Tuli vist nutt peale austraalias...
http://youtu.be/n_2j6w9t6BA
Eeee... ära tule meile siin pada ajama! Sina valisid poe... Kas Sa ep ole kursis, et poode on kahte sorti: ühed on iminestele ja teised inimestele. Mu esmasündinu õpetas mulle neid sõnu kui pisike oli. Ütle veel, et lapsesuu ei valeta!jackpuuk kirjutas: Kahjuks oli selle valiku puuduseks see, et peded, kes riideid disainivad, need ei tea, et naisterahvastel on rinnad, mida nad tahavad kah jope sisse mahutada. Lukk käib kinni rindade alla ja rohkem mitte üks kriips ülespoole.
Lihtsalt "raske õppustel, kerge lahingus" põhimõtte eluline rakendus.Some kirjutas:Pole küll väga militaarne aga... Millega tänapäeva lasteaedades õieti tegeletakse?
Pildimaterjal on huvitav. Karud laevad akusid suletud süsteemis.diesel kirjutas:esmapilgul igati asjalik ja viisakas kontaktandmete lehekülg.
kas ma ei saa naljale sugugi pihta või on sul ehk vale link pandud?
Huvitav, kui ma päeval vaatasin, siis nägin akusid laadivate karude pilti, aga mõni tund hiljem juba telefonitoru. Ise veel imestasin, et kui usinalt Ida-Virumaa lasteaiakasvatajad militaarnetti loevad ning kui operatiivselt suudavad reageeridadiesel kirjutas:karusid ja akusid ma ei näe. vaatsi just kogu lasteaia lehe läbi. ja lisaks proovisin virevoksiga ka. ei miskit. ju siis on kuskil mingid pildid, mida mulle ei näidata. no tont temaga. rohkem teemat ei risusta.
Muidu hommikul nägi lehekülg välja nii (mul halb harjumus imelikke asju nähes screenshotte teha):vanahalb kirjutas:Huvitav, kui ma päeval vaatasin, siis nägin akusid laadivate karude pilti, aga mõni tund hiljem juba telefonitoru. Ise veel imestasin, et kui usinalt Ida-Virumaa lasteaiakasvatajad militaarnetti loevad ning kui operatiivselt suudavad reageeridadiesel kirjutas:karusid ja akusid ma ei näe. vaatsi just kogu lasteaia lehe läbi. ja lisaks proovisin virevoksiga ka. ei miskit. ju siis on kuskil mingid pildid, mida mulle ei näidata. no tont temaga. rohkem teemat ei risusta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist