Mis Ukrainas toimub? vol.3
Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3
Esiplaanil vasakpoolsemal on selgelt näha murtud oksad taga (teelt keeranud diagonaalis ülespoole). Ka jäljed on näha. Kõige lähemal oleval on samuti taga näha lume sees jälge. Tehnikal pole ehk lund seepärast, et tulnud kaugemalt, kus võibolla lund ei olnud. Maas olev lumi on selgelt varasem, mitte eile sadanud kohev kate.
Paremas servas olevad pole kohe kuidagi "vähendatud" - teisel masinal on toru vasakul, selgelt kerest eristuv, kolmandal mitte. Ülejäänuid (kaugemal aia taga) on kehva resolutsiooni tõttu raske hinnata.
Millised peaksid olema "tehnika otsa ronimise jäljed"? Üksik lumine saapajälg? Selgelt on masina otsas näha mehi kahel masinal ja nende kaugus ning pildi kvaliteet on sellised, et jälgi ei pruugi lihtsalt näha olla.
Valgustemperatuur nii objektidel kui maastikul, valguse suund, varjud - mina ei näe selgeid märke võltsingust.
Paremas servas olevad pole kohe kuidagi "vähendatud" - teisel masinal on toru vasakul, selgelt kerest eristuv, kolmandal mitte. Ülejäänuid (kaugemal aia taga) on kehva resolutsiooni tõttu raske hinnata.
Millised peaksid olema "tehnika otsa ronimise jäljed"? Üksik lumine saapajälg? Selgelt on masina otsas näha mehi kahel masinal ja nende kaugus ning pildi kvaliteet on sellised, et jälgi ei pruugi lihtsalt näha olla.
Valgustemperatuur nii objektidel kui maastikul, valguse suund, varjud - mina ei näe selgeid märke võltsingust.
Minu arust ei ole vene regularid nii lollid, et pargivad kogu oma kola 5-korruseliste majade äärde. Mitu mobiiltelefoniga ja arvutiga inimest seal majades elab? Mitu ukrainameelset? See pilt on liiga hea, et olla tõsi....
Või on need vene regularid tõesti niiiii naglad?
Või on need vene regularid tõesti niiiii naglad?
Väidetavalt fake, U-s pole hetkel ka lund.sylver kirjutas:Kraami tuuakse järjest juurde...
http://pbs.twimg.com/media/B9bxvfHIAAE4fOZ.jpg
Это учения ВДВ в Норильске.
Заполярная арктическая группировка. Даже видно было что это военный городок. Такие панельки в военных городках строили военные раньше.
Viimati muutis soul, 10 Veebr, 2015 1:50, muudetud 1 kord kokku.
Eks Putler kasutab hetkel lihtsalt diplomaatilise vingerdamise taktikat. Kuna lääneriigid juba tõsimeeli arutavad Ukrainasse relvastuse saatmise teemadel, siis küllap varem või hiljem midagi tõepoolest ka saadetakse. Seega on Voval hetkel kasulik rahuingli nägu teha. Kui ka maailm ei usu, siis suurem osa kodupublikust õnnestub ikka ära lollitada. Et näe, meie Vovake tahtis küll niiväga rahu, aga pahad ameeriklased mitte. Ega siis Putin Venemaa otsest osalemist sõjas lõpmatuseni eitada saa. Vene vägede viibimise õigustamiseks Ukrainas tuleb lihtsalt võimalikult hea ajend leida. Ja variant: "Meie tahtsime rahu, aga, näe, nemad..." sobiks selleks üsna hästi.Otto K kirjutas:
Mnjah. See artikkel on ju spekulatsioon, et Vova üritab näiliste kõnelustega vältida uusi sanktsioone. See EI OLE venemaa ja Vova sõnum maailma üldsusele, et nad tahaksid Ukrainas rahu.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Juttu oli 20 -st radarist ja mälu järgi vist jaanuari jookusul pidi viimased tarnitama. 3 tk olid esimene partii, mis saabus juba detsembris või novembris.Otto K kirjutas:Mitu miinipilduja- / suurtükitule radarit Ukraina sai USA-lt?
Ok, väga hea info! Ma juba hakkasin muretsema, et ainult 1 ongi jäänud
Kukkusin sitikate meedia loodud negatiivse kuvandi võrku, teadmata kõiki fakte.

Ja teine partii pidi uuemad ja paremad mudelid olema.Avatar kirjutas:Juttu oli 20 -st radarist ja mälu järgi vist jaanuari jookusul pidi viimased tarnitama. 3 tk olid esimene partii, mis saabus juba detsembris või novembris.Otto K kirjutas:Mitu miinipilduja- / suurtükitule radarit Ukraina sai USA-lt?
Kohtumine kestis seitse tundi ja arutelu jätkub.
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/1755394
Встреча заместителей глав МИД "нормандской четверки" (РФ, ФРГ, Франция, Украина) в Берлине завершилась. Она длилась более семи часов.
Как сообщил во вторник ТАСС источник на переговорах, работа по согласованию путей выхода из украинского кризиса продолжается.
ermot kirjutas: Pagana kummaline seis. Ühelt poolt ebaadekvaatne huligaan (streljai, blääd), teiselt poolt ehmunud nägudega lillemüüjad (näe, võta suhkruvett, sa ju higistad koledasti!) ja siis ignorantne politseinik (ma ju ütlesin, et ükskord ma teen sulle trahvi!). U. seal keskel nagu ullikene, kellel koolitükid puha tegemata ja kes kirikus samasuguse ullikese käest avalikult peksa saab (katsu sa mul homsed koolitükid ära õppida! Ja et mingisuguste oivikutega mingit mehkeldamist poleks!). See on nagu halb nali kokku. Üks närviline Ilves mõjub selle taustal tõesti koomilisena. Ja ometi, inimesed surevad iga päev, mul küll naljakas ei ole...

Aga tegelikult oli ilus vaadata.... tagantjärgi.... kuidas üks ehe vatnik ennast idioodiks teeb.... või noh, enda tegeliku mina näitab. Usun, et see oli paljudele siinsetele olijatele shokiks aga neile kes seda olevust teadsid.... tulid need sõnavõtud äratuskellana.Ja saigi üle tükima aja väljailmunud (ning ohtralt bännitud) kaader selle foorumit "rikastava" posti pääle oma ammuärateenit igavese bänni![]()
(by Borja)
P.S. siit moraal - asju, mis oleks tulnud ammu ära teha, ei ole mõtet venitada (eriti sõja ajal)..
Aga ma võtan ennast parandada
Paljud kindlasti küsisid, et mis pagana jama see nüüd on? Aga see ongi igapäevane jama.... igapäevane ajupesu! Tegelikult on see diagnoos - liiga palju kesktelevisiooni, s.h. Solovjov, Kisseljov, Tolstoi, jne.
See konkreetne vatnikute järeltulijast vatnik ei ole mitte kunagi väljaspool Eesti piire käinud ja "ilusat elu" on ta näinud vaid Kesktelevisioonist.
P.S. Elektriraudtee hakkas mõnes regioonis jälle liikuma.... aga hinnad tõusid ca 2,5 korda..... ja kohalikud räägivad, et taksoga on juba odavam sõita kui elektrirongiga.
Elektrirongiga on 100 km hind 520 km rubla. See on siis KAKS korda kallim kui Tallinn - Tartu pilet!!! Tallinn - Tartu vahemaa on KAKS korda pikem!!!
See Denis23 paljastas nii ehedalt enda tegeliku olemuse, et teda ei palgata enam isegi Delfi kommentaariumisse kommentaare kirjutama.
Tõenäoliselt on Ukraina tema ja ka Vova jaoks liiga suur kont kurgus ning nad mõlemad lämbuvad, omamoodi, selle kondi tõttu.
Millest te räägite? Venemaal on KEELATUD mainida, et see või too inimene hukkus UKRAINA territooriumil. Kas te ei vaata vene tv-d? Ukrainas EI OLE venemaalasi!!!Drax kirjutas:Pluss veel see, et surmale on vaja heroiline õigustus leida ja nii saab üritusest Püha ja liidrist Eksimatu.Manurhin kirjutas:Venelaste mentaliteet on meie jaoks veidi harjumatu. Kui lähedane inimene kusagil sõdib, sõdib ta loomulikult mingi püha ürituse nimel igasugu bandeeralaste, fašistide ja Ameerika kõrilõikajate vastu. Kui tuleb koju tinakirstus, eks siis matustel undavad nutta küll, aga terve ülejäänud elu käiakse rind uhkusest kummis ringi, et vaat' kuidas minu vend, mees või poeg langes kangelasena (kuigi tegelikult leidis oma otsa ehk vägagi ebakangelaslikul moel). Iseäranis veel siis kui postuumselt aukiri ja orden antakse. No ja muidugi ülistatakse parasjagu pukis olevat "isakest" taevani, selle lihtsa tõe peale tulemata, et too selle sõja kokku keeraski, milles lähedane inimene surma sai.
Matustel ei tohi mainida hukkumise kohta, see on tänane karm reaalsus venemaal. Kui kavatsed muliseda siis ei saa kohe kindlasti langenud poja / mehe eest kompensatsiooni ja kui liiga palju mulised / küsid, ei saa oma meest / poega üldse kätte.... kui siis suure raha eest.... koos tunnistusega, et langes relvastatud röövi ohvriks.
Orwel nägi palju asju ette.... aga sellist sigade riiki ei osanud ka tema ette näha....
Vene TV-d ma tõepoolest ei vaata, kuna seda lihtsalt vabalevis pole ja hakata mõnele kaabel-TV firmale maksma ekstra selle eest, et ma Vene propagandat vahtida saaksOtto K kirjutas:
Millest te räägite? Venemaal on KEELATUD mainida, et see või too inimene hukkus UKRAINA territooriumil. Kas te ei vaata vene tv-d? Ukrainas EI OLE venemaalasi!!!
Matustel ei tohi mainida hukkumise kohta, see on tänane karm reaalsus venemaal. Kui kavatsed muliseda siis ei saa kohe kindlasti langenud poja / mehe eest kompensatsiooni ja kui liiga palju mulised / küsid, ei saa oma meest / poega üldse kätte.... kui siis suure raha eest.... koos tunnistusega, et langes relvastatud röövi ohvriks.
Orwel nägi palju asju ette.... aga sellist sigade riiki ei osanud ka tema ette näha....

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Need vene saated on kõrvuti vabalevis oleva porriga internetisManurhin kirjutas:Vene TV-d ma tõepoolest ei vaata, kuna seda lihtsalt vabalevis pole ja hakata mõnele kaabel-TV firmale maksma ekstra selle eest, et ma Vene propagandat vahtida saaks![]()
![]()
![]()
.

Mul ka ei ole kaablit, on ka vaid vabalevi.... aga vaatan seda vene porri, lülitades mõistuse välja, läbi neti.
Ja veel kuidas räägivad (täpsemalt, röögivad ohtra "mati" saatel)!!!Manurhin kirjutas:Vene raadioamatööre on aeg-ajalt kuulda, aga nood räägivad mis iganes muudel teemadel kui poliitika.

Pimeduse saabudes (kaugemad jaamad hakkavad kostma) on näiteks 3700 kHz ja 7050 (vahel ka 7060) kHz SSB tuntud politrukkide sagedused. Ma olen viimasel ajal vältinud nende kuulamist, sest hiljem on tuba tõrva, tatti ja väävlisuitsu täis, mis valjuhääldist välja purskab. Aga vahel on hea kuulata, kuidas mõni "job..õi ukrop" zampoliidid vihast vahutama ajab. Tavaliselt algab siis täielik koerapulm, sest kõik karjuvad ja ropendavad korraga ning sinna otsa lastakse veel vene- ja ukrainakeelset muusikat. Täiuslik kakofoonia.
Uhh, milline virtuaalsõda raadiolainetel toimub. Tuumaraketid juba ammu lendavad.

Samamoodi aga lahjemal kujul oli ka Tšetšeenia, Gruusia jne madinate ajal. Iga korraga keeratakse vunki juurde.
Aga on ka asjalikke arutelusid mõlemalt poolt. Lihtsalt peab peale sattuma, sest saatekava pole.

Ja kui teleskoopantenniga on kuuldavus kehvapoolne, siis 21. sajandil on ammu olemas internetipõhine WebSDR. Iga kell saab üle maailma virtuaalraadiot kruttida. Aga kes pole varem kasvõi kobedama "maailmaraadio" nuppe endale selgeks teinud, seda ehmatab avanev täiesti arusaamatute lühenditega nupuhunnik. Kui sellest üle saab, siis selgub, et raadio ei olegi veel surnud. Aga see on pikk ja keeruline teema, mille peale enamus inimesi lõuapärad paigast haigutab.
Viimati muutis Radist86, 10 Veebr, 2015 7:33, muudetud 2 korda kokku.
Vaadakem asjade dünaamikat.
Kui augustis 2014 oli vene kohalikes ajalehtedes mõningaid viiteid sellele, et kuskil maeti Ukrainas hukkunud... või õppustel surma saanud ajateenijaid / lepingulisi sõdureid siis 2015 on selleteemalised artiklid kadunud....
Me näeme iga päev erinevates videotes kilisid.... Jah, venemaa toimetab konfliktitsooni järjest rohkem sõdureid kaugematest regioonidest... ja maetakse nad Moskvast järjest kaugemale. Mida väiksem koht ja kaugemal Moskvast, seda lihtsam on kontrollida kohaliku ajakirjanduse tööd. Pole artiklit, pole sõdurit / inimest.
Aga ma jälle räägin seda mida enamus teab.
Kui augustis 2014 oli vene kohalikes ajalehtedes mõningaid viiteid sellele, et kuskil maeti Ukrainas hukkunud... või õppustel surma saanud ajateenijaid / lepingulisi sõdureid siis 2015 on selleteemalised artiklid kadunud....
Me näeme iga päev erinevates videotes kilisid.... Jah, venemaa toimetab konfliktitsooni järjest rohkem sõdureid kaugematest regioonidest... ja maetakse nad Moskvast järjest kaugemale. Mida väiksem koht ja kaugemal Moskvast, seda lihtsam on kontrollida kohaliku ajakirjanduse tööd. Pole artiklit, pole sõdurit / inimest.
Aga ma jälle räägin seda mida enamus teab.
Huvitav lõige Butusovi tänasest fb postitusest:
Однако все командиры "С" и штаба АТО, которые руководили сражением на Дебальцевской дуге в последние три недели, по-прежнему остается на месте, и свои войска не бросят.
Samal ajal, kõik sektori C komandörid ning ATO staap, mis juhtisid lahinguid Debalchevo all, on endiselt seal, omi väeosasid maha ei jäta.
https://www.facebook.com/butusov.yuriy/ ... nref=story
Et siis võit või surm?
Однако все командиры "С" и штаба АТО, которые руководили сражением на Дебальцевской дуге в последние три недели, по-прежнему остается на месте, и свои войска не бросят.
Samal ajal, kõik sektori C komandörid ning ATO staap, mis juhtisid lahinguid Debalchevo all, on endiselt seal, omi väeosasid maha ei jäta.
https://www.facebook.com/butusov.yuriy/ ... nref=story
Et siis võit või surm?
...mitte ainult mõte pole kristallina kirgas, vaid ka väljenduslaad on viimase peal!ermot kirjutas: Vova aga loeb nõrkuse märke- vastu näppe ei antud, sanktsioonid tulid formaalsed, tähendab võime edasi laamendada! Mis ta valesti teeb- ei jäta mingit võimalust oma eesmärkides kahelda. Loodab halvavale hirmule? Hetkel veel on Merkelil võimalik rahutuvi mängida, aga see on juba üsna hale üritus. Inimlikult mõistetav, ju siis Euroopa avalikkus pole selleks veel valmis. Ega Vova loll ole, võtab niipalju kui antakse ja rohkemgi veel. Sellise suhtumisega on Merkel sunnitud oma poliitikat muutma kuu aja jooksul.
Pagana kummaline seis. Ühelt poolt ebaadekvaatne huligaan (streljai, blääd), teiselt poolt ehmunud nägudega lillemüüjad (näe, võta suhkruvett, sa ju higistad koledasti!) ja siis ignorantne politseinik (ma ju ütlesin, et ükskord ma teen sulle trahvi!). U. seal keskel nagu ullikene, kellel koolitükid puha tegemata ja kes kirikus samasuguse ullikese käest avalikult peksa saab (katsu sa mul homsed koolitükid ära õppida! Ja et mingisuguste oivikutega mingit mehkeldamist poleks!)

"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: TALUPOEG TALUJA ja 5 külalist