Mis Ukrainas toimub? vol.2
Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2
Õppige kuidas tuleb koos "ümberlükkamatute tõestusmaterjalidega" propavideot teha!!!
Nato ja Ameerika õpetavad U üksusi.
U Afgaani üksused + 3.12 näidata separatiste tulistamas (see video on meilt siin läbi käinud).
https://www.youtube.com/watch?v=1A0bacgeLsE#t=132
Ja lõpus suisa öeldakse, et NATO (maailma suurim sõjaline jõud) sõdib sepade vastu.
Nato ja Ameerika õpetavad U üksusi.
U Afgaani üksused + 3.12 näidata separatiste tulistamas (see video on meilt siin läbi käinud).
https://www.youtube.com/watch?v=1A0bacgeLsE#t=132
Ja lõpus suisa öeldakse, et NATO (maailma suurim sõjaline jõud) sõdib sepade vastu.
...vahel on tunne, et kellele ma neid poste siin panen.....
Pat. "Aidar" vabastas Novosvetlovka
Väidetavalt läks üle piiri siis 227 ühikut "humanitarka" tehnikat
Pat. "Aidar" vabastas Novosvetlovka
«Айдар» освободил Новосветловку
22.08.2014 | Рубрика: Происшествия | Просмотров: 235
Об этом только что сообщил командир батальона телеканалу Интер. За время операции погибли 16 бойцов батальона, 40 были ранены.
По словам айдаровцев, за несколько дней постоянных обстрелов террористов и со стороны России Новосветловка и Хрящеватое практически полностью уничтожены — целых домов не осталось вообще.
Тем временем совершенно не понятно, что происходит в Горловке и Стаханове — связи с этими городами нет.
http://real-vin.com/%D0%B0%D0%B9%D0%B4% ... 0%BA%D1%83
Väidetavalt läks üle piiri siis 227 ühikut "humanitarka" tehnikat
По данным местных жителей, 22 августа в 17:00 российский «гуманитарный» конвой вошел в Луганск.
Колонна белых грузовиков прошла через Краснодон и проследовала в областной центр со стороны с. Николаевка Станично-Луганского района, пишет informator.lg.ua.
Государственную границу Украины незаконно пересекли 227 грузовиков с гуманитарной помощью РФ. Характер груза ни пограничникам, ни таможенникам выяснить не удалось. Об этом сказал председатель украинской таможни Анатолий Макаренко, передает Укринформ.
«Кроме 34 человек и 34 грузовых автомобилей|, которые прошли официальное таможенное оформление, прошли и другие грузы общим составом 227 единиц. Из них 197 — КаМАзов с грузом, другие — „скорые“ и технические автомобили», — сказал Макаренко. По его словам, о том, что находилось в автомобилях, которые не проходили таможенный контроль, таможенники и пограничники не имели возможности фиксировать — в связи с тем, что были фактически заблокированы.
Макаренко также прибавил, что на это время движение на международных пунктах пропуска прекращено.
«На сегодняшний день фактически мы имеем несанкционированное перемещение на территории Украины тех единиц техники и груза, которые не прошли никакого законного таможенного и пограничного контроля», — сказал он.
http://fraza.ua/news/22.08.14/204396/22 ... anske.html
Hr. Fucs, te ilmselt ei kujuta ette kui suur auditoorium seda foorumit loeb (auditoorium pidevalt kasvab).Fucs kirjutas:...vahel on tunne, et kellele ma neid poste siin panen.....
Suured tänud Sulle ja teistele - keep going!
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
Mina loen Su postitusi. Mõnuga ja info on hea. Tänan.Fucs kirjutas:...vahel on tunne, et kellele ma neid poste siin panen.....
Aga nüüd küll ei saa aru. Aidar vabastas Novosvitlovka? See ju juba rohkem kui nädal U käes!? Sealt ju keeras täna see konvoi tagasi.
Ja jätkuvalt segadus selle konvoi ühikute arvuga...
Minule! Suured tänud sulle siiani tehtud töö eest. Tänud ka teistele kes neid uudiseid siia panevad.Fucs kirjutas:...vahel on tunne, et kellele ma neid poste siin panen.....
Ma arvan, et Eesti ajakirjandus saab siit arvestatava osa oma uudismaterjalidest. Muideks, ma olen tähele pannud, et nii mõnigi kord ilmub siin foorumis mõni võõrkeelne link või artikkel ja nii tund-paar hiljem ilmub sama asi juba eestikeelsena (mõnikord üsna kohmakalt tõlgituna) Delfis, Postimehes või Õhtulehes.Fucs kirjutas:...vahel on tunne, et kellele ma neid poste siin panen.....
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Samuti Fucsi tööga väga rahul 

Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Mina loen ka teid kõiki.
Lihtsalt foorumisse on tekkinud palju hooletuid uustulnukaid, kes tahavad (vist) ihust ja hingest postitusi teha aga ise ei suuda isegi teema kahte viimast posti läbi lugeda. Vahest on mul sõrm sellise korduvrisustava infomürasodi kustutamisest // delete-nupu painamisest päris valus kohe..
Lihtsalt foorumisse on tekkinud palju hooletuid uustulnukaid, kes tahavad (vist) ihust ja hingest postitusi teha aga ise ei suuda isegi teema kahte viimast posti läbi lugeda. Vahest on mul sõrm sellise korduvrisustava infomürasodi kustutamisest // delete-nupu painamisest päris valus kohe..

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Millegipärast peale presidendi Niinistö kohtumist Putiniga on kergelt tuntav kääne suhtumises Ukrainasse. YLE TV1 saatis oma korrespondendi Donetskisse ja see liigub seal nüüd ringi venemeelsetega ja kajastab uudiseid enamjaolt nende info järgi. Tänased uudised olid juba päris sarnased vene kanalitele. Intervjueeriti igasugu mutikesi kes istuvad varjendis ja väidavad et neid pommitavad Ukraina väed, sepakat kes räägib Kiievi huntast jne.
"The brighter burn bridges behind you, the lighter the road ahead..." Omar Khayyam
Eestlane on siis vait, kui kõik hästi on - ta ei kiida nii lihtsalt. Vingub ainult siis, kui midagi ei meeldi. Fucsi kokkuvõtted hoiavad lisaks kohutavalt aega kokku - ei pea ise siis Ukraina allikaid kammima pidevalt, midagi olulist ei jää märkamata harilikult.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Ma loen ikka pasiivselt. Muus osas pean pausi hetkel.atnekas kirjutas:Hr. Fucs, te ilmselt ei kujuta ette kui suur auditoorium seda foorumit loeb (auditoorium pidevalt kasvab).Fucs kirjutas:...vahel on tunne, et kellele ma neid poste siin panen.....
Suured tänud Sulle ja teistele - keep going!
Pigem kui eestlane ei kritiseeri siis see ongi vaikne tunnustus.Eestlane on siis vait, kui kõik hästi on - ta ei kiida nii lihtsalt.
Soome ametlik suhtumine on selline, et ainult oksemaitse tuleb suhu.Gripen kirjutas:Millegipärast peale presidendi Niinistö kohtumist Putiniga on kergelt tuntav kääne suhtumises Ukrainasse. YLE TV1 saatis oma korrespondendi Donetskisse ja see liigub seal nüüd ringi venemeelsetega ja kajastab uudiseid enamjaolt nende info järgi. Tänased uudised olid juba päris sarnased vene kanalitele. Intervjueeriti igasugu mutikesi kes istuvad varjendis ja väidavad et neid pommitavad Ukraina väed, sepakat kes räägib Kiievi huntast jne.
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Põhjanaabri tänane poliitiline liin hakkab ka mulle vastikuks muutuma..
Infanterie - königin aller Waffen.
Mina sain küll nii aru et nad keerasid tagasi viimasest bojevikkude kontrollpunktist. Lifenews väidab et sepakad kontrollivad maanteed kuni 16 km kaugusele IzvarinestOtto K kirjutas:Ja jätkuvalt segadus selle konvoi ühikute arvuga...
http://lifenews.ru/news/138828
"The brighter burn bridges behind you, the lighter the road ahead..." Omar Khayyam
Tahtsin just seda sama oma postituse lõppu kirjutadamx77 kirjutas:Soome ametlik suhtumine on selline, et ainult oksemaitse tuleb suhu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist