Otsin veneaegset laevamudelit

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Otsin veneaegset laevamudelit

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Otsin taga selliseid imeasju nagu veneajal poodides müügil olnud Leningradis Patriot-nimelises tehases valmistatud poolkoopiat(-id) Osa I raketikaatrit meenutavast asjast ning piirivalvekaatrit ka.

Esimene kandis neist nimetust "Raketnõi kater" ja teine "Patrulnõi kater".

Mõlemad on ca 60 cm pikkused, valgest plastist valmistatud, kokkuliimitavad ujuvad mudelid, millel oli peal üks koos dedvudi ja vindiga kokku ehitatud elektrimootor.

Kui kellegi midagi sellist vedeleb, ka kokkupandud, mittekompletseid või katkiseid, siis palun andke endast märku. Tulen ise järgi kui vaid piisavalt tõsiseltvõetav pakkumine. Sorige natuke kolikambris.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Mul oli selline RaketnõiKater, aga raketikaatrit sellest ei saanudki. Sai mingi muu mittemilitaarne moll sellest põhjast.
Kusjuures ime oli see, et konkreetne isend oli kummimootoriga!

Muidu see põhjamoll peaks temast võibolla alleski olema, aga raketišahtid kasutasin ära EPO liimi segamiseks kunagi. Ja mingid kahurid-antennid-talpennid ei jõudnud kunagi omale kohale ja võivad tänini kuskil koli hulgas vedeleda. Kui ette jäävad, panen kõrvale.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kui see kere ühes tükis on, siis võiks märku anda

muideks oligi nii, et neid mudeleid olen näinud nii elektrimootori kui ka kummimootoriga - minul oli patrulnõi elektriga ning raketnõi oli kummiga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist