Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Tundmatu sõdur nr 3
Liige

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr 3 »

USA lähiajal relvi Ukrainale ei tarni.

http://nv.ua/ukraine/ssha-reshili-ne-pr ... 32493.html
loyalist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loyalist »

DidiOriol kirjutas:USA lähiajal relvi Ukrainale ei tarni.

http://nv.ua/ukraine/ssha-reshili-ne-pr ... 32493.html
Relvade saatmisest keeldumist pole mainitud inglise keelses uudises:

http://www.reuters.com/article/2015/02/ ... DH20150202

Pigem on ümmargune jutt, et põhirõhk pannakse endiselt sanktsioonidele.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

schütze kirjutas:Probleem on muidugi selles, et kui USA abi peaks Ukrainale laekuma siis üks hull püüab kohe olukorda eskaleerida. Ja see võib vabalt juhtuda hoopis Eestis.

http://edition.cnn.com/2015/02/02/polit ... index.html

If the United States and NATO do not adequately support Ukraine, Moscow may well conclude that the kinds of tactics it has employed over the past year can be applied elsewhere," the authors said, specifically highlighting concerns for regional NATO allies Estonia and Latvia.

"Some in the West are concerned that provision of military assistance, particularly of lethal arms, would cause Russia to escalate the crisis," the report concedes. "We vehemently disagree."
Selle tegelikult võiks paigutada "Eesti on kaitstud paremini, kui kunagi varem" või "Võta riigikaitses võim ja langeta otsuseid" rubriiki.

Aga Zahhartšenko on andnud taas tubli panuse selles suunas, et U ikka relvi saaks. Sellist asja märgatakse. :)

Ukraine run by 'miserable' Jews, says rebel chief

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 00,00.html

Aga Saksa Deutsche Welle on muutnud CNN-i algse artikli sisu, öeldes, et USA on siiski otsustanud relvi mitte tarnida viidatetes RJ asenõuniku Ben Rhodese esmaspäevasele väljaütlemisele.

CNN tekst on siin:

http://edition.cnn.com/2015/02/02/polit ... ethal-aid/

Pigem viitab see tekst ikkagi võimalikule õhus olevale ähvardusele, kuid toob välja, et eesmärk on ikkagi poliitilise lahenduse leidmine. Eks näis. Rindel on praegu suhteline vaikus, kui terroristid jätkavad, siis võib kõike juhtuda.
Viimati muutis Martin Peeter, 03 Veebr, 2015 9:30, muudetud 2 korda kokku.
Dona nobis pacem!
Kairi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kairi »

PaganHorde kirjutas:
ratspumm kirjutas:
Siga kirjutas:Niikaugele oleme me siis oma kodumaal jõudnud, et iga kinnimakstud vatnik võib meie vabas ajakirjanduses okupantidele hosiannat laulda. Lugesin ja imestasin.
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/sergei ... d=70692995
Stadnikov oli kunagi Eesti mees vist,aga praegused artiklid panevad mind kahtlema, juba aasta kaks tagasi hakkas ta ,kuidagi kahtlast teksti panema.
See sisserännanu poeg on koguaeg Eesti vastast iba välja paisanud.
Natukene on mu küsimus OT, aga palun ette vabandust, sest mul pole kelleltki seda küsida ja seoses Ukraina teemaga on minu maailmavaatele asjad väga segaseks läinud. Ma ei tea, kas te olete märganud Facebookis sellist lehte https://www.facebook.com/BalticRussia Loodud sellel aastal. Lehe sisu näeb juba sisse logimisel ehk russki mir

Üle aasta on Facebookis olemas selline leht nagu Peatame Sõja, modedeks on Peeter Liiv, Emil Rutiku ja Raivo Orgusaar. Seda näevad ainult registreeritud liikmed- puhas vene propa (võin vajadusel privas anda paroolid, kes tahab seda lugeda, oma kasutajaga ei soovita sinna regada, sest nad võtavad vastu ainult neid, kes ajavad oma lehel Venemaad kiitvat jura ehk sinna saab ainult fake kontoga). See, mida nad seal kirjutavad, ei kvalifitseeru enam sõnavabaduseks- kui Austraalias keegi analoogset teksti kirjutaks ISIS-e kohta, oleks tal 10 minuti pärast erikomando ukse taga.

Ma lihtsalt ei mõista, miks Eestis kapo ei sekku sellistesse asjadesse- ma saan aru, et võib-olla peab inimesi jälgima, et aru saada, mis nad plaanivad jne- aga sellisel massil on juba ju teine oht- minu vanustel, kes pole eestlased nagu mina, vaid näiteks üks vanem on venelane....no ma ei tea. Kas kellegil on nagu mingit seletust, miks seda teha lastakse? Ma kuulan praegu, kuidas erakonnad vaidlevad, kuidas ikka noored Eestisse tagasi meelitada jne, aga mitte keegi ei mõtle sellele, et ainus põhjus, miks mõnedele see tõrget tekitab, on see, et me käime siin kooli kõrvalt tööl, et kallist kooliraha maksta, tuleme tagasi selleks, et maksta kunagi pensioni sellistele värdidele, kes pool elu on tegelenud ainult Eesti riigi õõnestamisega. Ja Ukraina teemal see esimene leht täna tekitas minus ikka väga suure ehmatuse, seal on juba Eesti ära jaotatud russkii miriks...
keemik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas keemik »

Martin Peeter kirjutas: Ukraine run by 'miserable' Jews, says rebel chief
Võibolla tasukski siis sellest vandenõust innustust saada ja katsuda Isralist AT süsteeme sebida. Neil seal ju "Spike." No kuna siin AT-st natuke juttu siis uurin teadjamate meeste käest, et kuidas selle võimekusega on?

Näiteks 9M113 Konkurs peaks ukraina relvastuses olemas olema ja võibolla õnnestub saada lisa näiteks Poolast, kes kah oma relvastust uuendab. See peaks ju T-64 ja T-72 vastu töötama küll.

Lisaks on veel ju selline asi nagu "Skif," mis paberi järgi tundub päris hea ja multifunktsionaalne süsteem http://www.luch.kiev.ua/index.php/en/pr ... ile-system

Võibolla need Javelinid pole ikka nii esmatähtsad? Oskab keegi lähemalt seda teemat avada?

-e-
To Kairi ise küsid ja ise vastad.
Viimati muutis keemik, 03 Veebr, 2015 9:38, muudetud 1 kord kokku.
aest
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aest »

To Kairi: küsid et milleks taoistel tegutseda lastakse? Vastus on lihtne: selleks et prussakaid vajaduse korral laiaks lüüa, peavad nad enne põrandapragude vahelt välja ronima.
postitajapetskin
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas postitajapetskin »

Kairi kirjutas: Natukene on mu küsimus OT, aga palun ette vabandust, sest mul pole kelleltki seda küsida ja seoses Ukraina teemaga on minu maailmavaatele asjad väga segaseks läinud. Ma ei tea, kas te olete märganud Facebookis sellist lehte https://www.facebook.com/BalticRussia Loodud sellel aastal. Lehe sisu näeb juba sisse logimisel ehk russki mir

Üle aasta on Facebookis olemas selline leht nagu Peatame Sõja, modedeks on Peeter Liiv, Emil Rutiku ja Raivo Orgusaar.
Kõigile kes FB:s ise registreerunud soovitan soojalt kulutada minut-poolteist järgmisele tegevusele:
lähete lehele https://www.facebook.com/BalticRussia
paremast nurgast võtate valikust "Report page"
Sealt valik "I think it shouldn't be on Facebook"
Siis "It's hate speech"
Siis "A race or ethnicity"
Siis "Submit to Facebook for Review"

Usun, et kui pooledki selle sõnumi lugejatest sellise liigutuse teevad, võetakse see leht sealt vaikselt maha.
Infosõda meie vastu on alanud ning seda ei takista keegi muu kui me ise.
Jõudu!
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

02.02.2015 koos viimaste täiendustega.
02.02.2015b.jpg
02.02.2015b.jpg (124.71 KiB) Vaadatud 9229 korda

03.02.2015 hommikune

03.02.2015a.jpg
03.02.2015a.jpg (81.97 KiB) Vaadatud 9229 korda

Pikem artikkel pealkirjaga: "VF agressoritel tekkis liitlane UKR kaitseministeeriumis"
Jutt käib sellest, et UKR kaitseminister Poltorak määras oma asetäitjaks armee materjaalosaga varustamise alal Juri Gusevi, kelle minevik ja tegevus on enam kui kahtlane.
СМИ: У российских агрессоров появился союзник в Минобороны (документ)
2015-02-03 10:00:00
http://ukranews.com/news/156285.SMI-U-r ... oboroni.ru

Gängarid üritavad alates kella ühest öösel rünnakuga ära võtta OK "Sever" blokkposte Stanitsa Luganskaja rajoonis. Seni on rünnakud tagasi löödud. Luuredroonide aktiivset kasutust on märgatud Stšaste ja Trehizbenka rajoonides.
Бойовики намагаються взяти штурмом позиції українських військ
03.02.2015, 09:54
Боевики пытаются взять штурмом позиции украинских войск

В частности, блокпосты войск оперативного командования «Север».

Уже с часа ночи сегодня, 3 февраля, диверсионно-разведывательная группа российско-террористических формирований пытались штурмовать посты украинских военных в районе населенного пункта Станично-Луганское. Однако, попытку штурма военные оперативного командования «Север» отбили.

Вдоль всей линии фронта боевики продолжают обстреливают позиций сил АТО из всех видов оружия. Продолжают стрелять и по жилым кварталам. Незаконные вооруженные формирования вновь начали активно использовать беспилотники в районе населенных пунктов Счастье и Трехизбенка.

http://press-centr.com/ua/news/-Boyovik ... ikh-viysk-
Samal teemal pealkirjaga "Gängarid läksid öösel rünnakule Stanitsa Luganskaja peale"
Ночью боевики пошли на штурм Станицы Луганской
Сегодня, 10:15
Дебальцево перестало быть главной целью.

Киев, Февраль 03 (Новый Регион, Анатолий Васильев) – Сегодня около часа ночи российско-террористические силы начали штурмовать блокпост украинских военных в районе Станицы Луганской.

Как рассказали «Новому Региону» в пресс-службе оперативного командования «Север», благодаря успешному взаимодействию подразделений и использованию всех имеющихся огневых средств атаку удалось отбить, а боевики понесли потери. Они отступили, оставив на поле боя своих убитых и раненых.

Попытка штурма в Станице Луганской наряду с многочисленными обстрелами свидетельствует о том, что Дебальцевский плацдарм – не единственное направление активных боевых действий. В Луганской области за последние сутки российско-террористическая армия активнее всего наносила удары по Счастью, Верхней Ольховой, Артема, Крымскому, Сокольникам, Трехизбенке. В районе Трехизбенки и Счастья также активизировалась вражеская воздушная разведка – тут были замечены беспилотники.

На Донецком направлении российские «Грады» и артиллерия вели огонь по Невельскому, Водяному, Красногородке, Верхнеторецкому, Пескам, Тоненькому, Гранитному.

На Дебальцевском направлении огонь велся по окраинам Дебальцево, Новогригорьевке. В штабе АТО отмечают, что боевики продолжают обустраивать свои огневые точки посреди жилых кварталов, используя местных жителей в качестве живого щита.
http://nr2.com.ua/News/crime_and_accide ... 89660.html
Samal teemal: "Stanitsa Luganskaja all purustati gängarite luurediversioonigrupp"
Под Станицей Луганской разбита ДРГ боевиков - ОК Север
03.02.2015 10:01
Пророссийские бандформирования не оставляют попыток штурмовать позиции украинских войск оперативного командования "Север" в Луганской области

Так, около часа ночи 3 февраля диверсионно-разведывательная группа противника совершила попытку атаковать украинский блокпост в районе пгт. Станично-Луганское. Благодаря слаженной работе подразделений сил АТО, своевременной поддержке артиллерии и использованию всех доступных средств огневого поражения, террористы понесли немалые потери и, оставив на поле боя своих убитых и раненых, вынуждены были бежать на свои позиции, сообщает пресс-служба ОК Север.

Сообщается, что боевики продолжают обстреливать позиции сил антитеррористической операции по всей линии размежевания с применением всех видов оружие, в том числе реактивных систем залпового огня. Как обычно, удары артиллерии наносятся и по жилым кварталам и объектам инфраструктуры с целью обвинения и дискредитации украинских войск.

Также непростой остается ситуации в населенных пунктах, которые прилегают к зоне АТО, и по этой причине часто становятся территориями огневого поражения со стороны боевиков.

За прошедшие сутки войска ОК Север обстреляли 39 раз, и был зафиксирован 1 непосредственный огневой контакт. Под огонь противника попал личный состав, выполняющий боевые задания в районе населенных пунктов Крымское, Нижнее, Станично-Луганское, Трёхизбенка, Верхняя Ольховая, Счастье.

Российско-террористические войска 10 раз вели огонь из РСЗО Град, 26 - из минометов и ствольной артиллерии. В остальных случаях боевики использовали средства поражения на танке и стрелковое оружие.

Отмечается активное использование террористами средств беспилотной разведки в районе Счастья и Трёхизбенки.
http://news.liga.net/news/politics/4968 ... _sever.htm

Kella kümnest alates hakkas jooksma nn. "Online reportaaž" olukorrast.
Praegu on ainult üks sissekanne. Päeva jooksul peaks pidevalt täienema.
Ситуация на Донбассе. 3 февраля. Онлайн-репортаж
Сегодня 10:00
Террористы продолжают обстреливать позиции украинских силовиков в зоне АТО. Основной удар сосредоточен на луганском направлении. Обстрел по мирным жителям поселка Пески продолжается беспрерывно. "ГОРДОН" следит за развитием ситуации на Донбассе.

http://gordonua.com/news/war/Situaciya- ... 64566.html
Viimati muutis Fucs, 03 Veebr, 2015 10:26, muudetud 1 kord kokku.
koll
Liige

Postitus Postitas koll »

See asi käis tunduvalt kiiremini. Teatasin.
postitajapetskin kirjutas: Kõigile kes FB:s ise registreerunud soovitan soojalt kulutada minut-poolteist järgmisele tegevusele:
lähete lehele https://www.facebook.com/BalticRussia
paremast nurgast võtate valikust "Report page"
Sealt valik "I think it shouldn't be on Facebook"
Siis "It's hate speech"
Siis "A race or ethnicity"
Siis "Submit to Facebook for Review"

Usun, et kui pooledki selle sõnumi lugejatest sellise liigutuse teevad, võetakse see leht sealt vaikselt maha.
Infosõda meie vastu on alanud ning seda ei takista keegi muu kui me ise.
Jõudu!
Viimati muutis koll, 03 Veebr, 2015 10:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

keemik kirjutas:..ja katsuda Isralist AT süsteeme sebida. Neil seal ju "Spike." No kuna siin AT-st natuke juttu siis uurin teadjamate meeste käest, et kuidas selle võimekusega on?
"Selle võimekusega on" kõik väga viis.

Kui Eesti valis uut tt-süsteemi, siis spetsialistid eelistasidki SPIKE´i - valituks osutunud JAVELIN oli poliitikute valik :|
Kui JAVELIN on lihtsalt "lase-ja-unusta" süsteem, siis SPIKE on veelgi edulisem, "lase-vaatle-ja-unusta" süsteem.

For Your Information only.. (ja uut tt-relvade alast diskussiooni me siin teemas ei alusta).
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Kui kõik on siiani kaagutanud, et Dommbasstaani probleemi sõjaliselt ei saa lahendada, siis Tõmtšuk põrutab siin risti vastupidise arvamusega: "Dommbasstaani probleemi lahendab nüüd ainult sõda"
Тымчук: Проблему Донбасса решит только война фотографии
11:13
Возможности решить конфликт в Донбассе дипломатическим средствами на данный момент исчерпаны.

В этом убежден военный эксперт, депутат Верховной Рады, координатор движения «Информационное сопротивление» Украины Дмитрий Тымчук, передает «Радыё Свабода».

В прошлую субботу в Минске состоялась очередная встреча трехсторонней контактной группы по урегулированию ситуации в Донбассе. Встреча завершилась безрезультатно, а ОБСЕ обвинила в срыве минских переговоров сепаратистов, которые «даже не были готовы обсуждать реализацию режима прекращения огня».

Дмитрий Тымчук подчеркивает, что с самого начала минского процесса, с сентября 2014 года, считал все договоры «филькина грамотой», за которой ничего не стоит:

«Любые переговоры и какой-либо мирный диалог возможны только при одном условии: когда Российская Федерация признает свою ответственность за события в Донбассе. Тогда мы будем понимать, какие гарантии могут давать стороны переговоров. Теперь даже во время этих сорванных переговоров начинались банальные склоки: мол, не того прислали из Киева, нужен Порошенко. Но тут вопрос: почему Украина должна посылать какого-то точно уполномоченного представителя, если статус самих представителей ДНР и ЛНР, как и статус этих организаций, абсолютно непонятен? Если идет речь о каких-то гарантиях, то обе стороны должны признавать свою ответственность - и Украина, и Россия, без чего эти события не могут происходить. На данный момент, к сожалению, мы не видим никакой возможности решать вопрос войны в Донбассе в дипломатическом поле. Соответственно, остается только вариант вооруженного противостояния и силового решения вопроса».

Между тем официальный Киев снова и снова возвращается к минскому формату и подчеркивает необходимость сохранения минских договоренностей.

По словам Тымчука, украинский президент Петр Порошенко тем самым хочет доказать Западу, что Украина стремится в первую очередь мирным путем решить конфликт в Донбассе.

«И это понятно: если бы мы делали ставку на силовое решение проблемы (что объективно является единственным выходом), то Европа и США вряд ли нас бы так поддерживали, как сегодня», - отмечает он.

По мнению Тымчука, сегодняшние цели Кремля в Донбассе абсолютно очевидны: максимально расширить территорию, которую контролируют боевики ДНР и ЛНР, с последующим замораживанием конфликта, как в Приднестровье.

Координатор движения «Информационное сопротивление» также рассказал о ситуации в Дебальцево, где в последние дни идут тяжелые бои.

«По данным на сегодняшнее утро, российско-террористические войска изменили тактику действий. Они судорожно пытались создать дебальцевский «котел», но эти планы сорвались. Поэтому теперь они перешли к тактике вытеснения украинских войск из района Дебальцево», - сообщает он.

По информации Тымчука, боевики несут большие потери в районе Дебальцево, но получают подкреплении. На данный момент в районе Дебальцево действуют как минимум четыре тактические группы российско-террористических войск при поддержке трех артиллерийских групп, говорит он.

При этом, по словам Тымчука, штатные подразделения российских войск в боях за Дебальцево участия пока не берут:

«Мы там фиксировали диверсионно-разведывательные группы российского спецназа. Но на данный момент российская сторона представлена в основном наемниками, в том числе военными, которые были уволены только что. Штатных подразделений российских Вооруженных сил мы на данный момент там не фиксируем».
http://www.charter97.org/ru/news/2015/2/3/138061/
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

See facebooki leht on nüüd küll nali rohkem. Loodud 2011, kellegi poolt jommis peaga vist. Ilma paanikata! Jookseb veel mõni delfisse ka teatama muidu.
https://www.facebook.com/BalticRussia Loodud sellel aastal. Lehe sisu näeb juba sisse logimisel ehk russki mir
Vabandan Kairi kui ma eksin, aga ma näen küll About klikates, et Opened on 2011. Postitatud on jah jaanuarikuus alles.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Hoiatatakse lähiajal gängarite võimaliku provokatsiooni eest
(et hakatakse VF ajakirjanikele teatrit tegema jälle)
Внимание! Боевики «ЛНР» готовят провокацию!
03.02.2015 10:22
Боевики «ЛНР» готовят провокацию на территории, подконтрольной Украине. Как сообщил informator.lg.ua закрытый источник, последние несколько дней в Луганске в срочном порядке собирают гражданские вещи для «ополчения». Вчера во всех школах, ПТУ, колледжах и университетах было объявлено о проведении такой «гуманитарной акции».

Предполагается, что возможно формирование диверсионных групп в гражданской одежде, которые будут «забрасываться» на подконтрольные Украине территории, для создания «нужной картинки» для российских СМИ.

Напомним, что боевики периодически устраивают обстрелы мирных жителей и провокации, а первыми на месте событий прибывают российские журналисты.
http://informator.lg.ua/?p=66754

VF-is komplekteeritakse uut "täiendavat humanitarkat" Nr.13
Российский «сериал» с «гуманитаркой» продолжается: РФ отправит боевикам 13-ю серию «белых КамАЗов» Путина
03.02.2015 10:28
«Мы формируем дополнительный конвой, и сегодня есть заявки по строительным материалам. Конечно, мы традиционно доставим на Донбасс и медикаменты, и продовольствие. По срокам он пойдет в течение ближайшей недели», — заявил глава МЧС РФ Владимир Пучков. Об этом сообщает dialog.ua. /MEGAIRW/

Напомним, 31 января, примерно в 10:00 двенадцатый «гуманитарный конвой» проехал через Краснодон в направлении Луганска. На видео, присланном в редакцию, можно увидеть обычный состав гуманитарных колонн: «белые Камазы» и двадцать топливозаправщиков.
http://informator.lg.ua/?p=66665

osapooled leppisid väidetavalt kokku, et Uglegorskist evakueeritakse tsivilistid.
Стороны конфликта на Донбассе договорились об эвакуации жителей Углегорска
Опубликовано 03.02.2015 10:20
Сегодня, 3 февраля, стало известно о том, что украинцы и представители ДНР договорились об эвакуации жителей Углегорска, что в Донецкой области. Об этом заявил замкомаендующего корпусом Минобороны ДНР Эдуард Басурин.

Согласно информации, людей будут вывозить из города в течение сегодняшнего дня. До этого времени из Углегорска выехало уже около 50 машин с людьми.
http://infosmi.net/society/78153-storon ... uglegorska

SEPKA
Donetski all Belaja kamenkas väidetavalt hävitatud järjekordne pisike (6 ühikut tehnikat) gängarite sõjaväekolonn UKR 72. brigaadi "mobiilse grupi" poolt.
Под Донецком уничтожена колонна российской техники
3 февраля 2015 10:12
В Донецкой области в районе села Белая Каменка уничтожена колонна техники сепаратистов. Об этом сообщил журналист Андрей Цаплиенко со ссылкой на бойца 72-й бригады.

"На связи позывной "Сотый", 72-я бригада: "Только что в районе Белокаменки мобильная группа семьдесят второй бригады уничтожила колонну из шести единиц техники противника. У наших без потерь. Характер потерь противника сможем уточнить через полчаса. Видим, как горит техника, в уничтоженных машинах прямо сейчас рвется БК, близко подойти пока невозможно. А вчера в районе Докучаевска бригаде удалось поразить три САУ боевиков, в тот момент, когда они заправлялись. Разведчики вычислили координаты, и артиллерия очень точно нанесла удар.", - сообщил Цаплиенко в Facebook.
http://glavnoe.ua/news/n211754
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Sõda muidugi, mis siis veel.

Ruslik tunnistab ainult jõudu, kõik muu on tühi vaimu närimine.
Vabadussõjas saime me ise kah laveerides, aga väga konkreetselt sõdides kõik mis me tahtsime.
Edu hohollidele, andku võimalikult täpselt ja tugevasti vastu hambaid ja munadesse, "kuni maast tõsueb maailma suurim sakslaste sõber" :D
Aeg töötab vene kahjuks. On vaja lihtsalt edasi sõdida.

Edit.

Ei saa rahu, peab lisama - isegi Soome sai hakkama , pmst. üksinda, asi see siis hohollidel see ära teha.
Viimati muutis Svejk, 03 Veebr, 2015 11:34, muudetud 2 korda kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Tõmtšuki arvamus ja hinnang gängarite kaotustele Debaltsevo all
На Дебальцевском плацдарме противник понес серьезные потери - Тымчук
03-02-2015, 10:28
По данным руководителя Центра военно-политических исследований и представителя группы «Информационное сопротивление» Дмитрия Тымчука, в результате боевых действий на Дебальцевском плацдарме войска противника понесли серьезные потери, в т.ч. санитарные.

Так, в н.п.Красный Луч и Антрацит, куда доставляют раненых боевиков, все медицинские учреждения переполнены. В н.п.Снежное, куда доставлена основная часть тяжело раненых, фиксируется отсутствие препаратов и острая нехватка медицинского оборудования и расходных материалов (идет «экспроприация» шприцов в ветлечебницах).

В то же время, как сообщает пресс-центр АТО, на Дебальцевском направлении не прекращаются бои. Из автоматических гранатометов были обстреляны позиции силовиков в районе поселка Новгородское, из минометов огонь велся и по окрестностям Дебальцево, из стрелкового оружия была обстреляна Новогригорьевка.
http://www.mariupolnews.com.ua/descr/53284

Väidetavalt viimase 8 päeva jooksul VF-st tulnud Dommbasstaani ca 4000 mardisanti ja üle 30 tanki.
З Росії до терористів перекинули 4 тисячі найманців
03 февраля 2015 | 10:40
Российско-террористические войска за последние 8 дней перебросили в направлении Дебальцево около четырех тысяч наемников и более 30 танков.

Там идут ожесточенные бои. Террористы при поддержке русской артиллерии обстреливают и сам город, и позиции украинских сил вокруг.

Сложная ситуация и в районе донецкого аэропорта, поселка Пески, Авдеевки и Марьинки. Боевики обстреливают эти населенные пункты из артиллерии. Украинские военные отвечают - бьют по позициям террористов и скоплению техники противника.

В Луганской области чаще обстреливали - Счастье, Крымское и Попасную.

"Диверсионные группы ходят по ночам, отлавливаем их. Очень хорошо профессионально подготовленные люди, очень быстро передвигаются, не хватает бывает приборов ночного видения", - говорит "Богуш", боец батальона "Золотые ворота".
http://podrobnosti.ua/accidents/2015/02/03/1014192.html
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist