Relvameistri abiga või täitsa ise
- prgegotrip
- Liige
- Kontakt:
Relvameister!?
Tervist!
Otsin relvameistrit Tallinnast! Nimelt soovin alumiiniumist relvaosa saada musta värvi! Või on seda võimalik ise kuidagi teha?
Parimat!
Otsin relvameistrit Tallinnast! Nimelt soovin alumiiniumist relvaosa saada musta värvi! Või on seda võimalik ise kuidagi teha?
Parimat!
Re: Relvameister!?
Küsi äkki nende käest, http://nordarm.com/index.php?men=3
- prgegotrip
- Liige
- Kontakt:
Nonii, kel huvi relva-musta saada või lasta seda tööd teha, siis mustamäe tee, Küti äris tegeletakse sellise asjaga!
Parimat!
Parimat!
proovi siin kirjeldatud toodet hankida ja musta ise kuigi alumiiniumi peal pole veel proovind http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 25&t=29270. tean et viljandi Baltichunter on maaletooja ja üks edasi müüjatest on kuuldavasti tartu politseimaja taga asuv relva pood. ise praktiseerind oma leitud relva peal mis sai palju nägusam kui enne oli.nii et võin julgelt soovitada
kas mõni relvameister eestis on suuteline ka relvaraudu töötlema? pole vaja vinti lõigata vaid raua "toorikut" väljastpoolt tsipa treida ja freesida.
ütleme, et püstoli rauda saab kergesti vahetada. näiteks panna pikemat või teise kaliibriga rauda. tekibki soov soetada lisaraud. kuhu võiks pöörduda?
ütleme, et püstoli rauda saab kergesti vahetada. näiteks panna pikemat või teise kaliibriga rauda. tekibki soov soetada lisaraud. kuhu võiks pöörduda?
Avinurmes on meister kes teeb kõike töid. Annab tehtud tööle garantii.
ARS OÜ - 5033081 - mihkel.korv@gmail.com
Käib ka tihti linnas nii, et saab asju ajada ilma kohale minemata.
ARS OÜ - 5033081 - mihkel.korv@gmail.com
Käib ka tihti linnas nii, et saab asju ajada ilma kohale minemata.
-
- Liige
- Kontakt:
Meil on olemas relvameistri täisteenus. Pinnaviimistlused, metallitööd, keermestus (ka kolmnurksele relvarauale), päästesüsteemiga seonduv, tehniline pool, jne.
Kui on mingi küsimus, saatke meil
info@tlk.ee
Küsimine ja konsultatsioon on tasuta, teenuse ostukohustust samuti ei järgne
Tõnu
Kui on mingi küsimus, saatke meil
info@tlk.ee
Küsimine ja konsultatsioon on tasuta, teenuse ostukohustust samuti ei järgne

Tõnu
[i][size=85]Verbum Caro Factum Est[/size][/i]
no ega olekski veidi imelik kui küsimisele kohe ostukohustus järgneks.
aga eks ma küsin siis siit-sealt.
-
- Liige
- Kontakt:
Ega ma ka asju niisama õhust võta. Enne kui ise relvakaupmeheks hakkasin, käisin paar aastakümmet meie relvapoodides üksjagu ringi, ja sai nähtud-kogetud seejuures üsna huvitavaid seiku. Ja ega see "kultuur" kus küsija suu peale mitte ainult ei lööda vaid suisa molli antakse, pole ka täna mõnelpool kadunudSatakas kirjutas:no ega olekski veidi imelik kui küsimisele kohe ostukohustus järgneks.

Seega vaid ennetan eelarvamusi, ja julgustan küsima

Tallinnas tegutseb veel tänagi relvakauplus,kus müüdava relvakapi ukse avamise eest küsiti usna soolane summa,juhul kui sa ei ostnud seda.tonu adrik kirjutas:Ega ma ka asju niisama õhust võta. Enne kui ise relvakaupmeheks hakkasin, käisin paar aastakümmet meie relvapoodides üksjagu ringi, ja sai nähtud-kogetud seejuures üsna huvitavaid seiku. Ja ega see "kultuur" kus küsija suu peale mitte ainult ei lööda vaid suisa molli antakse, pole ka täna mõnelpool kadunudSatakas kirjutas:no ega olekski veidi imelik kui küsimisele kohe ostukohustus järgneks.
Seega vaid ennetan eelarvamusi, ja julgustan küsima
huvitav, kui oleks seepeale tšekki küsinud, mis sinna peale oleks kirjutatud? mina igatahes keelduks maksmisest.
-
- Liige
- Kontakt:
Sry, et täna 2 x pidid käima, asi lahenes, see peamine.prgegotrip kirjutas:Tervist!
Parimat!
Ca 2 nädala pärast saab neid juppe juurde kui veel vajad.
Parimat,
Tõnu
- prgegotrip
- Liige
- Kontakt:
Oh, see üldsegi kolmandajärguline, et pidin kaks korda käima.. peamine, et teil oli see olemas ja minust sai selle omanik!
Tänud!
Tänud!
-
- Uudistaja
- Kontakt:
TT tuunimine
Kus ma saaks kontakti inimesest kes töötleks mu TT välimust, praegu on tal osaliselt värv maas. kriime ega roostekahjustusi pole.
Re: TT tuunimine
TT pole värvitud, vaid sinistatud (vene keeles "voronenije"). Fosfaat-lakkkattega on näiteks Kalašnikovid.
Foorumis on sel teemal juttu olnud: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... ne#p187942
Foorumis on sel teemal juttu olnud: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... ne#p187942
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline