Ole hea ja pane viide, ma'p viitsi sealt kõike seda jama läbi kurnama hakata...Lemet, vaata ukraina dessantuuri Krimmist lahkumise videosid - seal nad veavad oma BMDskasid ZIL'i kukil.
Mis Ukrainas toimub? vol.2
Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
vabandust, Lemet, otsisin seda lõiku. Ja sul on ilmselt õigus - seal veetakse BMD'd spetsiaalsel alusel, mitte kastis.
https://www.youtube.com/watch?v=dvnsJqUww04
https://www.youtube.com/watch?v=dvnsJqUww04
Leian, et oluliste seda teemat puudutavate Eesti meediakanalite linkide siis postitamine on igati tervitatav, sest pole lihtsalt aega kõikide kanalite uudistel pidevalt silma peal hoida, seda enam, kui juhtud mõnda aega ekraanist eemal olema.Gripen kirjutas:näiteks: mina muidu delfit ei loe,Junikaga kirjutas:Ma ei tea kas teid häirib aga siin foorumis on osadel seltsimeestel üks tobe komme eesti meediakanalite linke toppida nagu näiteks postimees.ee ja delfi jne. Me kõik käime seal lugemas ning vahel on nii, et tuled siia lugema, kuid siis mingid viited delfidele. See on juba teada värk...las olla linkid, mis on meie ajakirjandusele raskemad otsida ning milles meie siinsed lugejad põnevust saame. Postimeest oskan ma ise ka lugeda.
kui keegi siia lingi paneb siis loen
ja tänulik selle eest
kui peaks ise ka veel kõiki eesti kanaleid tuhnima ei jääks muude jaoks aega
Teravmeelne arvamus Sergey Dorenkolt.
https://www.youtube.com/watch?v=nkVHK-L ... G1cQ-8UxFw
Khm, köh-oh-oh.Junikaga kirjutas:Ma ei tea kas teid häirib aga siin foorumis on osadel seltsimeestel üks tobe komme eesti meediakanalite linke toppida nagu näiteks postimees.ee ja delfi jne. Me kõik käime seal lugemas ning vahel on nii, et tuled siia lugema, kuid siis mingid viited delfidele. See on juba teada värk...las olla linkid, mis on meie ajakirjandusele raskemad otsida ning milles meie siinsed lugejad põnevust saame. Postimeest oskan ma ise ka lugeda.
Pean tunnistama, et olen foorumisse tõepoolest meediakanalite linke toppinud ja soovitanud lugeda ning mõelda loetu üle.
Samas olen seni rahul olnud ka sellega kui keegi teine on huvitavale tekstile lingi üles pannud - tänud neile. Nad on aeganõudva töö minu eest teinud... justkui.
Tsiteeritud postitusest selgub, et uued foorumlased püüavad raputada konventsiunaalseid infokogumise ja ajasäästmise meetodeid ning ei aktsepteeri neid teps mitte. Omapoolse impulsi aluseks ja oluliseks osaks on justkui lugemisoskus...

Vaeseke! Oh ma vaeseke! Mida ma küll pealekasvava nooruseta teeksin? Ma rumaluke ei ole siiani osanud piirduda lugemisega! Nüüd ma tean, mille pealt aega kokku hoida - mõtlemiselt ja targematelt õppimiselt. Piisab lugemisoskusest.

Nojah, poleks seda teemat siin nüüd ja hetkel lugenud - polekski märganud tarkust üles korjata

Vaatamata oskusele lugeda (mitte ainult kirja vaid ka trükitähti), soovitan ülaltsiteeritud postitusest ennast mitte lasta häirida. Tegu pole kõige õnnestunuma naljaga...

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Mind see linkide lisamine ei sega, pigem on see vajalik. Iga üks saab ise kontrollida allikaid ja teha oma järeldused. Pannes selle suure Ameerika patrioodi William Cooperi sõnadesse: avaldage ainult, dokumenteeritud fakte, ärge levitage kuulujutte,mille pole mingit alust.
[b]7.62x54r.net[/b]
Hommikust.
Linke pangem muidugi oma jutu juurde, aga pangem ka lingi juurde oma kommentaar või lühike sisututvustus.
Palun.
Linke pangem muidugi oma jutu juurde, aga pangem ka lingi juurde oma kommentaar või lühike sisututvustus.
Palun.

"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Jep, tegu on uue BTR-82A-ga http://s.pikabu.ru/images/big_size_comm ... 292747.jpgruger kirjutas:Väike google otsing tõi veel välja ühe video-sealt valikust keskmise (2 on juba esitatud) http://www.liveleak.com/view?i=5c3_1408209457 Selgelt BTR-82A-ga tegu.
Vaidluse oleks lõpetanud see asjaolu, et BTR-80 kasutatakse kahuri või kuulipritsi peal infrapunaprožektorit "ОУ-5М", mis on ümmargune, BTR-82 aga paigaldati juba laserprožektor "ЛП-1", mis on kandiline. Ja see on youtubes väga hästi eristatav. Tagaosas külgedel olevad torud "snorkelid" e. õhu sissevõtu torud on samuti BTR-82-le väga omased. Tegemist on spetsiaalse merejalaväe jaoks valmistatud versiooniga.
Nii et 2008. aastast ei saa siin juttugi olla, kuna need tulid Venemaal relvastusse alles selle aasta veebruaris.
Mis puutub Venemaa humanitaarabisse, siis "nalja" sellega veel hakkab saama:
Украина признала конвой из России гуманитарным
http://www.bbc.co.uk/russian/internatio ... tion.shtml
Osapooled jõudsid kokkuleppele, et sõidukid võivad siseneda Ukrainasse peale põhjaliku kontrolli piiril. Kolonni hakkab saatma Punane Rist.
Mis kõige põnevam, piiriületuskohaks on määratud Donetsk/Izvarino e. siis sisenetakse terroristide kontrolli all oleva piiripunkti kaudu.
Mis teie arvamus on? Kas selle humanitaarabi kolonni sisenemine ei anna terroristidele mingi võimaluse Ukrainat ninapidi vedada? Mõnda provokatsiooni või näit. samal ajal minnakse kuskilt mujalt üle piiri valgeks võõbatud sõidukitega, milledel on hoopis teine "kraam" peal. Ja võta sa tee pärast sellise suure kolonni liikumisel kindlaks, kes on kes? Neid valgeid ja mitte-valgeid sõelub ju Venemaa poolel piiri ääres hetkel nii palju, et ükski pealtvaataja ei tee enam neil vahet ja vaevalt suudavad ka kokku lugeda. Tuld ju valgete pihta anda ei saa ja kui Ukraina avastabki, et mingi valge sõiduk kuskil mujal piirkonnas ei kuulugi sellesse kolonni ja annab tuld, siis Putjal ongi hea öelda, et üks humanitaarabi sõiduk eksis teelt aga näe häbematu Ukraina andis tuld.
Viimati muutis kupiseeru, 17 Aug, 2014 8:48, muudetud 4 korda kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Natuke kaugemalt aga ikkagi seotud Ukrainaga.
Nimelt USA on teatanud,et lausa Venemaaga sõdima ta Ukraina pärast ei hakka aga esimest korda ametnikud seal tunnistasid,et vajadusel annaksid nad juba seda letaalset abi.Jutuks nimelt tankitõrjeraketid.(Reutersi andmetel)
Jutt ise üleval Inforesisti saidil.
Kui siia juurde liita ungarlaste pakkumine Ukrainale raskerelvadele,mis ajas venelased närvi,siis vist alates septembrist hakkab ka letaalne relvastus ukrainlastele jõudma.
Ja nüüd siis see kaugem aga ilma Ukrainata,mitte kunagi juhtuma hakanud asi.
Nimelt kuulsin ma Keskpäevatundi ja ajakirjanikud mainisid Obama visiiti ja seda,et Eestisse(Paldiskisse) pidavat tulema Abramsid.
Kas see on selle NATO suurõppuse osa,mis pidavat kestma 3 kuud või alalise baseerumisega,seda ma aru ei saanud.
Kas keegi oskab kommenteerida.
Nimelt USA on teatanud,et lausa Venemaaga sõdima ta Ukraina pärast ei hakka aga esimest korda ametnikud seal tunnistasid,et vajadusel annaksid nad juba seda letaalset abi.Jutuks nimelt tankitõrjeraketid.(Reutersi andmetel)
Jutt ise üleval Inforesisti saidil.
Kui siia juurde liita ungarlaste pakkumine Ukrainale raskerelvadele,mis ajas venelased närvi,siis vist alates septembrist hakkab ka letaalne relvastus ukrainlastele jõudma.
Ja nüüd siis see kaugem aga ilma Ukrainata,mitte kunagi juhtuma hakanud asi.
Nimelt kuulsin ma Keskpäevatundi ja ajakirjanikud mainisid Obama visiiti ja seda,et Eestisse(Paldiskisse) pidavat tulema Abramsid.
Kas see on selle NATO suurõppuse osa,mis pidavat kestma 3 kuud või alalise baseerumisega,seda ma aru ei saanud.
Kui ameerika ei soovi otseselt sekkuda on see halb märk,samas keegi ei taha ka Kolmandat maailmasõda lahti päästa.Kuid praegu tundub mulle,et toimub Ukrainas kurnamise taktika. Ameerika võib saata sõjaabi,mis tahes kujul aga samas on venelane võtnud nüüd vähe teise suuna. Maa ja õhu dessandi asemel minnakse nüüd kaudse kurnamise taktikale üle, lootuses,et ehk õnnestub nii Ukraina põlvili suruda.
Eesti osas ma midagi kommenteerida ei mõista ega oska. Eks aeg näitab mida täpsemalt need USA sõjaväelased siin toimetama asuvad.
Eesti osas ma midagi kommenteerida ei mõista ega oska. Eks aeg näitab mida täpsemalt need USA sõjaväelased siin toimetama asuvad.
[b]7.62x54r.net[/b]
-
- Liige
- Kontakt:
Tundub,et terve ööpäeva on käinud äge andmine Saur-Mogila all,venelased proovivad seda tagasi saada.
Donbassi pataljoni ülema Semenzenko sõnul paisati Venemaalt Ukrainasse kuskil 1000 meest täienduseks+tehnika.Venelased toetavad sissetungi tulega piiritagant,samuti olla pideva tule all ka Marinka.
Donbassi pataljoni ülema Semenzenko sõnul paisati Venemaalt Ukrainasse kuskil 1000 meest täienduseks+tehnika.Venelased toetavad sissetungi tulega piiritagant,samuti olla pideva tule all ka Marinka.
Ukraina armee värsked jõud (mobiliseeritud?) paisatakase rindele: https://www.youtube.com/watch?v=C1D1YuHv9aQ#t=112
----------------
Eile õhtul meile juba tuttava Aleksanderi poolt filmitud kõneaineks olnud BTRi videos olid veel põhja kaukaaslased kes hõiskasid "allah akbar". Teises videos (https://www.youtube.com/watch?v=dcg2cHv-_g8) jäid peale eriüksuse võitlejad (asiaadid - tõenäoliselt kaug idast kohale toimetatud).

----------------
Eile õhtul meile juba tuttava Aleksanderi poolt filmitud kõneaineks olnud BTRi videos olid veel põhja kaukaaslased kes hõiskasid "allah akbar". Teises videos (https://www.youtube.com/watch?v=dcg2cHv-_g8) jäid peale eriüksuse võitlejad (asiaadid - tõenäoliselt kaug idast kohale toimetatud).

Nujah, arvata võis! See ongi see, mida me Otto K-ga eile arvasime. Plaan on seda ebakindlat koridori, mis Donetskit Venemaaga ühendab, lõuna poole veel laiemaks venitada. Siis toimeta sinna Donetski rahulikult mida iganes ja ükski hing ka ei näe. Ei pea ka enam nii tihti Venemaa poolt tuld andma ja linnukesi saab ka vabalt UA poolel maha võtta.kaugeltuuriv kirjutas:Tundub,et terve ööpäeva on käinud äge andmine Saur-Mogila all,venelased proovivad seda tagasi saada.
http://www.postimees.ee/2887427/usa-too ... ngumasinadkaugeltuuriv kirjutas: Nimelt kuulsin ma Keskpäevatundi ja ajakirjanikud mainisid Obama visiiti ja seda,et Eestisse(Paldiskisse) pidavat tulema Abramsid.
150 meest tankidega vahetavad välja langevarjurid. Pole ainult õppus, kuigi ilmselgelt saab Eesti kaitsevägi ühe õnnetu Läti tanki asemel nüüd vähe tõsisemat hulka rasketehnikat lähedalt nuusutada. Eks pärast Obama visiiti ja Walesi tippkohtumist saab selgemaks mida ja kauaks Baltikumi jäetakse.
Üks Ukraina hävitaja lasti jälle alla, lendur päästeti. Ei jäeta kasutamata seda konvoid alatuteks tegudeks, ei jäeta. Lollus Ukraina poolt seda sealt riiki lubada, see piiripunkt on Ukraina poolelt ametlikult suletud minu teada. Esimesed paarkümmend autot sõitsid juba piiri poole oma parkimisplatsilt.
Yep, kindel see. Teiseks see, et nende valgete veokite arv kasvab ootamatult kontrollimatu suuruseni.Jaanus2 kirjutas:Üks Ukraina hävitaja lasti jälle alla, lendur päästeti. Ei jäeta kasutamata seda konvoid alatuteks tegudeks, ei jäeta. Lollus Ukraina poolt seda sealt riiki lubada, see piiripunkt on Ukraina poolelt ametlikult suletud minu teada. Esimesed paarkümmend autot sõitsid juba piiri poole oma parkimisplatsilt.
See Parema Sektori ultimaatumi värk ka ohtlik areng.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline