Loodan vaid, et Sakkov on tasemel, kuna tundub tegelikult ainukese teadjainimesena. Panna aga Oudekki Loone rääkima Eesti kaitsmisest, siis jahm...

HeiniR kirjutas:Tommy, ei teagi, mida sellisest kooslusest arvata.
Loodan vaid, et Sakkov on tasemel, kuna tundub tegelikult ainukese teadjainimesena. Panna aga Oudekki Loone rääkima Eesti kaitsmisest, siis jahm...
Saab näha...Reedeõhtune Postimehe vestlusring otsib vastust küsimustele, kas riigikaitsele saab ka liiga palju pühenduda ja selle pärast liiga palju muretseda,
Sõltuvalt, kuivõrd tõsiseltvõetavat järeldust debatist tahetakse...
No ma arvan, et Oudekki võib sobida küll üheks osapooleks debatis...
No ma ei kannata sedalaadi maailmavaadet silmaotsaski, kuid see ei tähenda kaugeltki seda, et ma teda rumalaks peaksin...HeiniR kirjutas:Tommy, see kõlab sedamoodi, et kui tahad oponente näidata võimalikult rumalatena, siis näita rahvale oponenti, kelle võiks juba antud valdkonnas eos suud lahti tegemata välja naerda
..
Oudekki tegi debatist tsirkuse! kurbLemet kirjutas:Sõltuvalt, kuivõrd tõsiseltvõetavat järeldust debatist tahetakse...
No ma arvan, et Oudekki võib sobida küll üheks osapooleks debatis...
Saab seda jama siis kuskilt lugeda(vaadata) ka veel või?aj1972 kirjutas:
Oudekki tegi debatist tsirkuse! kurb
Mida siis debatist arvata...Oudekki tegi debatist tsirkuse! kurb
Ikka tore lugeda, kui kesikud segast peksavadHeiniR kirjutas:Postimehe lehel täitsa olemas,aga ega millestki ilma ei jää kui ei vaata.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist