Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
Sekeldaja
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Sekeldaja »

Fucs kirjutas:Donetski "Kiievski" rajoon jäi tule alla.
Киевский район Донецка попал под обстрел 17.01.2015 16:28
Киевский район Донецка попал под обстрел, - сообщают очевидцы.

По их словам, снаряды упали в районе улиц Полиграфическая, Экономическая и Политбойцов.

«Снаряды легли возле трамвайной остановки на Полиграфической, возле старой автостоянки и возле базы. В трех местах пробита газовая труба. Газ шипит, не знаем, что делать. В аварийной говорят: «Боевые действия, извините», - рассказывают жители района.

В настоящее время в близлежащих домах нет света и водоснабжения. О жертвах и разрушениях данных нет.
http://www.ostro.org/donetsk/society/ne ... d=noscript
Kiievi rajoon on seesama, kus veebikaamera asub. Loetletud tänavad sellest umbes poolteist kilomeetrit kirdes, kaamera järgi paremal vaateväljast väljaspool.

Kas kellelgi on käepärast teise kaamera linki, mis sealtsamast linna poole näitas ja kõvema heliga oli? Plahvatuste sähvatused peegeldusid kaamera ees puude ja majade peal umbes kella viiest päris selgesti ja mingi "komeet" tuli lennuvälja poolt ja kadus ka selja taha. Otse ees jäi suur osa vaatevälja elamurajoonist just praegu pimedaks.
JTatikas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JTatikas »

Kui vastab tõele, et UT on ukrainlastel palju haavatuid ja abi saatmine on pm surma minek, kas poleks parem seal alla anda? Kui siiani jooksid mardikad vastu seina, siis nüüd on olukord risti vastupidine ja ainuke tee Peski ja UT vahel on vene suurtükitule all. Kordub ju Illovaisk, kus abi ei jõudnud kohale, sest enne jõudsid venkud jaole. Samas ma küll ei tea, kuidas see alla andmine täpselt välja näeks. Kui ameeriklaste radarid juba kasutusel, tuleks neid seal juba kasutada, hoida vastase suurtükitule asukohti tule all ja oma mehed ära tuua. Seejärel tuleks tunnike oodata ja kui mardikad teevad UTs võiduvideosid, koht Totškadega maatasa teha.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

Kommentaar Postimehe artikli juurest:
http://www.postimees.ee/3059687/kiiev-d ... trolli-all
Поскольку в аэропорту нет женщин и детей, которых можно поставить впереди себя, вежливым рассиянам очень трудно там воевать..
-
Моторола - реально чоткий пацан и крутой вояка. Он в одном только Донецке штурмом взял 92 аэропорта!
-
Шойгу смотрит в зеркало, закрыв погоны руками:
- Вот так - дурак дураком...
Убирает руки с погон:
- А вот так - Министр обороны Российской федерации!
-
Mало кто уже помнит, но Милошевича:
а) выбрали сербы
б) свергли сербы;
в) поймали сербы;
г) передали в Гаагу сербы
Tõlgin vaid teise lõigu:
Motorola on igati terane sell ja kõva sõjamees. Ainuüksi Donetskis on ta vallutanud 92 lennuvälja :write:
Kasutaja avatar
Wots
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wots »

Siit arvuti eekraani tagant tuleb nii palju häid mõtteid.

Näiteks peaks saama heade droonidega lennata Donetski kandis ringi ja uurida välja täpselt suuremad baasid ning tehnika kogunemiskohad kuhu siis lasta kaugelt rakett peale või lihtsalt kaudtuld kui ulatub.

Reaalsuses see vist nii lihtne pole.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Noh eks ukrainlased seda ka teevad,siingi olid pildid separatist-vene positsioonidest,mida hiljem suurtükkidega olla tümitatud.
Rohkem probleem on vist hetkel selle sidega,venelased segavad seda korralikult ja väidetavalt on lennujaama ala täielikult levist kustutanud.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

Väidetavalt on Parem Sektori võitlejad suutnud luua koridori UT-s olevate võitlejateni. Viidi moona ja ära toodi osa haavatuid.
http://translate.google.com/translate?h ... 99308.html
«Довезли БК (боекомплект), забрали часть раненых. Боевики просят «киборгов» прекратить огонь, чтобы забрать своих «200-х» и «300-х» (убитых и раненых) », - добавил он.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Otto K kirjutas:Väidetavalt on Parem Sektori võitlejad suutnud luua koridori UT-s olevate võitlejateni. Viidi moona ja ära toodi osa haavatuid.
http://translate.google.com/translate?h ... 99308.html
«Довезли БК (боекомплект), забрали часть раненых. Боевики просят «киборгов» прекратить огонь, чтобы забрать своих «200-х» и «300-х» (убитых и раненых) », - добавил он.
Vähemalt 4 tundi tagasi:

Украинские военные пробили новый коридор к Донецкому аэропорту
http://www.unian.net/politics/1033059-u ... portu.html
"Я не знаю, из чего сделаны эти парни, но Правый Сектор не может не поражать. "Барс" (командир штурмовой роты ДУК в Песках) говорит, "пробили" еще один коридор из Песок до аэропорта, так что уже есть новая "дорога жизни". Наших бойцов в терминале никто не бросал на произвол судьбы. Довезли БК, забрали часть раненых", - сообщил он.
:(
"Rupee kiertämään", nagu hõimuveljed ütlevad. Kui mikrofon vilistama hakkab ehk info läheb kiirele ringile.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

LK322
Postitatud: 17 Jaan, 2015 13:57
Fucs kirjutas:Esialgu SEPKA
UKR paremsektori võitlejad murdsid läbi koridori Peskist -> DL :!:
Украинские бойцы "пробили" еще один коридор в аэропорт
13:46, сегодня
Бойцы "пробили" коридор из села Пески в донецкого аэропорта.

Об этом в Facebook написал журналист Андрей Цаплиенко.

"Я не знаю, из чего сделаны эти ребята, но Правый Сектор не может не поражать. Говорил с" Барсом "(командир штурмовой роты ДУК в Песках). Говорит," пробили "еще один коридор с Песок в аэропорт, так что уже есть новая "дорога жизни", - сказал он.

По словам Цаплиенко, ребят в терминале никто не бросал на произвол.

"Довезли БК, забрали раненых. Боевики просят" киборгов "прекратить огонь, чтобы забрать своих" двухсотой "и" трёхсотая ", - добавил он.

Как известно, по данным Информационно-аналитического центра СНБО, противостояния в районе донецкого аэропорта продолжается.
Источник: Телеканал новостей "24"
http://24tv.ua/news/showNews.do?ukrayin ... tId=532478

Uus teade on siin:

Українські бійці пробили коридор до донецького аеропорту – комбат «Чорний»
Субота, 17 січня 2015 18:50
В донецком аэропорту продолжается бой. Об этом Общественному телефону сообщил командир 5-го отдельного батальона «Правого сектора» с позывным «Черный».

«Сейчас против ребят, которые пытаются расширить плацдарм, боевики используют все виды вооружений, в частности, точки« В »и« Ураганы », - сообщил он.

Также, он комбат подтвердил, что коридор в донецкий аэропорт действительно отбили у боевиков.

«Это огромный коридор, по которому теперь есть возможность ходить. Задача для ребят - удержать эту территорию и пытаться ее защищать », - подчеркнул он.
http://www.hromadske.tv/society/ukrayin ... d=noscript
Viimati muutis Fucs, 17 Jaan, 2015 18:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Porutšik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Porutšik »

Blogijate andmetel on ukrainlased täna ikka küllalt efektiivselt kasutanud suurtüki- ja raketituld.
17.01.2015 г.
Р-н н.п. Донецк, аэропорт Подразделения 22-й отдельной бригады ГРУ ГШ РФ (*в/ч 11659, Ростовская область) во время выполнения боевых задач накрыта ракетно-артиллерийским огнем большой плотности. Потери л\с уточняются. Просим отвода с линии боестлкновения. местонахождение коммандира уточняется. Просим ввода подразделений 56-й ОДШБр ВДВ ВС РФ
Р-н н.п. Донецк Место расположения подразделений 1065-о артиллерийского полка (*Кострома) накрыто артиллерийско-ракетным залпом большой мощности. "200" -10, "300" - 17 ТМН - 2.
salusoft
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas salusoft »

93-я бригада украинских войск вошла в Донецк. Идет танковый бой, - командир 5 батальона "Правого сектора"
Сб, 17/01/2015 - 18:32

Командир 5 - го отдельного батальона "Правого сектора "Позывной "Черный" заявил в интервью "Громадскому ТВ", что украинские войска вошли в Донецк и продвинулись на два километра вглубь территории около аэропорта.

"Идет жесткий танковый бой. Продвигаемся вперед. В новом терминале аэропорта сепартистов нет. От самого терминала мало что осталось", - сообщил "Черный".

Он также сказал, что информация о другом коридоре из Песок в аэропорт верна. "Это даже не коридор, а огромная дорога", - сообщил командир 5 - го отдельного батальона "Правого сектора"
http://sled.net.ua/tanki/voshli/v/donetsk/2015/17/01
Viimati muutis salusoft, 17 Jaan, 2015 18:57, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Porutšik kirjutas:Blogijate andmetel on ukrainlased täna ikka küllalt efektiivselt kasutanud suurtüki- ja raketituld.
17.01.2015 г.
Р-н н.п. Донецк, аэропорт Подразделения 22-й отдельной бригады ГРУ ГШ РФ (*в/ч 11659, Ростовская область) во время выполнения боевых задач накрыта ракетно-артиллерийским огнем большой плотности. Потери л\с уточняются. Просим отвода с линии боестлкновения. местонахождение коммандира уточняется. Просим ввода подразделений 56-й ОДШБр ВДВ ВС РФ
Р-н н.п. Донецк Место расположения подразделений 1065-о артиллерийского полка (*Кострома) накрыто артиллерийско-ракетным залпом большой мощности. "200" -10, "300" - 17 ТМН - 2.
17.01.2015c.jpg
17.01.2015c.jpg (83.31 KiB) Vaadatud 6929 korda
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Video SEPKA TV-st(lifenews) DNR-i lennuvägi..
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... WqYrZuZi30
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Porutšik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Porutšik »

Ei, see oli just konkreetse soovituse kohta kasutada suurtükituld.
salusoft
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas salusoft »

Atikvariat.ru:
17.01.15. 19:33. Сообщение от Lifenews.

"Украинская армия начала контрнаступление на аэропорт Донецка Пехота при поддержке 15 танков и артиллерии атаковала стратегически важный авиаузел. Украинские войска перешли в контрнаступление в Донецке. Силовики с помощью танков и дополнительных сил пехоты пытаются вернуть контроль над аэропортом. По позициям ополченцев работают самоходные артиллерийские установки и РСЗО "Град". Командир ополченцев Моторола сообщил, что наступление достаточно масштабное. По данным LifeNews, в ходе боя есть раненые с обеих сторон. Данных о погибших пока нет. Артиллерия ВСУ наносит мощные удары по Киевскому и Куйбышевскому районам Донецка. Обстрел очень сильный, на улицах слышны сирены скорой помощи".
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist