Venemaa majandus ja sanktsioonid I

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas PaganHorde »

kaugeltuuriv kirjutas:http://censor.net.ua/news/309713/evroso ... ssii_v_vto
EL siis alustanud ka advokaadimänge nagu Kreml seda teeb,hagi Venemaa vastu WTO-sse antud,tõkete seadmise kohta kaubandusele.Võtame aga viina Kremli seltsimehed edasi.Küll see Zirik Zirinovski GUMIS käib ära,kui talle taskuraha antakse.Olen isegi sealt kunagi viina poest Zolotoe Kolzod ostnud,maa pole pikk sellel jooksupoisil joosta.Ehk tongi all mõtlevad veel midagi välja ,mis kaubanduspartnereid rohkem vihale ajab.
Ma juba ammu ootasin seda, Venemaa ise rikub wto-s reegleid ja siis annab teisi kohtusse. Lääs võiks ja tõenäoliselt alsutabki venelaste endi trikkide kohaselt nende kottimist.
metroo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metroo »

Mingi jebola on lahti Narva piiril. Järjekord olevat 5 kilomeetrit, oodata tulevat 15 tundi ja vihane rahvas on moodustanud elava kilbi, et tõkestada ametitõenditega vehkivaid FSB-lasi ja valitsusametnikke, kes iga hinna eest soovivad Eestisse pääseda.
Äkki on see seotud välispasside ärakorjamise kampaaniaga?
http://rus.delfi.ee/daily/virumaa/na-ro ... #c47117720
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Järjekord olevat 5 kilomeetrit, oodata tulevat 15 tundi ja vihane rahvas on moodustanud elava kilbi, et tõkestada ametitõenditega vehkivaid FSB-lasi ja valitsusametnikke, kes iga hinna eest soovivad Eestisse pääseda.
Nad on natuke hiljaks jäänud kurjuseriigist pagemisega. Sealpool ongi varsti nii vist et nagu vanadel "headel" nõuka aegadel oli et riigist välja said vaid suurimad peelakkujad ja kgbiidid. Mingi hetk teevad ka rahareformi ära. Võtavad uue rubla käibele ja neid uusi antakse vaid jaopärast.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

lmselt ikka seoses kohe tulevate suurte pühadega ja vaja toidukraami tuua. Järjekord tekib tavaliselt Narva-1 piiripunktis ehk maanteesillal. Narva-2 piiripunktis kust kaupa üle tuua ei tohi, tatsab mõni üksik vanamutt kiriku poole.

Ma ennustasin siin kunagi, et Kremlist tuleb mingi aeg ukaas "Lubamatu hooletuse kohta piirikontrolli teostamisel", mõned pagunid lendavad ja toidukraami ei tohi enam Venemaale vedada. Näib aga, et saab olema vastupidi. Paar-kolm nädalat tagasi tulin öösel Venemaalt ja sillal käis eriti vilgas elu. Kõhetud kogud, kapuutsid peas kappasid pooljoostes pakikärudega. Koormaga Venemaa poole ja tühjalt tagasi. Ma imestasin, et püha taevas, kas nüüd on kogu Narva narkarid tööle pandud? Kohalikud ässad seletasid, et jah - kui vaja tassitakse terve rekkatäis toitu ööga üle piiri. Öösel sellepärast, et siis on muud rahvast vähe liikvel ja jõuab rohkem otsi teha.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Rekkatäis on suure äri jaoks väike teema. Kas piirivalve neid väikseid kaubakärusid ka kontrollib või saab puhtalt üle? (Ma olen piiri vaid kaugelt näinud)
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Eks nad ikka vaatavad, aga imelikul kombel ei huvita toidukraam kedagi.
Seljas vedamise mõte on rohkem selles, et kuni autoga järjekorras seisad jõuab käsikäruga vähemalt viis korda üle käia ja kraami ootavasse kongi toppida.
aht0
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aht0 »

PaganHorde kirjutas:
Järjekord olevat 5 kilomeetrit, oodata tulevat 15 tundi ja vihane rahvas on moodustanud elava kilbi, et tõkestada ametitõenditega vehkivaid FSB-lasi ja valitsusametnikke, kes iga hinna eest soovivad Eestisse pääseda.
Nad on natuke hiljaks jäänud kurjuseriigist pagemisega. Sealpool ongi varsti nii vist et nagu vanadel "headel" nõuka aegadel oli et riigist välja said vaid suurimad peelakkujad ja kgbiidid. Mingi hetk teevad ka rahareformi ära. Võtavad uue rubla käibele ja neid uusi antakse vaid jaopärast.
Venemaal on pühad, järjekordselt kestavad ka kurat teab kui kaua.Esimesest neljandani vist, rahvamass hakkas liikuma juba 30-31.. Iga jumala kord on keberniit järjekordadega. Kui püha(d) satuvad keset nädalat(kolmap/neljap) , siis sealmail on kombeks anda vabaks kõik päevad kuni järgmise nädala alguseni.

Lambist meelde tulevad pühad ilma kontrollimata : enne uut-aastat, 22-23'nda veebruari paiku (isamaakaitsjate päev(ad)), enne naistepäeva, maipühade aeg, seitsmenda ja viieteistkümnenda juuni vahel (Venemaa Päev või nädal või midaiganes), endised oktoobripühad mis liikusid nüüdseks novembri algusesse.. pmst, unustage ära sujuv piiriületus.. Peamiselt Piiterist või Leningradi oblastist tulevad turistid Eestisse puhkama. Tallinna või kuskile spaadesse/sanatooriumitesse (N-Jõesuu/Toila). Osturalli ka loomulikult (taxfree).

Arvestades et nüüd pole ka piiripunkti kui sellist (endiste terminalide asemel on maa sees augud) ja kogu piiriületus on kokku surutud vanasse veoautode tolliterminali (1 rada sõiduautodele, 1 veoautodele, 1 bussidele kummaski suunas) siis on seal tõenäoliselt totaalne ummik. Ega kohalike "ärid" ja üle piiri "rallitamine" saa ka ju seisma jääda, eks see ajab täiendavalt emotsioone üles (need vaatavad turiste kui segavat ja takistavat faktorit)

Hea meel et puhkenädal juhtus.
PaganHorde kirjutas:Rekkatäis on suure äri jaoks väike teema. Kas piirivalve neid väikseid kaubakärusid ka kontrollib või saab puhtalt üle? (Ma olen piiri vaid kaugelt näinud)
Tollitöötajate rida. Piirivalve kontrollib inimesi ja sõidukeid. Kaup jääb tollitöötajate vastutusalasse kui nad on kohapeal olemas. Käivad kõlakad et Venemaa võtab indiviidide kaubaveoga ka uuest aastast midagi ette (jaanuarist piirama), kuipalju selles tõepõhja ei oska arvata.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Eesti tolli väljavedu ei huvita. Mida rohkem veetakse seda parem Eestile!
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Ok ma saan aru et pühad, aga mida krdit nad siitpoolt ostavad? Olen nagu aru saanudet ida pool on toit, alko jm odavam kui siin? :?
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

PaganHorde kirjutas:Ok ma saan aru et pühad, aga mida krdit nad siitpoolt ostavad? Olen nagu aru saanudet ida pool on toit, alko jm odavam kui siin? :?
Toit kindlasti ei ole.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

maksipoiss, ää nüüd seda "meite propagandat" ka niipalju usu. Ei ole nad seal Venemaal juba näljas ja hinnad lakke kerkinud. Hinnatõus on olnud mõningane, peamiselt importkaubal. Kuna seal palgad väiksemad, siis veel ka tootmiskulud väiksemad ning tõusnud on vaid mõningate omamaiste kaubaartiklite hinnad. Seega üldhinnatase ikka madalam, kui Eestis.
Unforeseen consequences
aht0
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aht0 »

Some kirjutas:Eesti tolli väljavedu ei huvita. Mida rohkem veetakse seda parem Eestile!
Üldjoontes jah aga teatud tingimustel siiski puistavad. A lá "tuttav eelnevalt millegagi vahelejäänud nägu", koer reageerib, tüübid ise tahavad midagi deklareerida.

Narva-1/2 punkte enam ei ole. Löödi kokku, nüüd on lihtsalt Narva PP.

Toitu ostetakse Eestist usinalt. Käibemaksu võrra saab siit veel odavamalt ja hoolimata ametlikust propast, kvaliteet on parem

Toidu kärudega ülevedu öösel? Pigem kaltsud. Mikrobussiga tuuakse merekonteinerist manti, pargitakse buss jälakäijate kontrollsoojaku lähedale ning poisid annavad päkkadele valu.
Kasutaja avatar
Rügaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rügaja »

Huvitav oleks neid (sala)kaubavedajate kotte näha, et mis kaupade kokkuahmimine idanaabrit nüüd huvitab. Kas valmistutakse karmiks toiduvaeseks talveks (juust, suitsuvorst, kilud, küpsised, või, konservid) või veetakse äritegemise jaoks kõrgkihile luksnäksi (lõhe, forell, konjak, krevetid, teod, fileelõigud).
Viimasel juhul pole olukord kuigi terav ning võib loota, et rikkam Vene ülemkiht üritab Kremli peatselt mõistlikumasse suunda lükata.
Seevastu esimesel juhul tuleb karta Šenderovitši jutu süngemapoolsete ennustuste realiseerumist. Ehk siis Kremlist lükatakse sõda täie auruga käima. Ja et asja veel hullemaks ja segasemaks ajada, siis ka mujal kui Ukrainas. :?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kulgeja ja 5 külalist