Viktoriin
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Re: Viktoriin
Ei ole Oberth ega ka Von Braun.
Juhuse tahtel ... võtab nüüd lahti värskelt ilmund TM-i ja vaatab järele. Tõsi, seal on kirjavigga zeez.
Juhuse tahtel ... võtab nüüd lahti värskelt ilmund TM-i ja vaatab järele. Tõsi, seal on kirjavigga zeez.
Hmmh, seal kõik meie pakutud variandid sees - ainult Friedrich Wilhelm Sander puudu... Aga tema puhul pole ka asi 100% kindel. Rohkem sai tuntuks rakettmootori autole paigaldamisega 

Ega ometi Tsiolkovski?
Ma ootan juba huviga õiget vastust. Ega kõigega ei jõua ju elus tegeleda, et nimed meeles püsiks.
Selleks pead Kilo Tangot torkima, ta eriti vist seda lõime ei kontrolliHydrazine kirjutas:Ma ootan juba huviga õiget vastust. Ega kõigega ei jõua ju elus tegeleda, et nimed meeles püsiks.

Olgu, segame jälgi veidi. Ma siiski vaatasin ühte raamatut ja pakun ühe nime veel
Peruu'lane Pedro Paulet.

Sa unustasid algse küsimuse - taheti eurooplastHydrazine kirjutas:Olgu, segame jälgi veidi. Ma siiski vaatasin ühte raamatut ja pakun ühe nime veelPeruu'lane Pedro Paulet.

Küsimus oli: Kes lennutas esimesena Euroopas vedelkütusega raketti.Some kirjutas:Sa unustasid algse küsimuse - taheti eurooplastHydrazine kirjutas:Olgu, segame jälgi veidi. Ma siiski vaatasin ühte raamatut ja pakun ühe nime veelPeruu'lane Pedro Paulet.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Hahaa
ma ju ütlesin, et segame jälgi veidi. Mul õige vastus hakkab juba koitma, aga ega ma ei pea nii isekas olema, las teised ka proovivad.

- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Unustasin vahepeal teemat vaadata. Tööl kiire. Sry. Sanderit pidasin tõepoolest silmas. On üsna tõenäoline, et ta tegelikkuses selle raketiga maha sai ehhkki sellist kõva tõestusmaterjali välja käia tõepoolest ei ole. Some käes siis järg.
Heake küll... USA kõrgeima auastmega sõjaväelane? Nimeliselt palun. 

Neid on päris palju ju neid nimesid, katsu neid kõiki nii suure armee puhul meeles pidada.
Aga... George Washington?
Nii ruttu arvati trikiga küsimus äraHydrazine kirjutas:Neid on päris palju ju neid nimesid, katsu neid kõiki nii suure armee puhul meeles pidada.

1976a seadusega jääb ta alatiseks kõrgeimaks ohvitseriks: http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/STATUTE-90 ... Pg2078.pdf
Küsi.
Ma hetkel ise ei küsi, pole head küsimust ajukolus. Annan järje vabaks.
Kuna soovijaid ei ole, siis panen enda poolt ühe piltmõistatuse. Mis lennumasina kabiinist pärineb see instrumentidepaneeli pildifragment?
- Manused
-
- CockpitFragment.jpg (160.51 KiB) Vaadatud 5422 korda
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist