraina on suhteliselt tugeva tööstusega maa. Näiteks, vene jäämurdjate tuumareaktorid toodetakse sellises (üllatus-üllatus) linnas nagu Kramatorsk.
Ning majanduslikult aktiivsed inimesed (ei ole vahet, kas palgatöötajad või ettevõtjad) ei ela sugugi halvemini, kui nende eesti kolleegid.
Näiteks, olen juba öelnud - seal on linnades rohkem uhkeid autosid, kui meil, ning need ostetakse ilma lisiinguta.
Kinnisvara - keskmise ukraina ettevõtja kodu on sisustatud mitte halvemini kui Steinboki maja. Ja need ei ole üksikud oligarhid, meie räägime ikka tavalistest ettevõtjatest, keda on Harkivi või Dnepropetrovski ikka kümned tuhanded. Väga paljud noored tugevad mehed töötavad personaalautojuhtidena. Neid on ma pakuks selles riigis sadu tuhandeid. Reeglina, kui kallis auto - pooltel juhtumitel rooli taga on autojuht. Ukraina kohtunikest, munitsipaal- ning riigiametnikest ning nende elustiilist ma paremini ei räägi. Seda on ilmselt väga raske uskuda. Eriti selle taustal, kuidas eesti mutikesed oma pensioonilt ukrainasse seljakottid ja sõdurisaapad saadavad.

Ärgem provotseerugem, ärgem kulutagem asjatult energiat!

Mehed ei nuta. "Asjatu energiakulu":
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kHI#t=1968
(võib kustutada)