Viktoriin
Re: Viktoriin
Hmm, kas tegemist ei võinud olla ka Heroiini toimeainel põhinevate ampullidega, neid tassiti ka kaasa, kui valuvaigisteid. Aga heroiini fenomen on pigem selles, et toimeaine aeglustas ju südame tegevust, et kui on lahtine haav, et sa verest tühjaks ei voola kuniks SAR su ehk üles leiab. Peale katapulteerumist läks ju topeltsignaal kahel sagedusel välja et koordinaadid ja mees on maas umbes selles kohas. Paratamatult on heroiini teine toime-efekt, et sa oled kas üsna uimane või suisa teadvusetta, et vereringe on nii aeglustunud.
No see pole ka nüüd enam pakkumine vastuseks, räägin mida olen näinud ja ootan ise ka juba õiget vastust huviga.
No see pole ka nüüd enam pakkumine vastuseks, räägin mida olen näinud ja ootan ise ka juba õiget vastust huviga.
Kui katapulteerunud piloot on kukkunud vette, siis mille järgi on teda hea leida ?
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Aha, no oleneb kombe mudelist, aga oli ju visuaalne majakas, mis hakkas vilkuma veekontaktis ja ka raadiomajakas madalal sagedusel. Kas see läheb juba lähemale?
Peaaegu pihtas. Üks pulk pooleks murdes värvis väikse järve suuruse ala erkroheliseks ja see püsis päevakese, selle aine nime ei tea, aga pidi olema ohutu loodusele. Teine oli punane signaaltõrvik. USA mereväelenduritele neid värvipulkasid rohkem kaasa pandi, pidid haisid kah mingilmääral peletama 

No mereväe kombedel ju ka automaatne Life-raft, mis lüüakse pneumoga täis ja kui veel oled võimeline, siis ronid sisse ja ja aitad ennast seal mille igas vahendiga oskad kuni SAR sind leiab. Ja mis need veekindlad raadiod olid Jänkidel, see hakkas kohe vaikselt piiksutama koodi, et siin on häda et SAR saaks koordinaadid kätte.
Nüüdsel ajal on isegi käekellad, mis üle sati sulle abi kutsuvad suvalisse maailma punkti ...
Niisiis, kuskohast tuleb täpne vastus. Ma ei torgi rohkm kui et huvitav on.
Need signaaltõrvikud olid suht ohtlikud, neil oli väga lühike aeg, et millal kasutuses võib olla, läks lihtsalt vahetusse. Ja neid oli ka erinevaid, olid ju puhta keemia peal helendama hakkavad kui ka säraküünla tüüpi. Mõlemad tüübid sellised, et ära kurat näpi parem, puhas ulmekeemia. See helendav töötas kauem, ja olid lausa sellised ju, et 2 rezhiimi, et kas helendab punaselt või roheliselt, ja see oli kuidagi eelnevalt kokku lepitud kood, et mida nüüd see värv peaks tähendama. Mul vist isegi on kusagil maal veel üks selline 2-värviline, ei taha torkida, viin ära hävitusse.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Signaaltõrvikus (punane säratuli eesti keeles) midagi ülearu ohtlikku pole, sellised peavad olema C-kati väikelaeva varustuses (3 tk) ja nende tähtaeg on 3 aastat. Olen taolise tähtaja ületanu tõmmanud lahti metsas telkmantli all, lihtsalt lükkasin käe välja ja midagi ei juhtunud. Iseasi, kui need on vanaks läinud, kuid mingi aasta või kaks üle tähtaja vaevalt seda käes lõhkema paneb. Seda on täitsa ohutu põlevana käes hoida (mitte just enda kohal, sädemed kukuvad), kui õiget pidi kätte võtta.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Võimalik, et me räägime eri mudelitest. Laevanduses olid sellised lihtsamad ma mäletan, mida, tirisid nöörist või keerasin vinti ja hakkas põlema ja võisid vehkida palja käega sellega. Aga ma räägin nendest merelennuväe omadest, need olid kuidagi teistsugused ja sisaldasid, mingit karmi keemiat, ja oligi ju arvestatud, et sul on niikuinii kaitsekindad käes, ja endal kaitsekombenesioon seljas. Kui saan mahti, siis tuhnin üles ja viskan pildi, kui niikaugele ei jõua, andestage, pole igaks asjaks aega. Ma isegi ei tea hetkel millises kastis mul see signaalrakett on ja millal ma tema juurde jõuan, ja plaan oli niiehknaa ta viia hävitusse.
Kuna järg tundub vaba olema siis küsiks järgmiselt. Mis anti igale saksa sõdurile II maailmasõjas sõtta minnes kaasa? Seotud rahvusliku eripäraga...
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Suupill...
Vastus õige.. suupill.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Siin taas nii vaikseks jäänud.
Lihtne küsimus tähelepanelikele, õige vastus jooksis militaarnetist hiljuti läbi.
Mida sümboliseerib kahe peaga kana vene riigivapil?
Õiguslikus mõttes, mitte mütoloogilises.
Lihtne küsimus tähelepanelikele, õige vastus jooksis militaarnetist hiljuti läbi.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Vene - kolmas RoomaSho kirjutas:Siin taas nii vaikseks jäänud.
Ivan kolmas abiellus Sofia Palaiologosega ja krahmas ka Bütsantsi vapi endale.
Kui lesestunud Moskva suurvürst Ivan III kosis 1472. a. Roomas elanud Bütsantsi viimase keisri vennatütre Sofia Palaiologose, siis sõitis see noorik koos suure kreeklastest kaaskonnaga Moskvasse mööda järgmist marsruuti: Rooma–Alpid–Saksamaa–Lübeck–Tallinn–Tartu–Pihkva–Moskva. Just Tartus võtsid suurvürsti esindajad tulevase suurvürstinna pidulikult vastu ja sõidutasid lodjal Pihkvasse. Tartus oli otsekui piir Lääne-Euroopa ja kujuneva Vene riigi vahel. (Muide: Sofia tõi Venemaale kaasavarana ühes Bütsantsi vapi – kahe peaga kotka ja “kolmanda Rooma teooria”
Viimati muutis Svejk, 10 Aug, 2015 15:27, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist