Mis näitlejatiimist jutt käib?Svejk kirjutas:Nali naljaks, aga kell 16.07 hakkab vaatajast mööda triivima jälle sama näitlejatiim, kes oli ka varem siin minu poolt tõlgitud trollibussi intsidendi pildil, tookord oli rivi lõpus paremal nimepidi äratuntud diiva.
Nüüd on samad näod tihedalt kõrvuti uuesti. Mr. Greeni siinkohal ei pane - video on selline.
Tegelikult sellist klassikalist rindejoont (nagu meil kunagi Pimestikust Krivasooni jooksis)- seal loomulikult ei ole. Pole kellegil lihtsalt nii palju jõude et seda hoida ja mehitada. Käib check-pointide sõda ja teatud kohtades tekivad ka "raskuspunktid" (nagu see sama DL). Mul on selline mulje et vastase eesmäek isegi mitte terr. hõivamine vaid ukr. uksuste purustamine.kaur3 kirjutas:albatrosi kaardile vaadates peab tõdema, et kogu see vaenupoole rindejoon on julgelt üle 300 km pikk.
Ma viitasin asja sisulisele küljele. Täpne tõlge on muidugi nii nagu Teil.2korda2 kirjutas:Hea viide! Parandan siiski seadusepügala tõlget. Õige on: "Venemaa kodanik võib olla terrorist, kuuluda bandedesse välisriikides kui see pole vastuolus Vene Föderatsiooni huvidele". Väike aga siiski oluline vahe. On piirkondi, kus Venemaa ei ole deklareerinud oma huvidest. Täpse tähenduse järgi võib sellises piirkonnas terrorit teha. Aga noh, olgem ausad - VF seadused on sellised, et neid saab rakendada vastavalt vajadusele (või kui seadusepügal on selline saanud, et kahetimõistmist ei tohiks olla, siis ikkagi ...). Kasvõi seesama - "VF huvid" - no mil moel need on fikseeritud, et antud paragrahvi alla minna?
Ka autoritaarne riik võib olla õigusriik. Seetõttu kasutataksegi meil igal pool väljendit demokraatlik õigusriik.MMX kirjutas:Seda "VF huvide" kontseptsiooni on kasutatud ka teistes VF seadustes, mis näitab, et Venemaa on autoritaarne ja mitte õigusriik.
See on iga normaalse inimese seisukoht, kahjuks Venemaal ei ole kõik temasugused. Kardan et "teitsugusi" on palju rohkemGripen kirjutas:Miks me koguaeg sõdime mitte omal maal?
Sellise pealkirjaga artikkeli kirjutas üks vene dessantnik kes ilmselt ei lasknud oma ajusid ära kruvida. Sellisele tuleb au anda, ma ütleks.
Я из ВДВ. У нас в роте было 27 человек из Украины, и что, скажите они мне все теперь враги?
Если захотели жить без Януковича и его банды жуликов и воров? Нет, из-за полит-конъюнктуры, не заставите меня считать моих друзей, врагами.
Loe edasi siit
Jajah, seesama rivi jah. See hallis puhvaikjopes tädi-aktivist vasakul flangil kah sama.suusasaatan kirjutas:Mis näitlejatiimist jutt käib?Svejk kirjutas:Nali naljaks, aga kell 16.07 hakkab vaatajast mööda triivima jälle sama näitlejatiim, kes oli ka varem siin minu poolt tõlgitud trollibussi intsidendi pildil, tookord oli rivi lõpus paremal nimepidi äratuntud diiva.
Nüüd on samad näod tihedalt kõrvuti uuesti. Mr. Greeni siinkohal ei pane - video on selline.
https://www.youtube.com/watch?v=_l0mx8x ... jinWekjUBw
https://www.youtube.com/watch?v=qELHUyO ... Bw&index=9
Kasutajad foorumit lugemas: TALUPOEG TALUJA ja 2 külalist