Kahtlen kõvasti nii kivas steitmendis..Drax kirjutas:..kõik saavad olema varustatud 30mm RTC kahuriga ja Javeliniga..

Et ootame ära täpsema info (näit JANEst) nende Leedu valit lahingumasinate konfiguratsiooni, relvastuse ja varustatuse kohta

Kahtlen kõvasti nii kivas steitmendis..Drax kirjutas:..kõik saavad olema varustatud 30mm RTC kahuriga ja Javeliniga..
Eks näis, mis tegelikult saab. Ilmselt sadakond platvormi eri rollides, osa neist TT võimekusega (Javelini puhul tähendaks see leedukatele uut hanget). Ma lihtsalt kopisin allikast siia otse. Tehingu hind on hetkel vist vaid kohvipaksu pealt ennustatud. Varem pole Boxereid väljapoole Saksamaad-Hollandit müüdud ja tegu on ikka väga uue masinaga. Mingi leedukate maagia on jäised teutoonisüdamed sulama pannud, jutt on käinud ju ka tutikatest Pzh2000'st.Taaniel Tina kirjutas:Olen Borjaga nõus.
100 Boxerit, ja kõigil veel Javelin peal?????
See teeb ju kokku ainult soetusmaksumusena mitmeid sadu miljoneid.
Kas Leedu kaitseminister võitis vahepeal lotoga jackpoti?
Borja kirjutas:Paistab, et kõne all on vaid 60-72 BOXERi ostmine - et siis ainult kahe pataljoni kokku kuue manöövrikompanii tarbeks. Ja mainit pataljonide muu staff ning üksused hakkaksid (ilmselt) vurama kõikvõimalikel muudel sõidukitel (mis neil seal Leedus praegu on) - HUMMERitel, SISU veokitel jne..
Ei tundu kõige parem lahendus, sest selliste pataljonide sõidukipark jääb kirjuvõitu (ning kaitstusest väga ebaühtlane) aga ma arvan aru saavat leedukate valikutest ja nende rõhk manöövrikomponendi (eelis)varustamisele on igal juhul õige
Kapten Trumm kirjutas:Kas CV-de soodsus ei tule sellest, et tegu on peetud masinatega, peetud masina risk võtab ostuhinnast kolmandiku hoobilt maha juba puhtalt riskide pärast (kuidas eelmine kasutaja neid tarvitas).?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline