ASJALIKUD küsimused med. komisjonist ning ajateenistusest
Re: Kalev vs Viru
Aastaid 8 tagasi oli põhirelv AK4, eks nad mingi aja tagant vahetavad.
Kevadtormil antakse kompaniidele hindeid, 10 palli skaalal. Viru A-coy olnud 8 punkti vääriline, samas kui kup ning vahipatt 4 punkti peal.WellEnd kirjutas:respawn-counterallatah kirjutas:Misasi see "Kevadtormi high-score" veel on?
Respawn counti pealt ütleks oma kogemuse järgi, et härrased pealuupataljonist selle võistluse top gunid.
-
- Liige
- Kontakt:
swatest - ma pole sellisest hindamisest kuulnud ja Kup vs Viru nii suurest erinevusest ka mitte.
See võib olla tore legend, kui siiski ainult legend.
See võib olla tore legend, kui siiski ainult legend.
Kipun arvama et mees kes on teeninud ühes väeosas,ei saa nagu teisi hinnata aga siin justkui mõni mees kõik väeosad läbi käinud
Ajateenistus Pioneeripataljonis
Tere
Asun Tapale ajateenistusse sellel kolmapäeval.
Kukkusin nädalavahetusel maastikurattaga mäel sõites ning selg hetkel kummardada ei lase ning õlg valus.. Ei tahaks nagu üldse kohe ajateenistuse esimestel päevadel seal virisema hakata, et "siit valus" ja "sealt valus"
Oskab äkki keegi öelda, et mis esimestel päevadel toimumas on ning kas nato test olekski siis esimesel nädalal?
Asun Tapale ajateenistusse sellel kolmapäeval.
Kukkusin nädalavahetusel maastikurattaga mäel sõites ning selg hetkel kummardada ei lase ning õlg valus.. Ei tahaks nagu üldse kohe ajateenistuse esimestel päevadel seal virisema hakata, et "siit valus" ja "sealt valus"
Oskab äkki keegi öelda, et mis esimestel päevadel toimumas on ning kas nato test olekski siis esimesel nädalal?
Re: Ajateenistus Pioneeripataljonis
NATO-test tavaliselt teisel päeval. Tõsi on aga see, et suur osa nagunii kukub läbi. Kui sul ilmselged vigastused, siis saad end tõenäoliselt esimese nädala vms laatsas ravida.
Ajateenistuse kohta küsimus
Selline küsimus, et kas ajateenistuse ajal küsitakse kas on soov jääda või pean ise soovi avaldama?
Plaan praegu on peale ajateenistust scoutsi edasi minna.
Plaan praegu on peale ajateenistust scoutsi edasi minna.
Re: Ajateenistuse kohta küsimus
Ajateenistuses ei küsita su käest enam kas sul on soov jääda või mitte.
Oled kohal, siis teenid(või istud laatsa ukse taga)
Aga planeerimine on hea asi ,iseasi kas plaanid ka pidama jäävad pärast mõningast teenistust ja "suurema pildi" selginemist.
Kui kaadriks tahad ,usu mind küll teada saad kus ja kuidas.
Scoutspataljoniga liitumisest on siin foorumis räägitud juba vist aegade algusest peale,küll ennem ajateenistust ,selle ajal ja peale ajateenistust.
Edu!

Aga planeerimine on hea asi ,iseasi kas plaanid ka pidama jäävad pärast mõningast teenistust ja "suurema pildi" selginemist.
Kui kaadriks tahad ,usu mind küll teada saad kus ja kuidas.
Scoutspataljoniga liitumisest on siin foorumis räägitud juba vist aegade algusest peale,küll ennem ajateenistust ,selle ajal ja peale ajateenistust.
Edu!
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
Oleks pidanud paremini sõnastama aga tänud vastuse eest
Sain aru küll mida silmas pidasiddelt kirjutas:Oleks pidanud paremini sõnastama aga tänud vastuse eest

See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
-
- Liige
- Kontakt:
Mingil teenistuse hetkel hakkab neid pakkumisi tulema - KV, PPA, Vanglateenistus ...
Aga kui juba praegu ikka väga huvitab, ütle rühmaülemale. Ta võiks tutvustada erinavaid võimalusi.
Aga kui juba praegu ikka väga huvitab, ütle rühmaülemale. Ta võiks tutvustada erinavaid võimalusi.
Pumpan teema korra uuesti üles seoses uue küsimusega.
Kas binokleid varustuses on, kui ei kas võib ise kaasa võtta? Kuna kaugele väga ei näe ja prille ka ei kirjutada, airsoftis olid need mul suht kasulikud.
Kas binokleid varustuses on, kui ei kas võib ise kaasa võtta? Kuna kaugele väga ei näe ja prille ka ei kirjutada, airsoftis olid need mul suht kasulikud.
Binokleid ikka on, aga kui on enda isiklik ja ei karda ära lõhkuda, siis anna aga minna ja kanna kaasas. Kulub marjaks ära.
Ajateenistusest
Tere. Varsti suundun ajateenistusse ja mul on paar küsimust sellega seoses. Nimelt on mul ees 8 kuud Staabi- ja sidepataljonis. Kas 8 kuu ajateenistusega on võimalik saada C-kategooria load juhul kui mind määratakse autojuhiks (B kategooria juhiload on juba olemas)? Ehk kellegil on kogemust sellega seoses.
Olen lugenud foorumitest mida tuleks kaasa võtta ja selles osas ei ole küsimusi. Küll aga on mul jäänud teatud mõisted ebaselgeks nagu näiteks "kapiralli". Mida tähendab kapiralli, kas keegi tuleb mu kappi sobrama ja viskab kõik asjad laiali mööda tuba?
Kuidas on vooditega lood kui tahan magada näiteks esimesel või teisel korrusel, kes ees see mees?
Mida tähendab üleajateenimine? Kui suur on toetus/palk ja mis on kõige tüüpilisem töö mis määratakse üleajateenijatele või on see sootuks midagi muud?
Ehk keegi kogenum oskab vastata neile küsimustele, oleksin väga tänulik.
Ette tänades
Taavi
Olen lugenud foorumitest mida tuleks kaasa võtta ja selles osas ei ole küsimusi. Küll aga on mul jäänud teatud mõisted ebaselgeks nagu näiteks "kapiralli". Mida tähendab kapiralli, kas keegi tuleb mu kappi sobrama ja viskab kõik asjad laiali mööda tuba?
Kuidas on vooditega lood kui tahan magada näiteks esimesel või teisel korrusel, kes ees see mees?
Mida tähendab üleajateenimine? Kui suur on toetus/palk ja mis on kõige tüüpilisem töö mis määratakse üleajateenijatele või on see sootuks midagi muud?
Ehk keegi kogenum oskab vastata neile küsimustele, oleksin väga tänulik.
Ette tänades
Taavi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline