M: Miilitsa kaitsevest

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Vesiton
Uudistaja
Kontakt:

M: Miilitsa kaitsevest

Postitus Postitas Vesiton »

Tervist.

Müün nõukogude miilitsa noavesti. Täpset infot päritolu kohta ei tea.

Ise olen ~~185cm pikk, kaalun umbes 90 ja mulle sobib vest üsna hästi selga. Tundub olevat üsna selline "one size fits none" disain, nimelt on sobitunud üsna sarnase mugavusega mitmele tunduvalt suuremat ja väiksemat kasvu sõbrale. Õlgadel olev takjakinnitus on veidi kulunud ja haakub mittehoolika kinnitamise korral pisut nõrgalt. Üldiselt on ese siiski hästi säilinud ja heas seisukorras.

HIND: 70€
Huvilised võivad saata privaatsõnumi või jätta oma kontakti antud teemasse.
Tõenäoliselt tekib lähitulevikus müüki veel paar sarnast kaitsevesti.
Manused
IMG_6059.JPG
IMG_6057.JPG
IMG_6054.JPG
mongol
Liige
Kontakt:

Re: M: Miilitsa kaitsevest

Postitus Postitas mongol »

Kui see on siitsamast minu kaudu saadud, siis pole ilus sellist hinda esiteks küsida ja teiseks üldse mingit hinda küsida.

Kui asjalood niimoodi aga pole, siis vabandan ja võtan sõnad tagasi.
professional retard
Vesiton
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vesiton »

Ei tohiks olla sama ese. Olnud mu käes aastaid. Saadud ühelt sõbralt.

Samas hinna osas ootan huviga soovitusi. Hetkel sai suht lampi pandud. Teie jutust jääb mulje, et siin on neid tasuta jagatud :google:
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Samasuguseid jagasin ma kuhjaga just hiljuti. Tasuta, soovijad võisid ise oma südametunnistuse rahustamiseks annetuse teha. Enamus ei teinud, aga andmisrõõm on ka rõõm :)
Hind on väga lambist küll, olgem ausad, üle 20.- selle eest ei annaks. Kuuli ei pea, ainult massirahutustel kasulik, autos istuda ebamugav, üldiselt vaid seistes kandmiseks. Ei tee maha, vaid tõden :)
professional retard
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline