Serbia mees, kes astus peale posija vastavat soovitust seksuaalvahekorda siiliga, sai sedavõrd viga, et pidi operatsioonile minema.
35-aastane Zoran Nikolovic Belgradist ütleb, et posija kinnitusel pidi taoline loomaga seksimine aitama tal paraneda enneaegsest ejakulatsioonist, teatab Ananova.
Mees lõpetas aga operatsioonilaual, kuna siili okkad rebisid ta peenise puruks.
Haigla esindaja sõnul pääses loom vigastusteta ning vahejuhtumis sai kannatada vaid mees. Arstidel õnnestus peenis kokku lappida.
Nali
Re: Nali
http://publik.delfi.ee/news/kurioosum/s ... d=13862457
https://twitter.com/mfa_russia/status/5 ... 3412442112 ja kommentaarid ka 

Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Veel üks variant peldikupaberist

Putini probleem on tegelikult tema kasvus, miks ei ole sinna pikemaid inimesi kutsutud. Kompleksid needki. Ülejäänud varjutaksid suurt juhti ja õpetajat. Selle tõttu ongi sinna lubatavate hulgas kas neegrid või isikud, kes on temast lüühemad. Lisaks need, kes tulla ei tahtnud, ei kavatsenud. Kes veidi pikemad on, nende jaoks võetakse kõrgendatud kingatallad appi.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Leidsin ühe hea kommentaari selle Armata seismajäämisega seoses:
Nagu kuulda on olnud, kasutatakse sellel tankil venelaste "nähtamatu" T-50 hävituslennuki tehnoloogiaid - radarit ja muud sensoorikat. Ilmselt kasutatakse ka nn tehisintellekti, millest venelased ise palju on rääkinud. Mis sellest, et lennukile pole suudetud veel stealth-supercruise klassi mootoreidki välja töötada...
Ilmselt nüüd seal platsil tekkiski sõnavahetus meeskonna ja selle kuulsa tehisintellekti vahel:
Komandör: Davai vperjod!
Tank: Sam davai, ne hotshu!
Komandör: Poshel n.hui, vperjod skazal!
Tank: A mne p.hui, eto vsego lish repetitsija, parad zavtra budet. Idi tolkai!
Komandir: Mne konets teper!
Tank: Da eto pravda. Zavtra budet drugoi komandir jezditj...
Nagu kuulda on olnud, kasutatakse sellel tankil venelaste "nähtamatu" T-50 hävituslennuki tehnoloogiaid - radarit ja muud sensoorikat. Ilmselt kasutatakse ka nn tehisintellekti, millest venelased ise palju on rääkinud. Mis sellest, et lennukile pole suudetud veel stealth-supercruise klassi mootoreidki välja töötada...
Ilmselt nüüd seal platsil tekkiski sõnavahetus meeskonna ja selle kuulsa tehisintellekti vahel:
Komandör: Davai vperjod!
Tank: Sam davai, ne hotshu!
Komandör: Poshel n.hui, vperjod skazal!
Tank: A mne p.hui, eto vsego lish repetitsija, parad zavtra budet. Idi tolkai!
Komandir: Mne konets teper!
Tank: Da eto pravda. Zavtra budet drugoi komandir jezditj...
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Lukašenka, Hugo Chavez ja Putin on koos paadis ja vaidlevad, kes neist kolmest sõudma peaks.
Putin: "Minu riik on kõige suurem, mina ei sõua."
Hugo: "Minu riik on kõige rikkam, mina ka ei sõua."
Lukašenka: "Aga hääletagem.”
Paadis on näha Putinit ja Chavezi sõudmas ja hämmingus omavahel arutamas: "Ma lihtsalt ei mõista, kuidas me saime seitse häält, kui meid on paadis ainult kolm?”
http://novaator.err.ee/v/teadlase_100_s ... ba441674c2
Seal veel neid
Putin: "Minu riik on kõige suurem, mina ei sõua."
Hugo: "Minu riik on kõige rikkam, mina ka ei sõua."
Lukašenka: "Aga hääletagem.”
Paadis on näha Putinit ja Chavezi sõudmas ja hämmingus omavahel arutamas: "Ma lihtsalt ei mõista, kuidas me saime seitse häält, kui meid on paadis ainult kolm?”
http://novaator.err.ee/v/teadlase_100_s ... ba441674c2
Seal veel neid
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050 ... 3_uu.shtml
Ei tea kas siia sobib aga natuge huvidav on. Laibatükeldaia Pasi Pöngä ja Evelin ilves on naabrid. Ilveksel korter nr 40 ja Pöngäl korter nr 42.
Pöngä on küll praegusel hetkel vanglas jälle.
Ei tea kas siia sobib aga natuge huvidav on. Laibatükeldaia Pasi Pöngä ja Evelin ilves on naabrid. Ilveksel korter nr 40 ja Pöngäl korter nr 42.
Pöngä on küll praegusel hetkel vanglas jälle.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
..tegelt see pilt ikka hästi ei sobi siia huumorinurka, sest tegemist on ju ilmselgelt kliinilise psühhiaatria alase probleemiga ning haigete inimeste üle (nagu te kõik teate) ei ole ilus naerda..... 

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ööhuntidele tungiti kallale... tsiklitele soditi "Slava Ukraine", mõndadele anti natuke nahapeale ja nende pealik Hirurg toimetati haiglasse 

- Manused
-
- Ööhunt.jpg (31.34 KiB) Vaadatud 9583 korda
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Noorte faleristide sektsioon

- Manused
-
- file71425201_file45936339-11017361-802364333174104-372943496907753077-n.jpg (235.9 KiB) Vaadatud 9514 korda
Infanterie - königin aller Waffen.
Hmm...kui suur isamaa sõda oli 1941-45. Mida naad siis tegivad 1939-41? Elasid rahus ja vaikus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rockrapdude ja 2 külalist