Eks propagandas ole Moskvalt palju õppida, teisalt ei tasuks sama hulluks ka minna.Mu seisukoht ongi selline: UKR on ise jobu, et meediakära ei tee. Endal riik täis rahvast, kelle meelsust saab siia-sinna kallutada.
Tollest kokkupõrkest on veel pilte (18+)-mt24 kirjutas:tarakanivägedesse valgevenest vabatahtlikult ukrainlasi tapma läinud naissnaiper plönnistati Olenivka väljatungi likviderimisel.
https://twitter.com/phantomhit/status/5 ... 8388430848
Сообщение от Дмитрия Бабича.
"Наши готовы к грандиозному танковому сражению под Луганском. Со стороны ополчения собрано ок. 400 единиц бронетехники. Укропы имеют больше 260."
Kas siis samas vaimus ei saaks Ukrainale relvastust saata? Teate küll kuidas post vahel vales postkastis on.vene sõdurid kes patrullisid piiril eksisid kogemata Ukrainasse
Igor Taro
2 tundi ·
Ukraina presidendil on huumorimeelt. Sõnumi tõlge: "Sõbrad, käed pesin juba ära!" (tänase Minski tippkohtumise valguses, kus tuli Putini kätt suruda)
kRt ma vaatasin toda putjat seal, ja mul ka juba kahtlus et neid on vähemalt kaks. Kuidagi eriti debiilse näoilmega vend, sama lõust kes vahtis http://img1.wikia.nocookie.net/__cb2014 ... _Femen.jpg tookord seal. Teine nagu on tõsisem, aga mine tea vbl oskab ka selliseid lolle ilmeid võtta. Igatahes Porosenkol ei olnudki muud võimalust. Isegi andis kätt, ma isiklikult oleks sellestki keeldunud, raisk okupanti veel tervitama. Lõuga peaks andma.Borja kirjutas:...botoxikääbik kaotas kätlemisel pilkudeduelli ja otsustas nagu moosivaras pigem jalga lasta![]()
![]()
Pole seda väitnudki. Loe õige tekst korra läbi..Martin Peeter kirjutas:See on nüüd OT, aga ei ela see Soome miskis vaakumis ja ka tal on alati olnud liitlased. Mõtle, mis sundis Stalini lõpetama Talvesõda siis, kui venelased läbimurdmas olid?Yks kirjutas:Jätaks äkki soomlased rahule juba? Nad ei kuulu ühtegi sõjalisse blokki ning on juba iidamast-aadamast teinud seda, mida teevad. Kõik poliitilised liikumised, ükskõik kes võimul on. Vot see on alles ühiskondlik pikaajaline lepe!
Iga hinna eest jääda iseseisvaks. Kui vaja noolisid Hitlerit, kui vaja saatsid ta Leningradi kontekstis sisuliselt p...e ja kui vaja hakkasid temaga sõdima. Terve külma sõja aja mängisid NSVL strateegilist partnerit (ilma, et lääs sellest aru oleks saanud või kui saigi, siis sulges silmad) ja täna semmivad sellega, kellega hetkel on "kasulik". Erinevalt Eestist ei looda nad mitte kellegile esimesena v.a. jumalale, seega on nende välispoliitika meie jaoks teinekord arusaamatu, ebameeldiv, isegi vastik, kuid see POLE MEIE VÄLISPOLIITIKA! Saage juba üle ja alt. Kas Soome on seni püsinud iseseisev? Jah! Kas ta püsib sellist joont ajades vaba ka tulevikus? Ei tea! Ajalugu näitab.
Gripen kirjutas:Putini ja Porošenko kohtumine jäi ära
http://tvrain.ru/articles/vstrecha_puti ... as-374590/
See on pigem diivanikindralite hea nali, sest Petro Poroshenko ametlikul twitteri lehel sellist postitust ei ole.PaganHorde kirjutas:Igor Taro
2 tundi ·
Ukraina presidendil on huumorimeelt. Sõnumi tõlge: "Sõbrad, käed pesin juba ära!" (tänase Minski tippkohtumise valguses, kus tuli Putini kätt suruda)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist