Erinevate auastmete arv EV-s?
Erinevate auastmete arv EV-s?
Mina ei ole väga suur teadjamees selles mis puudutab EKL ja EKJ koosseisu.
Kui see ei ole saladuslikud andmed, siis oskab keegi öelda, kui palju erinevaid ohvitsere on Eestis? Mis on kõrgem reaalselt eksisteeriv auaste. Kuidas omavahel pandud paika auastmed ning ametid. Jne.
Küsin sellepärast, et olen lugenud et Valgevene armees on kokku ainult 22 kindrali (kokku 40 ametit mis eeldavad kindrali auaste)
Denis
Kui see ei ole saladuslikud andmed, siis oskab keegi öelda, kui palju erinevaid ohvitsere on Eestis? Mis on kõrgem reaalselt eksisteeriv auaste. Kuidas omavahel pandud paika auastmed ning ametid. Jne.
Küsin sellepärast, et olen lugenud et Valgevene armees on kokku ainult 22 kindrali (kokku 40 ametit mis eeldavad kindrali auaste)
Denis
seda kui palju auastmeid on leiad siit : http://www.mil.ee/index.php?menu=maavagi&sisu=maaolakud
auaste
Tänase päeva seisuga auastet "noor" ei olegi.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
minu teada siiski veel tegemist kindralleitnantigamatiair kirjutas:Pead ei anna aga . . . kindral vist J.Kert. Ametikohtade ja auastmete seos koosseisu tabeliga määratud ja see vist ametkondlik või midagi sellist. Palju neid kindrali auastet eeldavaid kohti on ei tea vist täpselt just eriti palju inimesi

-
- Liige
- Kontakt:
Kui nüüd meie armee suurusele mõelda, siis selle juhtimiseks piisaks küll mõnest polkovnikust.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=35wkGEnD ... ed&search=]"Panzerlied"[/url]
-
- Liige
- Kontakt:
kas mitte meil ple selline teema, et täiskindral antakse välja ainult sõjaajal???
eestis muidu 5 kindralit
Laaneots
Kert
Kõuts (admirali kalss=kindrali omaga)
Laaneman
Krüüner
kui keegi veel teab, andke teada mullegi
eestis muidu 5 kindralit
Laaneots
Kert
Kõuts (admirali kalss=kindrali omaga)
Laaneman
Krüüner
kui keegi veel teab, andke teada mullegi
Viimati muutis marksman, 17 Mai, 2007 15:18, muudetud 1 kord kokku.
Brigaadikindrali auaste on ka veel Piirivalve erru läinud endisel ülemal Harri Heinal, samuti oli sama auaste Märt Tirul, kes meie seas enam kahjuks ei viibi.
Täiskindrali auaste on Aleksander Einselnil (samuti erus).
arvestades seda, et ka Krüüner on erus (õppejõuks Tartu Lennukolledžis), on EKV-s tegevteenistuses praegu seega neli kindraliauastme või sellele vastavate pagunitega meest: Kert (kindralleitnant), Kõuts (viitseadmiral, vastab kindral-ltn), Laaneots (kindralmajor) ja Laneman (brigaadikindral).
Täiskindrali auaste on Aleksander Einselnil (samuti erus).
arvestades seda, et ka Krüüner on erus (õppejõuks Tartu Lennukolledžis), on EKV-s tegevteenistuses praegu seega neli kindraliauastme või sellele vastavate pagunitega meest: Kert (kindralleitnant), Kõuts (viitseadmiral, vastab kindral-ltn), Laaneots (kindralmajor) ja Laneman (brigaadikindral).
-
- Liige
- Kontakt:
Kurb, et meil on ainult neli kindralit...Ma arvasin, et tuleb ikka iga 500-600 püssi all oleva mehe kohta üks kindral...tühjagi! Peab hoolega aru pidama, et lätlastele selle näitajaga alla ei jää!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=35wkGEnD ... ed&search=]"Panzerlied"[/url]
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline