ruger kirjutas:Tegelikult saab juhtuda veel selline asi, et need lennuki mustad kastid lähevad lihtsalt kaduma ja ei jõuagi kuhugi(peale FSB, kuhu neid ametlikult jõudnud ei olegi). Segane olukord muutuks veelgi segasemaks. Separatistid ütlevad, et nemad näinud ei ole neid ja kõik. Et kohalikud varastasid ära. Saab näidata küll Venemaa poole, kuid tema laiutab ikka käsi ja süüdistab Ukrainat. Kui eelmine Malaisia lennuk alla kukkus siis oli juttu, et lennuki must kast on omaette akuga töötav raadiomajakas? Kui tõsi see on? Kui palju sealt tulevat signaali jälgida saab?
Eelmise Malaisia lennuki kadumist jälgides - see pidi olema jah autonoomne süsteem ja kehtib vaid teatud aja. Usakatel pidi olema spets tehnoloogia millega otsiti ka ookeanitest viimane aeg. Aga kuuldavasti olla see akude eluea aeg mööda saanud...
Eks lennundus inimesed oskavad paremini selgitada.
Andy kirjutas:Seoses Ukraina kriisi eskaleerumise ja aktuaalsete sanktsioonidega tekkis mul mõningaid küsimusi.On teada, et EU sõltub Vene maavaradest ja seetõttu on sanktsioonid olnud marginaalse tähendusega, kuid kuidas saadi hakkama Nõukogude Liidu perioodil? Siis oli Raudne eesriie ja Euroopa riigid pidid kuskilt mujalt maavarasid hankima, et oma majandusi üleval hoida.Selge on see, et maailma majandus on tohutult arenenud ja maavarasid vajatakse rohkem, kuid siiski jääb õhku küsimus, et mis oleks Vene maavaradele alternatiiv ja kas reaalselt oleks võimalik täielik sõltumatus Vene maavaradest?
Ma olen liiga noor et seda teada kuid midagi on nagu silma jäänud et ka NSVL müüs vilja jm stuffi neile kuradi kapitalistidele. Raha ei haise.
Yks kirjutas:Kui tõenäoline oleks võimalus, et NATO annab separatistidele 12 (24?) tundi aega, et nood õnnetuspaiga täielikult demilitariseeriksid ning annaksid täiesti vabalt kasutatava koridori sinna?
Millised NATO riigid oleksid nõus peale seda, kui nõuet ei täideta, osalema Ukraina-Venemaa piiri Ukraina osa varustusteede täppispommitamises ning mingi piiratud väekontingendi maandamisest sinna ASAP kui ground on valmis?
Milline oleks Venemaa (Valgevene, Kashastani, Armeenia jpt) reaktsioon? Hiina reaktsioon?
Alustame NATO riigist Eestist. Kuipalju mehi ja kas üldse on meie valitsus nõus ja võimeline Ukrainasse sõdima (sest seda nad peavad seal tegema) saatma?
Kui NATO, kaasa arvatud siis Eesti otsustab et väed saadetakse - siis vaadates meie senist praktikat olen kindel et Eestist läheb kindlalt mehi sinna. Arvan et vabatahtlikke ka leiduks piisavalt. Usakatel on kahjuks munajoodik president pukis. Muidu võiks ju nii teha nagu Gruusias oli, et olgugi et venelased lubasid kõik laevad põhja lasta mis Gruusiasse lähevad, liikusid sinna usakate laevad ja midagi ei lastud põhja. Lihtsalt lähevad. Need palgalised mardikad võivad tõesti üritada tuld anda, Vene regulaar armee vaevalt et hakkab usakaid nottima. Lõpptulemus oleks ettearvamatu ja liiga ohtlik. Alati on lihtsam väiksemaid peksta kui minna omasuguseid suskima.
Borja kirjutas:Hollandi juhtiva päevalehe esikülg - pealkirjaks on MÕRVARID..
Pildil olevad peamardika ihukaitse ilmed on hindamatud praeguses kontekstis.