"Puutini pensioon" ehk Luhanski oblasti elanike eest hoolitseb seltsimees Puutin isiklikult:
Путин уже пришел в лугандийскую «республику»
Это можно уже смело утверждать после начала выплаты долгожданных путинских пенсий
http://nr2.com.ua/blogs/RIA_new_region_ ... 94436.html
В некоторых городах «ЛНР» начата выплата пенсий, что вызвало немалый ажиотаж среди местного населения, – пишет на своей странице в «Фейсбуке» Алексей Заводюк. – Многосотметровые и многочасовые очереди, в которых ждут встречи со своей пенсией жители молодой лугандийской «республики» есть ни что иное как воплощение прошлогодней мечты об отказе от украинской пенсии в обмен на путинскую. Украинские пенсии приходили обыденно и скучно, просто на банковскую карту. То ли дело путинская пенсия, это вам, не какая-то подачка от карателей. За путинской пенсией являться надо лично, и получать в торжественной обстановке после 10-12 часов ожидания в компании немолодых граждан молодой «республики». Есть и временные недоразумения, путинская пенсия в три раза меньше украинской и выплачивается в шесть раз реже украинской, но зато платит родной человек, кормилец, а не кровопийцы с Майдана.
Osades Luganda linnades on "puutini pappi" pritsima hakatud. Teema on kohalike seas sigitanud suuremat sorti vastukaja.
Mitmetunnised ja mitmesajameetrised järjekorrad pole sulle see, mis hunta igav ja ilmetu almus kaardiga välja.
Puutini pensioni saad kätte personaalselt, pidulikus õhkkonnas pärast 10-12 tunnist järjakoras seismst.
Ajutise arusaamatusena võib võtta fakti, et hunta pensionist on saadav summa kolm kord väiksem ja makstaksegi seda ainult kuus korda harvemini - aga seeeest on maksja "oma inimene", "toitja" - aga mitte "vereimeja Maidaanilt" (родной человек, кормилец, а не кровопийцы с Майдана)
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)