Mis Ukrainas toimub? vol.2

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kylaline
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2

Postitus Postitas Kylaline »

Borja kirjutas:...kahjuks tanke see ei peata.
Nii on, kuid selliste asjadega püüan oma motivatsiooni ülal hoida. Uskuma peab, isegi kui asjad on stemast stemini. Ma keeldun mitteuskumast.

EDIT: Siin küsiti U. elanike enimakasutatumaid väljendeid mardikate kohta. Kuna loen palju ka nende uudisportaalide kommentaariume, siis minu tähelepanekud: katsaap, koloraado ja vatnik. Vatnik kõige popim vist, seoses selle U. lemmik koomiksiga.
Gripen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gripen »

OT, Kasahstan teatas, et võib Euraasia ühendusest välja astuda kui tema huvidega ei arvestata
Казахстан имеет право отказаться от Евразийского экономического союза, если его интересы будут затронуты.
Такое заявление сделал президент Казахстана Нурсултан Назарбаев в интервью телеканалу " Хабар", сообщает Tengri News.
"Если правила, установленные в договоре, не выполняются, Казахстан имеет право отказаться от Евразийского экономического союза. Я уже говорил это раньше, и я говорю это снова", - сказал он.
По его словам, Казахстан не будет в составе организаций, которые представляют угрозу его независимости.
"Наша независимость-это наше самое дорогое сокровище, за которое боролись наши деды", - отметил президент Казахстана.
"Во-первых, мы никогда не сдадим нашу независимость и, во-вторых, мы сделаем все возможное, чтобы защитить ее", - подчеркнул Назарбаев.
Напомним, президент РФ Владимир Путин на молодежном форуме "Селигер" заявил, что Казахстан никогда не был государством.
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/08/30/7036288/
"The brighter burn bridges behind you, the lighter the road ahead..." Omar Khayyam
Gripen
Liige
Kontakt:

Hea võrdlus
Me mäletame kuidas Mariupolis Ukraina sõjaväelasi vastu võeti
See pilt on täna võetud http://youtu.be/Z8LB49OE5to
"The brighter burn bridges behind you, the lighter the road ahead..." Omar Khayyam
Larry
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Larry »

Pataljoni "Donbass" ülem Sementšenko on isiklikult kohal kotist välja murdnud sõdurite kogumispunktis ja teatab, et "Donbassi" haavatud ja vangistatud võitlejate juurde peaks venelastega kokkuleppel minema Ukraina Kamina humanitaarkolonn. Kas tõesti on võimalik selline veidrus, et venelased annavad vangistatud võitlejad ukrainlastele üle ja lasevad neil minna...? Ootame edasisi uudiseid.
Kopeerin teksti "Donbassi" ülema FB lehelt:
Ответственный за отправление гуманитарного конвоя по вывозу раненных бойцов, попавших в окружение, является Министерство обороны. Согласно договоренности, достигнутой Президентом Украины для предоставления коридора для вывода, попавших в окружение бойцов, было определено время с 6:00 до 10:00. По состоянию на 17:00 ни одна машина гуманитарного конвоя к бойцам, находящимся в окружении в поселке Червоносельськое не пришла. Другие машины, кроме машин этого конвоя российские войска не пропускают. Объяснений 11-часовому отсутствию конвоя не дается.
По состоянию на 16:00 позиции бойцов, находящихся в Червоносельское стали обстреливаться из минометов и снайперского оружия, тем самым принуждая бойцов сдаться в плен. После этого представителями Минобороны было заявлено, что инцидент с российской стороной урегулирован и гуманитарная колонна дойдет до окруженных бойцов.
В настоящий момент мы находимся на сборном пункте бойцов, выходящих из окружения. С утра вышло несколько небольших групп, которые обеспечены питанием и медицинской помощью. Будем ждать колонну и выходящих бойцов, связи с командирами батальонов, командующих группировкой и большинством бойцов нет.
Demokraat
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Demokraat »

Ma pole kindel, kas teemasse sobib. Küll ära tõstetakse kui ei sobi.
http://sprotyv.info/ru/news/4197-umri-v ... skoy-armii
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

UKR kaitseministeeriumis hakatakse lõpuks ometi aktiivselt reeturitega tegelema.
http://glavnoe.ua/news/n189642
Demokraat
Uudistaja
Kontakt:

Venelased on järjekindlad. Kaitseministri asetäitja avaldus: Venemaa ei sõdi Ukrainas ega kavatse seda teha ka tulevikus. http://vz.ru/news/2014/8/30/703104.html
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Borja kirjutas:
Mariupol teeb Balt ketti :)
...kahjuks tanke see ei peata.

Minu jaoks on MARIUPOL kujunenud n-ö lakmuspaberiks: kui UKR sõjaline juhtkond (loe: kindralstaap) ei suuda sinna koondada elementaarset hulka TT-vahendeid ühes soomustehnika ja tuletoetusega, siis järelikult ongi tegemist äärmiselt näruse reeturite kambaga..
..
Kui mina oleks U staabiülem koondaksin ma kogu vaba tule- ja soomusjõu praegu siiski Ilovaiski suunale. Need Vene regulaarid ei ole seal väga tugevas seisus, sest nende tagalas pole mitte ainult väga räsitud vabatahtlikud, vaid ka veel võitlusvõimelisi U regulaare ja Vene regulaaride laibad, haavatud ja vangilangenud on praeguses kauplemises valuuta, mis Huilole mõjub. Mariupolisse on Fagotte toimetatud, aga praegu tundub, et Merkel ja Obama kaitsevad seda linna rohkem kui U iganes. Isegi Soome toetab juba uusi sanktsioone. Mõned päevad praetakse nüüd Venemaad uute sanktsioonide sisuga. Võib teha valusaid ja deklaratiivseid sanktsioone. Aga see on minu hinnang.
Dona nobis pacem!
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

EU presidendiks saab Rompuy asemel on poolakas Tusk ja Ashtoni asemel itaalane Mogherini. Esimene on OK aga teine on tuntud venemeelsuse poolest.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Gripen
Liige
Kontakt:

üks paremaid sanktsioone mida ka läbi vaadatakse on keelata venemaale SWIFT panga ülekanded :idea:
Xloaded
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Xloaded »

Peavoolumeeeidas on hunnik jutte kus Venemaa kiidab oma tuuma (pommi) võimekust, ähvardab neid igale poole visata, et see poleks neile midagi... selle pele ei mõelda, et kui muu malilm neile ka paar pommi suurlinna viskab, et mis siis saab ? Üldse miuke normaale riik ähvardab oma naabrit ja maailma tummapommidega ..

Jääb mulje, et venkudel vesi ahjus!
Viimati muutis Xloaded, 30 Aug, 2014 20:33, muudetud 1 kord kokku.
Demokraat
Uudistaja
Kontakt:

Isegi Soome toetab juba uusi sanktsioone. Mõned päevad praetakse nüüd Venemaad uute sanktsioonide sisuga. Võib teha valusaid ja deklaratiivseid sanktsioone. Aga see on minu hinnang.
Ma pole saanud aega uudiseid lugeda. Äkki viitaksid, kust Sul see info Soome kohta.
Viimati muutis Demokraat, 30 Aug, 2014 20:54, muudetud 3 korda kokku.
Kylaline
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kylaline »

Nu mida hekki toimub?
Семенченко : "Сегодня совершено преступление. Сорвано поручение президента по организации гуманитарного конвоя для эвакуации бойцов из зоны окружения под Червоносельским. С 6.00 до 10.00 утра должны были забрать бойцов, которые более 10 дней штурмуют Иловайск с минимальным количеством подкрепления, которые попали сейчас в засаду и на руках имеют более 80 раненых. Машины не пришли вообще", — заявил Семенченко.
http://gordonua.com/news/war/Semenchenk ... 38985.html
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Demokraat kirjutas:..
Isegi Soome toetab juba uusi sanktsioone. Mõned päevad praetakse nüüd Venemaad uute sanktsioonide sisuga. Võib teha valusaid ja deklaratiivseid sanktsioone. Aga see on minu hinnang.[/quote]
[/quote]

Ma loeksin siit välja Stubbi mõõduka toetuse sanktsioonidele. Põhimõtteliselt räägib Stubb õiget juttu - täna sanktsioone ei tule, aga jätkab:

However, if Russia continues to destabilize the situation in Ukraine, it "would be right to ramp up the sanctions," Mr. Stubb said in the interview.

http://online.wsj.com/articles/eu-leade ... 1409387957

Pealkiri on eksitav.
Tõenäoliselt jah - täna ei tule otsust, sanktsioonide sisu osas, aga antakse Venemaa praadimiseks Komisjonile ülesanne uued sanktsioonid välja töödata. Siis saab uuesti kokku tulla ja hakata neid arutama ja otsustama. Tegelikult õige eskaleerimise taktika.
Ka mul ei tule see viitamine ülihästi just välja ja olen seetõttu juba mõne kaasfoorumlase viha alla langenud.
Viimati muutis Martin Peeter, 30 Aug, 2014 20:39, muudetud 1 kord kokku.
Dona nobis pacem!
Gripen
Liige
Kontakt:

Ukraina saab EUlt laenu, miljard eurot, lisaks enne aasta lõppu veel pool miljardit, pluss veel 250 miljonit tagastamatut abi.
Sõjalis-tehnilist abi, kõrgtehnoloogilist mitte surmavat relvastust(?) ja kõige kaasaegsemat tehnikat mida EL-is toodetakse
http://news.liga.net/news/politics/3117 ... _dengi.htm
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: andy00 ja 3 külalist