M: Kinkston fliis.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
M: Kinkston fliis.
Kinkston fliis,uus.Pikkus õlast 64 cm.Laius 2x53 cm.Varrukas õlast 60 cm.52/176-182.Hind 25 eurot + postikulud.Ideaalne metsamehele.Rohelist värvi.
Viimati muutis eastwest66, 17 Okt, 2014 8:33, muudetud 4 korda kokku.
Re: M: PIIRIVALVE FLIIS.UUS !!!
Kas keegi seletaks mulle, kuidas Politsei- ja Piirivalveameti (PPA) töötaja tohib müüa talle väljastatud varustust? Küll PPA väljastatavaid saapaid, kombesi ja nüüd fliisi? Kas oleks praegu õige hetk teha avaldus PPA sse ja oodata lahendit? Neid müüjaid ju siin rohkemgi olnud. Kas adminnid võtaksid asja ise ajada või suhtlen ise veebipolitseiga?
Re: M:FLIIS.UUS !!!
Isik ei ole seda varastanud. Kui ausalt sai, siis võib ka müüa. Administraatoril paluks Seiklusesugused koputajad-pealekabajad foorumist eemaldada.
"Ausalt sai"
Sai ausalt riigilt oma varustuse ja nüüd müüb selle maha... OK, teen avalduse politseile ära ja vaatame, mis edasi saab. Siiralt loodan, et tuleb kohtulahend ja riigivara müümise kohapealt pilt selgem.
Seniks head tervist PPA ja KL (riigi) vara edasimüüjatele.

Seniks head tervist PPA ja KL (riigi) vara edasimüüjatele.
Mis teema üldse on?? Wtf fliis mida ei tohi müüa??? Pilti pole, miskit peale mõõtude ja hinna ka mitte... Ja "... odavalt ja kohe ostasse edasi", ärimees Seiklus kurjustamas?? Ilmselt on mul esimene seeria sellest kinost vaatamata jäämud, nii et valgustage lollakat kameraden 

Viimati muutis Invaliid, 16 Okt, 2014 22:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasuta olemasolevaid ressursse ja ära looda.
Teema selles, et mul kõrini sellest, et riik väljastab sulle varustuse ja see müüakse maha. Tahan lahendit, et see on OK või ei ole OK. Saatsin teabenõude koos müüja nime ja ametikohaga vastavatesse organitesse ja ootan nüüd vastust.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Re: M: Kinkston fliis.
Müüdud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline