Paki saatmine ja saamine

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

soadf kirjutas:ei saksa pangad ei taha teenustasu saada vaid pead aint 30 krooni maksma
On see 100% kindel !!!
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

nii palju kui mina olen kasutanud ja uurinud siis Saksa pangad teenustaus ei vötta.
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Nu siis proovin ka seda kahasse varjanti.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Ma olen Saksamaale raha saatnud nii Saksa enda, Shveitsi kui ka Eesti panga (Nordea ja Hansa) kaudu. Esimesel juhul teenustasu pole, teise variandi korral tavaliselt pole, aga mõnikord on olnud 3-5 eurot, Eesti puhul on üks kord võetud 4 eurot ja teine kord ei võetud midagi.

Nii et mina soovitaks panna igal juhul kulud pooleks (see kõige odavam variant) ja 5 eurot lisaks. Kui on mingid kulud, siis on. Kui pole, saate koos kaubaga oma 5 uerot tagasi.

Pigem Saksamaa puhul pöörake tähelepanu sellele, et teid postikuludega ei nülitaks (selle peale on paljud müüjad mihklid). Näiteks kuni 2 kilone pakk maksab 8.20 euri, tähitud pakk vist 2.10 rohkem. Tihti aga püüavan nad sisse kasseerida 20+++ eurot. Ning pabermaterjali (fotod, raamatud) saatmine on Saksas veelgi odavam.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Veel üks kasulik link Saksamaalt kauba tellijatele - Saksa Posti (nüüd DHL) hinnakirjad: http://www.dhl.de/dhl?skin=hi&check=yes ... mlFile=951
kulda18
Liige
Kontakt:

Terariistade yle piiri toomine

Postitus Postitas kulda18 »

Kas kellelgi on kogemusi v2lismaalt ostetud terariistade toomisest Eestisse? Sai ostetud ka-bar, kuid sellega tekkis kysimus, kas v6ib seda lennureisiga oma pagasis (mitte k2sipagasis) Eestisse tuua? Kas ma Eesti v6i m6ne muu l2bitava riigi seadustega pahuksisse ei l2he. Kui kellelgi on kogemusi, oleksin v2ga t2nulik informatsiooni eest.
Grenader88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Grenader88 »

Bussiga reisides pole väiksemaid terariistu mingi probleem üle piiri tuua. Lennukiga läheb raskemaks, vast midagi suuremat kui taskunuga naljalt pagasis Eestisse ei saa tuua, aga mine sa tea. Endal tekkis ka paar päeva tagasi küsimus, kui mõtlesin eesolevale Inglismaa reisile ja mõttele, et sealsetes militaarpoodides kolada ja mõne asisema väitsa kaasa tuua, aga ei vea vist välja.
Targemate kogemused teretulnud...
alari
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alari »

Kui see nuga alla pagasisse läheb, siis ei tohiks probleeme tekkida. Kui aga noa salongi kaasa võtad, oled terrorist.

Kui ma suvel lennukiga Tallinna lennujaama jõudsin, siis ei pidanud ma küll enam mingist turvakontrollist läbi minema. Nii et tõenäoliselt keegi ei kontrolli eriti, mida eestisse tuuakse.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Mõned aastad tagasi võeti USA-s kinni üks eesti teadlane, kelle pagasist leiti 20 sentimeetrine puust pulk. Mees pidi veel tükk aega jänkidele seletama, miks ta kannab pulka kaasas...
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

see "teadlane" töllerdas ülikooli valvataval territooriumil ja see pulk oli tal kotis. kott muidugi omakorda käes.

PS! tagatipuks selgus, et tüüp polnud ka kuigi adekvaatne vastama kooli turvade küsimustee, mistõttu temasse lihstalt erilise tähelepanuga suhuti.
Viimati muutis Satakas, 18 Jaan, 2006 9:54, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
sammal.habe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sammal.habe »

DestroyerJanari kirjutas:Lennukiga läheb raskemaks, vast midagi suuremat kui taskunuga naljalt pagasis Eestisse ei saa tuua, aga mine sa tea.
no mis jutt see on? ma olen mitmed maailmajaod l2bi r2nnand, saami puss pagasikotis. keegi ei kobise. aga kui k2sipagasisse tahad panna, siis... korjatakse 2ra ka paarisentimeetrise teraga taskunuga ja k22rid.
Grenader88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Grenader88 »

Nii, et ma saan põhimõtteliselt lennuki pagasis nuga kaasas vedada, tore.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Üldiselt saab küll vedada.

Mõned aastad tagasi soetasin Ungarist soodsalt ühed replikad - katana komplektis wakizashi-ga, neile lisaks veel üks sirge must ninja-mõõk. Probleem oli selles, kuidas need pikad teravaotsalised asjandused reisikottidesse ära mahutada - selleks tulid mõõgad tuppedest eraldada (et vähegi pikkust vähendada), teravikud ohutuks mässida jne - jama kui palju!

Muid probleeme üleveol küll polnud. Lend ise käis ümberistumisega Budapestist Helsingisse ja sealt Tallinna.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Aga, kui osta kusagilt netilehelt tääk, või mõõk. Kas siis võib ka probleemiks saada selle siia saatmisega :?:
On kellegil kogemusi :?:
Või vastupidi tahad müüa Eestist välja mõõka või tääki :?:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

sammal.habe kirjutas:
DestroyerJanari kirjutas:Lennukiga läheb raskemaks, vast midagi suuremat kui taskunuga naljalt pagasis Eestisse ei saa tuua, aga mine sa tea.
no mis jutt see on? ma olen mitmed maailmajaod l2bi r2nnand, saami puss pagasikotis. keegi ei kobise. aga kui k2sipagasisse tahad panna, siis... korjatakse 2ra ka paarisentimeetrise teraga taskunuga ja k22rid.
ja kui jõuab kätte söögiaeg, jagatakse nende maniküürikääride ja küüneviilide asemele korralikud (mitte plekist!), metallist noad-kahvlid.

ise juhtusin lendama korralike ümberistumistega (tallinn-arlanda-frankfurt-mexico city) nii, et kogu kaasasolnud nänn mahtus pisikesse seljakotikesse ja "pagas" koosnes pisikesest papp-karbist, kus leatherman. sellele pandi kleepsud külge ja lennuki kõhtu. Tallinna jaamas küll "lohutati", et vaevalt ma seda enam näen (karp oli tõesti ~10x10x20cm) - kaduvat pagasikonveieritel kohvrite sekka ära aga näe - jõudis kohale.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline