Äkki leidub?

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Äkki leidub?

Postitus Postitas kalle »

tere,

Siia väike küss, äkki kellelgi leidub, kuigi ei usu eriti:-)

Sissejuhatuseks:
Nimelt mul mõnda aega seisis Revelli 1/72 Lancaster (tammipurustaja variant)... tegelikult mingi vana Monogram, kuigi nüüd ostetud uues Revelli karbis. Lühidalt öeldes selline käkk, et viska ahju.. Polnud seda plaanis tehagi.. eriti kui Hasegawa samas mõõdus asjad saada... hind muidugi..jne.

Ok, aga nüüd ükspäev mõtlesin, et siiskisiiski vaataks õige, mida ma suudan sellest plönnist kokku keerata, et kui tuleb midagi välja, siis endal hea meel kui tead milline käkk algul oli. No see roheline asi on ikka paras masendus, aga siiski sai sellest lennuki moodi asi.. kuigi aega ja pahtlit läks... mitte vähe.

Ok nüüd lõpuks asja juurde.. kabiini sisu on sel karbil pea täeisti puudu ja üritan seda veidi ikka ise teha. Sellega seoses otsin 1/72 RAF mingit söövitusete komplekti, kus oleks istmete turvavööd peal. Mul igasugu Eduardi söövitusi leidub, aga õiget pole ja pole ka poodides... tellida ei viitsi oodata.

Äkki kellelgi juhuslikult vedelb mõni poolik 1/72 söövituste leht, või terve komplekt üle, kus kasvõi ühed rihmad peal.. Kõik kõlbab, poolik, katki ülejäänud.
Kuna kabiin siiski väike, olen nõus sohki tegema ja panen mingid muud kui õiged Lancasteri rihmad kui saaks, ikkagi annaks juurde. Karbis olnud mehed lendasid laias kaares prükkarisse, need olid õudus ja midagi olen suutnud ise nikerdada.. näidikute paneel nt, aga need rihmad oleks abiks, need paistaks välja, kui iste on tühi. Niisiis...äkki leidub.

No küll keerutas teksti kokku väiksese asja ümber, sry:-) aga kui siiski, siis es abiks ehk nii parem

Kk
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Aidata ei saa, st sobivat söövituskomplekti ei ole.
Aga üks mõte küll, vaatasin noid rihmasi netist (eduard 73011) , nood kole lihtsad, äkki oleks mõistlik need ise teha? Materjaliks sobib üsna hästi vana hambapasta tuub, see plekist variant, seda saab päris kenasti painutada ja augukesi saab näiteks nõelaga vajutada. Äkki on abiks :roll:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No see pani minu mõtte ka liikuma - osadel veinipudelitel on korgi ümber hästi õhuke seatina - või mis ta õieti ongi - kate, seda võiks vist kah proovida kasutada?
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

tänan loomingulise mõtlemise äratamise eest:) tuubi plekist sain mind rahuldava tulemuse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline