Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

sinivarrukas kirjutas:No ma ei tea millest siin pasundada ja halada... No peeti kinni, no küsiti dokumente, mis siis? Olgugi, et paljusi dokumente enam kaasas ei pea kandma, on enamusel inimestel ikkagi kogu kupatus kaasas, minul kaasa arvatud. Harjumuse asi vist. Teine põhjust selles, et teiste ja enese aega raisata ning oodata kuna kompuutrist andmeid kontrollitakse, milleks...? Eks nad sellele loodavadki. Naljakas on hoopis see, et 44 aastasena hädaldad nagu 16 aastane... Või, et auto oli veel värskelt värvitud :lol: ...? Mis siis saab kui sõtta vaja minna on ja mõni sulle veel käske ja korraldusi hakkab jagama?
Kallis kamraad, minu tausta sa tead, sellega vist probleeme pole :wink:. Ei ulu ega hädalda, ei oskagi seisukohta võtta, nutta või naerda, pigem istun :lol:. Niimoodi balansseeringi vihastamise ja naeru vahel. No ei ole normaalne, et minu käest küsitakse korduvalt dokumente, mida EI pea kaasas olema. Tulevikus lasengi abielutunnistusest koopia teha ja pistan selle kah näppu, vahet pole ju, küsida võib kõike!

Ja mida ma siis pasundasin ja halasin, nalja teeb tagantjärgi lihtsalt, nagu venemaal elaksime :twisted:.
sitt päev, kellele kurdad
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

jackpuuk kirjutas:
sinivarrukas kirjutas:No ma ei tea millest siin pasundada ja halada... No peeti kinni, no küsiti dokumente, mis siis? Olgugi, et paljusi dokumente enam kaasas ei pea kandma, on enamusel inimestel ikkagi kogu kupatus kaasas, minul kaasa arvatud. Harjumuse asi vist. Teine põhjust selles, et teiste ja enese aega raisata ning oodata kuna kompuutrist andmeid kontrollitakse, milleks...? Eks nad sellele loodavadki. Naljakas on hoopis see, et 44 aastasena hädaldad nagu 16 aastane... Või, et auto oli veel värskelt värvitud :lol: ...? Mis siis saab kui sõtta vaja minna on ja mõni sulle veel käske ja korraldusi hakkab jagama?
Kallis kamraad, minu tausta sa tead, sellega vist probleeme pole :wink:. Ei ulu ega hädalda, ei oskagi seisukohta võtta, nutta või naerda, pigem istun :lol:. Niimoodi balansseeringi vihastamise ja naeru vahel. No ei ole normaalne, et minu käest küsitakse korduvalt dokumente, mida EI pea kaasas olema. Tulevikus lasengi abielutunnistusest koopia teha ja pistan selle kah näppu, vahet pole ju, küsida võib kõike!

Ja mida ma siis pasundasin ja halasin, nalja teeb tagantjärgi lihtsalt, nagu venemaal elaksime :twisted:.
Peab ikka igav elu olema , et selliste asjade pärast üle 5 minuti oma pead vaevata.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

On nüüd mulle maximaalne puu pähe kukkunud vai, mis? Neid seiklusi on 3 lehekülge, kui viitsiksin siia kribada. Sai ju naljarubriiki kribatud, ,mõni aga leidis isikliku puutekoha. Kui lugupeetud kodanik arvab, et minuga on käitutud väga asjalikult, siis palun põhjendused privasse, ärme hakkame teemat risustama. Teema on ikkagi "nali".
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

On minulgi olnud kokku puuteid politseiga, mis tagantjärgi on naljakad.
Juhtusid need 19 aastat tagasi

Mai või juuni kuu. Lähen ma tööle, et kella kuueks tööl olla. Reede hommik.
Kuulen, et taga liigub vaikselt üks auto. Mõtlen, et kui neil on minuga asja, küll nad siis märku annavad.
Sõidab mööda. Näen, et politsei. Peatuvad nii 15 meetrit enne mind. Kui autoni jõuan, tehakse uks lahti
Politsei "Kus see roheline Opel on?"
Mina "Milline roheline Opel?"
Politsei "No see, millega terve öö ringi sõitsid."
Mina "Ma ei ole ühegi rohelise Opeliga öösel ringi sõitud"
Mõttepaus ...
Politsei "Aaa, sa istusid siis kõrval."
Mina "Ma enda teada magasin terve öö ja nüüd ma lähen tööle"
Vaadati mõtlikult ja pandi uks kinni ja sõideti minema.

Pidu sõbra juures. Mingi hetk tekkis soov tüdruku juurde sõita.
Tellin takso. Järsku näeme politsei autot, vilkurid vilkumas. Enne ühte järsku kurvi.
Takso sõidab edasi ja kurvis oli teine politsei auto ja peale kurvi veel kolmas ning üks auto põllu peal.
Oli kurvist otse pannud.
Meid peeti kinni. Politseinik rääkis taksojuhiga, see siis väljus taksost. Jäin teda ootama.
Juhi uks tehti lahti ja politsei pistab pea sisse ja küsib "Kus siis teised on?"
Mina "Kes teised???"
Politsei "No need, kellega te siis bambusesse panite?"
Mina "Ma ei tea sellest midagi."
Pandi uks kinni, takso juht tuli veidi aja pärast sisse ja ma sain lõpuks tüdruku juurde.
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

"Ole hell" Sai õeldud esimine kord kui puhuma pandi. Pärast taheti vereproovi ka :D
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
holt
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas holt »

Aastate eest ühe järjekordse Erna Retke lõppemise järel kroonu Unimogiga sõit läbi Kose. Kose tanklas käidi tookord Kautlast antud bensiinitalongidega enne koduteele asumist uuesti paake täitmas. Asulasse sissesõidul aktsioon "kõik puhuvad". Puhusin. Peale tankimist kodu suunas startinud, trehvasin esimese kurvi taga jälle sellelesamale aktsioonile tema teises servas. Pidasin siis uuesti kinni, kruvisin akna alla ja, olles juba selle kruvimise ajal oma suu lausa teatraalselt kõrvuni venitanud (et igale lollile oleks arusaadav - nüüd hakkan nalja viskama), pooleldi küsin, pooleldi nendin: "Noh, politseil on nüüd siis omal õhk ikka juba päris lõplikult otsa saanud, et kõiki inimesi hästi kõvasti ja lausa mitu korda puhuma sunnitakse?" Tüüp vahib mulle pisut kohlasel ilmel alt üles otsa, peas toimuvad tal ilmselt mõned kiired liitmised-lahutamised ja järsku jõuab ta nende tehetega ootamatu vastuseni: "Kas te juba puhusite?...ee...eeei ega siis ei ole teist korda enam vaja." Ja lastigi ilma puhumata edasi sõita :D
jackpuuk
Liige
Kontakt:

holt kirjutas:Aastate eest ühe järjekordse Erna Retke lõppemise järel kroonu Unimogiga sõit läbi Kose. Kose tanklas käidi tookord Kautlast antud bensiinitalongidega enne koduteele asumist uuesti paake täitmas. Asulasse sissesõidul aktsioon "kõik puhuvad". Puhusin. Peale tankimist kodu suunas startinud, trehvasin esimese kurvi taga jälle sellelesamale aktsioonile tema teises servas. Pidasin siis uuesti kinni, kruvisin akna alla ja, olles juba selle kruvimise ajal oma suu lausa teatraalselt kõrvuni venitanud (et igale lollile oleks arusaadav - nüüd hakkan nalja viskama), pooleldi küsin, pooleldi nendin: "Noh, politseil on nüüd siis omal õhk ikka juba päris lõplikult otsa saanud, et kõiki inimesi hästi kõvasti ja lausa mitu korda puhuma sunnitakse?" Tüüp vahib mulle pisut kohlasel ilmel alt üles otsa, peas toimuvad tal ilmselt mõned kiired liitmised-lahutamised ja järsku jõuab ta nende tehetega ootamatu vastuseni: "Kas te juba puhusite?...ee...eeei ega siis ei ole teist korda enam vaja." Ja lastigi ilma puhumata edasi sõita :D
Sa oled sama rumal kui mina, kohe otsid seiklusi kannika peale :lol:.
kuusikuj
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kuusikuj »

Päris pikalt oli lugemist, väga super.
[url=http://www.ebtherm.ee/tooted/ventilatsioon]Ventilatsioon EbTherm-ist[/url]
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

OK. Kirjan ühe väga vana loo veel. Vbl pole jutustades nii naljakas kui Live`s see toona oli.

Aasta siis võis olla kas 90 või 91.

Taustaks:
Rakvere linn. Soomlased ehitavad uut lihakombinaati. Kõik vähegi mõeldavad kohad, kus alkot pakutakse on neid igal jumala õhtul puupüsti täis. Soomlased omakorda tõmbavad nagu kärbsepaber ligi igasugu kahtlast seltskonda - Viru ärikatest Lenska prostideni. Nemad hõivavad soomlastest vabad iste- ja seisukohad. Ida pool Rakveret möllavad Permikad, läänes Linnuvabriku gäng. Läbi käiakse rääkimas neutraalsel pinnal Rakveres, Võsul Neptunis, Neerutis (Pariisis - küla selline) Eesti esimeses topless baaris või siis Toolse baaris.

Selline kirev eluke siis selles väikeses linnakeses, mis kubises igasugu kriminogeensest elemendist.

Moodsad olid toona igasugused taksokooperatiivid. Kirsi, Mõmmi, Pähkli, Esra....
Mina siis kah muudkui sõitsin seda erataksot. 1988 olin tulnud NA-st koju. Seal tegin D kategooria ja lubadesse läks ühe korraliku nõukaarmee duhhi kiilakas pilt. Load välja antud Moskvas. "ГАИ МВД УВД (või misiganes seal oli) города Москвы" pitsat sees ja puha.

Seisan siis mina mingil nädalavahetusel oma taksoga (zigull 07) jälle ühe kõrtsi ees õhtul hilja. Peale tahab tulla kuus reisijat. Mina räägin neile, et neli võtan. Seltskond üritab mulle auku pähe rääkida, et võtaks kuus. Auto juures käib päris kõva lärm ja läbirääkimine, kus nokastanud tegelased kätega vehivad ja kõvahäälselt oma seisukohti tutvustavad.

Läheb enampakkumiseks. Ühel hetkel on pakkumine niivõrd hea, et otsustan kogu seltskonna peale võtta.
Tükk aega pressitakse rahvast ühelt ja teiselt poolt sisse. Auto kõigub kahte lehte. Lõpuks saavad kõik hädalised sisse.

Auto käima, käik sisse ja pärast esimest 5 meetrit järsku ees värvimuusika.
Vaatan, krt sini-valge politsei zigull seisab selsamas. Kuidas ma seda küll ei näinud! Need ju vaatasid pealt, kuidas mulle rahvast muudkui sisse pressib!
Jään seisma. Seltskond jääb ka autos jube vaikseks järsku.
Ligi astub erariides tegelane. Inspektor Kink (nimi võib olla muudetud :wink: ), palun Teie dokumendid.

Mina räägin, et olete erariides, kust mina tean, et Te politseinik olete? Äkki on Teil dokumente või miskit?
Inspektor Kink köhatab kohmetult, pobiseb "kohe, kohe... jah....kohe" ja lippab politseivärvides ziguli manu.
No oma 5 minutit ei midagi. Sõida või minema :lol:

Siis tuleb politsei auto juurest teine mees. Politsei vormis ja puha. Tutvustab: "inspektor see ja teine".
Minu kõrval istuv turske nokastand vend küsib: "aa dokumendid on?". Politseinik vahib tobeda näoga aknast sisse kaasvestleja poole ja hakkab rinna/põuetaskust dokumente kobama. Kobab ja kobab aga ei midagi.
"Oodake" ütleb ja lippab politsei auto juurde tagasi. Ma sõiman venda oma kõrval, et see vait oleks ja suu peaks. Niigi asi peppus meil.

Tuleb siis vormis politseiniku härra tagasi ja näitab töötõendit läbi avatud akna.
Mina kougin oma dokumendid kah välja ja annan politseiniku kätte.
See vaatab siis neid ja on kuidagi nagu kohmetunud või nii. Tammub jalalt jalale ja puterdab mu hoiatustalongi maha. Võtab siis taskulambi ja hakkab seda maast otsima. Mul see vend kõrval teeb ukse lahti ja kobib autost välja ning kukub pröökama: "Krt kui kaua me siin peame veel seisma ma ei saa aru ah? Kodanik poliseinik, meil muideks on jube kiire. Kas te ei saaks veidi kiiremini seda asja ajada seal joptvaju?"

Politseinik otsib endiselt minu juhilubade hoiatustalongi ja ei vasta, kuid see on ilmselt lennanud auto alla.
Lahti läheb minu auto juhipoolsest vastasküljel tagauks ja välja sõna otseses mõttes kukub teine nokastanud reisija. Vannub ja ropendab kõval häälel, ning loivab politsei manu, laseb käpukile ja hakkab auto alt talongi otsima.
Otsivad siis politseiga kahekeisi. Ma räägin, et äkki sõidan veits edasi või tagasi? Ei Ei juba saime kätte teatab politseinik kohmetunult-rõõmsalt ja tagauksest väljunud reisija tõuseb suu kõrvuni peas püsti talong näpus, ning annab selle minu kätte. Ma pakun seda uuesti politseinikule. Minu kõrval enne istunud vend lööb jälle kisa lahti, et mida pekki siin on nii kaua lugeda nii väikese peberi pealt.

Politseinik ei võta pakutud talongi, vaid vaatab taskulambiga minu kiilakat pilti lubadel ja siis mulle otsa. Siis jälle seda pilti ja siis jälle mind, mõtleb veidi ning ulatab lõpuks kohmetunult tagasi mulle mu load ja tehnilise passi (mida ta ei vaadanudki), ning ütleb: "Nojah. Hea küll. Nojah. Head teed siis. Nojah".

No ma ei lasknud seda endale teist korda enam ütelda.
:lol:

Rohkem pole ma ausõna huligaanitsenud sedaviisi mitte kunagi :!:
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jalutu »

Fucs kirjutas: 1988 olin tulnud NA-st koju. Seal tegin D kategooria ja lubadesse läks ühe korraliku nõukaarmee duhhi kiilakas pilt. Load välja antud Moskvas. "ГАИ МВД УВД (või misiganes seal oli) города Москвы" pitsat sees ja puha.

...

Rohkem pole ma ausõna huligaanitsenud sedaviisi mitte kunagi :!:
:lol:
8)
Usu Sind jah... :lol:
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
mart69x
Liige

Postitus Postitas mart69x »

Pilt
Tänane kord sisuliselt tähendab seda, et riik võib otsustada, et kõik elanikkonnast peavad tõestama, et nad ei ole rasedad ja rasedustest selleks ei kõlba, samas kõlbab ostutsekk 5 kuud tagasi ostetud kondoomile.
tunexdore
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas tunexdore »

Karu ja jänes lähevad sõjaväkke.
Jänes läheb komisariaati sisse, tuleb välja ja on omadega ilgelt närvis.
Karu: Sind ei võetud sõtta?
Jänes:Ei võetud,ja tahad teada miks?
Karu:Ja.
Jänes:Vaata mäletad kui sa lõid mult ühe esihamba välja?
Karu:Ja.
Jänes:No nüüd nad ütlesid et ma ei vasta euronõuetele ja olen ebastandartne jänes.
Karu sügab kukalt ja ütleb:Löö mul ka üks välja, et äkki mind ka ei võeta.
Jänes pole kade ja paneb igasuguse paugu karule. :lol: :lol:
metssiga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metssiga »

tunexdore kirjutas:Karu ja jänes lähevad sõjaväkke.
Jänes läheb komisariaati sisse, :lol: :lol:
Kas sa näe, komissariaadi-mehed ilmunud siia. Sõjaväekomissariaadid likvideeriti Eesti Vabariigis 1991. aastal.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Nali ju poolik :dont_know:

Lõppeb niiviisi:

Jänes võtab pooliku tellise ja taob karul sahtli tühjaks. Karu kalpsabki rõõmsa meele ja verise suuga komissariaati ennast ebastandardsena arvele võtma.
Jänkuonu oota komissariaadi juures võsas ja tunnikese pärast karu sealt ka naaseb. Hõikab siis karule: "Oi, kuidas läks?"
Karu vastab pahuralt: "No ei võetud jah."
"Hammaste pärast?"
"Ei, mul on lampjalad."
professional retard
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

see nali täpselt nagu mu klassivennaga juhtus - hankis endale mingi paari tuhande krooni eest (üheksakümnendate keskel) mingi südamerikke paberi, med. komisjonis oli aga üks arst enne seda õiget närviarst, kes tunnistas klassivenna kõlbmatuks sünnitrauma tõttu (mis oli ka reaalne ja suht tõsine)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist