Äppi!!!!!

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Mul hetkel millegipärast Estoloogi pakutud link ei avanenud, aga sellelaadse "reklaami" leidmisel oleks hea, kui avastajad seda jagaksid, siis saaksid ehk ka vastava ala otsustajad aru, et nii edasi enam ei saa!!!
Tegemist tüüpilise "kolmanda maailma" lüpsmisega. Litsid ja odav õlts inglise poissmeestele, veidi peenemate huvidega tolgustele siis Sinnimae :twisted: Kurat, see koht on isegi riigi kaitse all. Juriidiliselt vähemalt.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

need pildi seal lehel on Vironia omad.
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

soadf kirjutas:need pildi seal lehel on Vironia omad.
Mul ka selline tunne
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Arnold, peaks avanema küll. Mul pole tahtmist Vironia pilte vaadata (olen varem vaadanud), aga sel lehel on "Sinnimäe area" arheoloogiast piltki

http://www.aboutww2militaria.com/photogal/foto8.jpg

Aleks ja Dima shopi omanikud...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Ma olen vist oma läpakaga vales kohas ja ühenduses, aga mida ei näe, seda ei näe :cry: Igaljuhul teen ma omaltpoolt kõik, et meil veel mingigi au ja väärikus säiliks. Ütles ju ka peaminister, et ta ei näinud uneski, et sellises ilusas maailmas saab elama (mitu tonni see palgatõus oligi?) - eks siis pingutame 8)
Zill154
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Zill154 »

Ei luudest on pildid tätsa olemas !!!! võta virona kodulehelt sealt alt rivist lahti see Фотогалереи ja selle pealkirja alt kohe esimene Вирония ja sealt tuleb siis viis linki lahti . sealt nende 5 hulgast võtate viimase Новые фотографии ja seal tuleb veel rohkem pilte mis on liigitatud no 1 ja nt no 2 seal need ongi!!!!!
Kasutaja avatar
-=Mortyr=-
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas -=Mortyr=- »

.......
Viimati muutis -=Mortyr=-, 05 Jaan, 2016 22:03, muudetud 1 kord kokku.
Janka
Liige

Postitus Postitas Janka »

Lugege http://www.vironia.org.ee/ "Istorija Baltiki" ja siis mõelge ise, kas Eestimaa pind peaks kandma.... :evil: :evil:
[i]Last thing I remember, I was Running for the door
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Keda need mehed matavad? Mis lubadega ja kelle ülesandel surnuid liigutavad?Miks mõnele maetuid venelasele on kaks hauda tekkinud?Miks sakslased puhtaks röövitakse ja luud vedelema jäetakse?Tegemist Vironia meeste näol lihtlabaste varganägudega.Minule vähemalt see asi küll väga selge.
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Võibolla nad lihtsalt pildistasid vedelema jäetud luid, seal ühel fotol on jäädvustatud ka saapajälg värskel mullal.
Pilt

2003a pildil on ilmselt mingi haud lahti kaevatud
Pilt
vdreving
Liige

Ei pildista need tegelased midagi kellegi poolt lahtikaevatud haudu.Kõik ikka nende eneste kaevatud.Tegemist on nende õnnetute saksa mereväelastega,kelle zetoonid nad ära korjasid ja mingi aeg tagasi oma leheküljel eksponeerisid.Algselt korjasid nad luud kokku ja matsid kilekottidega maha,kotid ju fotol näha.Nüüd kaevavad teisi igal aastal välja ja teevad pilte.Täiesti ebaterve mõistusega jobud.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

vdreving kirjutas:...Nüüd kaevavad teisi igal aastal välja ja teevad pilte.Täiesti ebaterve mõistusega jobud.
Ei ole tegu vaid mõistusehädaga, sest isemajandamisel (st endale ise elatist teeniv) isik ei tegele mingi tühja ajaraiskamisega...
Muidugi on võimalik, et tegu lihtsalt mingi laiemale üldsusele tundmatu hauakaevajate (spetsiifilise) huumoriga... :lol: :lol:

Isiklik maailmaparandamise kogemus kokkupuutes teoinimestega lõppes sellega, et mulle tehti kiirelt selgeks:

ühel hommikul ärkad korraga kolmel erineval prügimäel, kenasti mustadesse kilekottidesse pakituna...

Teades, millised summad liiguvad antud äris, jäin päris mõtlema...

Et elu oleks probleemivabam pole palju vaja:

1. Püüda muuta asju, mida saad muuta
2. Leppida asjadega, mida ei saa muuta
3. Teha vahet asjadel, mida saab muuta ja mida mitte... :wink:

Tervitustega, ProPatria

:wink:
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
vdreving
Liige

Sul siis huvitavaid episoode kogetud,ei ole eneselegi taolised seigad tundmatud.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

vdreving kirjutas:Sul siis huvitavaid episoode kogetud, ...
Nii see on. Põhjuseks on olnud enda laiad lõuad ja soov muuta asju, mida ma muuta ei saa...
:oops:
Mõne asjaga võin küll harjuda, kuid see ei tähenda, et olen olukorraga leppinud...

Loodan, et mu jutt ei muutu väga teemaväliseks?

Kindlasti oleks "noortel vihastel meestel", kes lähevad "hauarüüstajat" püüdma, kasulik teada seda, et tõsisematel otsijate gruppidel on oma tegevuse ajaks väljas relvastatud julgestus.
Samuti on neil korralik sidetehnika.

Seega - kui näete neid, näeb teid ka nende snaiper...

Relvad on seaduslikud - peaasjalikult kirjas KL relvaregistris.

Sama kehv kui automaadivalang on tabamus jahipüssist, millise padrunid on laetud kuskilt lasketiiru kuulipüüdjast väljakougitud püstolikuulidega...
Igal juhul saab kriminalistikaekspertidel olema kõvasti peamurdmist :shock:

Tervitustega, ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MadMan »

KL relvad? Snaiprid? See asi vajab ju Kapo tasemel sekkumist siis. KL sisejuurdlusest rääkimata. Tapmisähvarduse eest saab ka juba päris krõbeda paragrahvi. Kui nad liiga uljalt Saaremaal ringi kooserdavad, siis on sealkandi meestel põhjust silmad lahti hoida ja "snaiprid" kenasti organite kätte toimetada.
Pealegi on tegelaste näod ja nimed netis üleval, kui jutt käib "allveeklubi" vms Vironia venelastest.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline