Mis Ukrainas toimub? vol.2

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2

Postitus Postitas ruger »

kuido20 kirjutas:
Fucs kirjutas: Ljaško räägib
Оккупанты расстреливают из минометов воинов 72-й бригады в Свердловском районе Луганской

Прямо сейчас в Свердловском районе Луганской российские оккупанты расстреливают из артиллерии и минометов наших воинов из 72-й бригады. Об этом народный депутат Олег Ляшко написал на своей странице в Facebook, передает УНН.

"В самом Свердловске - российская бронетехника и военнослужащие. Продолжается обстрел из Градов и наших позиций у Саур-Могилы в Донецкой области. Батальоны просят огневой поддержке авиации ", - написал Ляшко.
http://www.pohlyad.com/news/n/54714
Kusagil on midagi pekkis
Üks ukrainlaste üksus sai kõvasti kaudtuld peale
http://inforesist.org/zvonok-iz-zony-at ... ertyj-den/
Vene UAV-de ja tulejuhtide tulemus??? Või ongi tulejuhid ja antud punt juba Vene tegevarmee mehed? Kaugelt neid rünnakuid tehakse? Kas iga kord ikka on tegu Ukraina separatistide üksustega? Või tuleb tulelöök juba teiselt poolt piiri? Kahtlaselt palju on nüüd hakanud tulema selliste rünnakute teemalisi uudiseid, kus ukraina üksusi lastakse täpselt ja ootamatult.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

"Kamenobrodskis pidavat lehvima UKR lipp."

Selle kohta räägiti (hirmuga) juba peale lõunat Donetski raadiosides. Väidetavalt ei pidanud vastama tõele.

Aga midagi täiesti imeliku toimub.... infot "tilgub" nii visalt, isegi minutorusse ei ilmu uusi videosid. Strelkovid, Kurgjaninid jne. vaikivad... edasi antakse vaid mingeid kirjalike teateid. Anna-News ainukesena raporteerib bojevikude edusammudest.
Donetski raadioside on varasemast suhteliselt avatud olekust läinud nn. privaatsidele üle.

Ja minulgi on teatud kõhklusi juba selles suhtes, et kas mitte venemaa poolt juba ei tulistata Ukraina vägesid.... pluss need igapäevased jutud sellest kuidas Ukraina tulistab venemaad.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Austria, Kreeka ja Itaalia on aktiivselt uute sanktsioonide vastu.
...mis peaks ka määrama meie riikliku poliitika nende Euroopa degenerantide suhtes :twisted:
Muidugi juhul, kui PAEDal ikka munad olemas on :roll:

Post scriptum - mis peaks ka üldse määrama eestimeelsete inimeste valiku oma puhkusereiside planeerimisel :twisted: :twisted:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
võhik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võhik »

ruger kirjutas: Kahtlaselt palju on nüüd hakanud tulema selliste rünnakute teemalisi uudiseid, kus ukraina üksusi lastakse täpselt ja ootamatult.
ruger kirjutas:Vene UAV-de ja tulejuhtide tulemus??? Või ongi tulejuhid ja antud punt juba Vene tegevarmee mehed? Kaugelt neid rünnakuid tehakse? Kas iga kord ikka on tegu Ukraina separatistide üksustega? Või tuleb tulelöök juba teiselt poolt piiri? Kahtlaselt palju on nüüd hakanud tulema selliste rünnakute teemalisi uudiseid, kus ukraina üksusi lastakse täpselt ja ootamatult.

Mul on üks hästi tobe ja võhiklik küsimus. Kui mobiile otsitavat vajadusel üpris lihtsate vahenditega /tõsi küll, kuidas jne - ei tea) , siis mida on vaja - et 400-800 mehe mobiilide järgi neile tuli teha - kuna mobiiliasukoht peilitav. Nojah - ma ei oska küsimust sõnastada, aga teema - sõduri mobiil ja mobiili otsing- ja tabatav sõdur.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Mul on üks hästi tobe ja võhiklik küsimus. Kui mobiile otsitavat vajadusel üpris lihtsate vahenditega /tõsi küll, kuidas jne - ei tea) , siis mida on vaja - et 400-800 mehe mobiilide järgi neile tuli teha - kuna mobiiliasukoht peilitav. Nojah - ma ei oska küsimust sõnastada, aga teema - sõduri mobiil ja mobiili otsing- ja tabatav sõdur.
Jahh - nii lihtne see ongi :|

Veel kümneaastatagustel KevadTormidel läbikatsetatud prijomm 8)
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

võhik kirjutas:
ruger kirjutas: Kahtlaselt palju on nüüd hakanud tulema selliste rünnakute teemalisi uudiseid, kus ukraina üksusi lastakse täpselt ja ootamatult.
ruger kirjutas:Vene UAV-de ja tulejuhtide tulemus??? Või ongi tulejuhid ja antud punt juba Vene tegevarmee mehed? Kaugelt neid rünnakuid tehakse? Kas iga kord ikka on tegu Ukraina separatistide üksustega? Või tuleb tulelöök juba teiselt poolt piiri? Kahtlaselt palju on nüüd hakanud tulema selliste rünnakute teemalisi uudiseid, kus ukraina üksusi lastakse täpselt ja ootamatult.
Teema on õige ja ei ole üldse tobe. Miks on Eestiski mainitud, et mobiilsidet õppuste ajal kasutada ei tohi??? Sama teema-300-400 meest mobiilidega metsas või kuskil ühises paigas tähendab koheselt üksuste koondumiskohti. Praegu Ukrainas toimuv ongi see, et kasutatakse sidevõimekusena isiklike mobiiltelefone. Venemaa antud sideluure võimekus on teada. Kahjuks tuleb see Ukraina üksustel läbi vere ja pisarate välja teenida, et hakata kasutama teistsuguseid sidevahendeid, kui mobiile. :rip:
Viimati muutis ruger, 15 Juul, 2014 21:10, muudetud 1 kord kokku.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Selle pärast siis Italia rattur oma telefoni keset Touri etappi välja lülitaski?:)

http://sport.postimees.ee/2856961/piltu ... a-tegeleda

Ok, nali.
passija
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas passija »

Ma vabandan kui see pilt on siin olnud juba ja kuidagi kahesilma vahele jäänud mul,aga väidetavalt siis sealtkandist pärit.
Pilt Kui arvate et võlts siis muidugi eemaldage.
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

Borja kirjutas:
Jahh - nii lihtne see ongi :|

Veel kümneaastatagustel KevadTormidel läbikatsetatud prijomm 8)
Mobiil ühendub "kõige parema leviga" masti külge. Kui mitu masti siis mobiil valib kõige paremat. Masti omanik saab vaadata kes külge tahavad tulla.
Ka üks Eesti firma http://www.positium.ee teeb selliseid analüüse
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

ruger kirjutas:
võhik kirjutas:
Teema on õige ja ei ole üldse tobe. Miks on Eestiski mainitud, et mobiilsidet õppuste ajal kasutada ei tohi??? Sama teema-300-400 meest mobiilidega metsas või kuskil ühises paigas tähendab koheselt üksuste koondumiskohti. Praegu Ukrainas toimuv ongi see, et kasutatakse sidevõimekusena isiklike mobiiltelefone. Venemaa antud sideluure võimekus on teada. Kahjuks tuleb see Ukraina üksustel läbi vere ja pisarate välja teenida, et hakata kasutama teistsuguseid sidevahendeid, kui mobiile. :rip:
No eks Venemaal ole ka satelliite ja muid lennuvahendeid millega lagedas stepis jälgi ajada ja tuld juhtida.
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

passija kirjutas:Ma vabandan kui see pilt on siin olnud juba ja kuidagi kahesilma vahele jäänud mul,aga väidetavalt siis sealtkandist pärit.
Pilt Kui arvate et võlts siis muidugi eemaldage.
Diivani väed tegutsevad. :)
Pilt
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
võhik
Liige
Kontakt:

Mul on tunne, et siit foorumist ei ole veel läbi käinud linki - uutele piltidele purustatud-põlenud U. lahingutehnikast Zelenopoljes. Kuna mäletan, et siin käis kunagi pikk arutelu tankist eraldi vedeleva torni kohta (Slavjanskist lahkuvate ja tabatud bojevikkude tank), siis kahjuks ka nendel fotodel üks selline (minu arust). Sellest Slavjanski tanki vaidlusest ei saanud ma mitte mõhkugi aru..., aga et siin ka selline pilt ja väidetavalt Gradist või Uraganist saadud - siis ikkagi laskemoona plahvatus?

http://tsn.ua/foto/opublikovani-shokuyu ... 59233.html

Ahjaa - Dnepropretrovski meedik rääkis - et lahingutegevuse alguses toodi valdavalt kuulihaavadega inimesi ja nüüd valdavalt kildude tabamustega inimesi haiglasse. Küsimus loll - mis haavad saab inimene, kui saab Gradist tabamuse enda kõrvale (kui pihta, siis vist ei jää elama? - hoolimata 4 klassi kaitseasjandusest seljas) - mis haavad? Tulehaavad?
võhik
Liige
Kontakt:

pagan kirjutas:Diivani väed tegutsevad.
Aga - millele need tiibadega sümbolid viitavad?
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Otto K kirjutas:"Kamenobrodskis pidavat lehvima UKR lipp."

Selle kohta räägiti (hirmuga) juba peale lõunat Donetski raadiosides. Väidetavalt ei pidanud vastama tõele.

.

Pean (vist) enda sõnu sööma? Viimane uudis Luganski kohta....

https://twitter.com/InfoResist/status/4 ... 3800312832

Ja kaardi peal on jällegi tee Luganski lennujaamani lahti kuigi vahepeal oli "kinni" ning bojevikud raporteerisid võitudest seal kandis...

http://liveuamap.com/e/2014/15-of-july- ... 81&zoom=12

Selle "konnakese" kohta mille pildid siin olid....

СТРЕЛКОВ, новое (вопрос-ответ):

— Инфа с "Зелло": под Горловкой сбит самолет укров. Работал "Лягушонок".

— Уточню. "Лягушонок" вообще-то в Донецке.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Üks Lõuna-Osseetia "vabadusvõitleja" kes palka ei saa ja vormi on ise ostnud ning relva saanud Ukrainlastelt. Venemaa ei puutu asjasse.

http://www.youtube.com/watch?v=blSMSGKAh_0
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist