SIGSAUER226 jm relvad OKSJON!

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
HeiniR
Liige
Kontakt:

SIGSAUER226 jm relvad OKSJON!

Postitus Postitas HeiniR »

https://www.oksjonikeskus.ee/?page=4&on ... orraldaja=

Veel 5p võimalik registreerida end oksjonile, kus mitmed relvad, sh SigSauer226 väga heade alghindadega (540.- €).
Osalemiseks võib minu teada olla luba soetamisel, lihtsalt vaja ära maksta. Oksjon toimub antud relvade osas ilma tagatisrahata.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Re: SIGSAUER226 jm relvad OKSJON!

Postitus Postitas ruger »

HeiniR kirjutas:https://www.oksjonikeskus.ee/?page=4&on ... orraldaja=

Veel 5p võimalik registreerida end oksjonile, kus mitmed relvad, sh SigSauer226 väga heade alghindadega (540.- €).
Osalemiseks võib minu teada olla luba soetamisel, lihtsalt vaja ära maksta. Oksjon toimub antud relvade osas ilma tagatisrahata.
H&K P10(USP compact) alghind on 390 eurot.... :roll:
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
saskass
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas saskass »

... Ainuke jama, et need ei ole uued (P226)!!! Võimalik, et refubrished ehk siis tehases taastatud isendid.
HeiniR
Liige
Kontakt:

Kust see väide pärineb, et ei ole uued või refurbishid?
Minu teada on tegu DeerHunteri (äravõetud) relvadega?
See oksjon oli juba vähemalt 3. neile SigSauer'tele, varasem alghind oli 850€ (minu teada pakkus ka TLK vahepeal soodushinnaga 200-seeriat alla 900€, ehk TõnuAdrik kommenteerib), samuti oli teistel relvadel alghind kallim.
Glocki hind tuli 475€, mis on lihtsalt ülihea soodus, kuid mille 100€ kallima pakkumise sain otse poest.
Arvestades, et tegu nö. pankrotivaraga, siis ei tunduvad sellised väited nigelavõitu...
Küll on teiste relvamüüjate jaoks selline oksjon lihtsalt veesogamine.
Kasutaja avatar
sammal.habe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sammal.habe »

lugupeetud kaasforumant paistab lähemalt kursis olema Jagdhof/Deerhunteri asjadega?
täna jäi Tartus Eedeni keskuses Jagdhofi poe uksel silma silt, mis ütles et putka lahti vaid mõnel nädalapäeval... läheb Deerhunteri uuskehastus Jagdhofgi haamri alla?
HeiniR kirjutas:...
Minu teada on tegu DeerHunteri (äravõetud) relvadega?
...
HeiniR
Liige
Kontakt:

Oksjonikeskkonnas olnud relvade info saingi tegelikult käesoleva aasta aprillis Postimees.ee vahendusel. Seal oli juttu ka DeerHunterist, hetkel kirjutan telefoniga ja ei hakka artiklit otsima. Käesoleva aasta relvaoksjon mahus kuni sadakond relva ei ole päris esimene kord. Vähemalt 2013.kui õigesti mäletan, toimus samuti selline oksjon, kus väidetavalt Politsei eriüksus oli oksjonil pakutavad relvad jõuga konfiskeerinud. Käesoleva oksjoni ajastus klappis enda poolt relva soetamise ajaga. Esimesele voorule jäin hiljaks, kuid kuna alghinnad olid krõbedad, siis enamus relvi jäi alles ja osalesin teises voorus,mil relvad olid juba oluliselt paremate alghindadega. 3. Vooru otsustasin infona liaada ka siia foorumisse,kuna SigSauereid jätkus ka 3.vooru.
DeerHunteri kohta ei oska kommenteerida, väidetavalt skeemitavad vennad kaupmehed korralikult maksudega, kuid samas väga hea sõber ja samuti tema isa,kes jahindusega sina peal ja sealt omale relvi soetanud, ei ole halba sõna öelnud. Samas mõnes teises jahipoes ôeldud,et kui tahad rahast lahti saada,siis mine just DeerHunterisse. Võta kinni,mis õige ja mis vale, ise olen nende poes kaupa vaid vahtimas käinud ja ei oma isiklikku kokkupuudet. Tartu poe kohta samuti ei oska kommenteerida. :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist